ne demek cnm haberlerini bekliyorumİçimi ferahlattın gerçekten çok teşekkür ederim yarın sabah ilk işim test yapmak olacak :)
aaa cnm cok geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demekki sağlıklı sıhhatli bir kuzun olur inşallah ama doktora mı gittin noldu kiDünden beceri devam eden kanama ve sancı sonucu bugün düşük yaptığımı öğrendimRabbim verdi Rabbim aldı. Hayırlısı. İyi geceler canlarım.
çok çok geçmiş olsunDünden beceri devam eden kanama ve sancı sonucu bugün düşük yaptığımı öğrendimRabbim verdi Rabbim aldı. Hayırlısı. İyi geceler canlarım.
canım günaydınn :) testi aldın mı sençok çok geçmiş olsun
günaydın canımcanım günaydınn :) testi aldın mı sen
hadi bakalım öğlene kadar tut idrarını o zmangünaydın canım
hayır maalesef :) oglen alıcam inşallah
bu arada her ihtimale karşı 2 tane al nolur nolmazhadi bakalım öğlene kadar tut idrarını o zman
yaaa dimi doğru soyluyosun iki tane alıyım en güzelibu arada her ihtimale karşı 2 tane al nolur nolmaz
aaa regl zamanına kadar dikkat et belli olmaz kollarını yukarıya kaldırıp uzanma çok onlar tehlikeli hareketler sabret kuzum bebiş vardır gibi geliyo bana ama Allah bilir tabi ama bu ay cok hamile haberi aldım bnce bu ayda var bir kerametyaaa dimi doğru soyluyosun iki tane alıyım en güzeli
yani olup olmadığını bilsem ona gore devam etsem ben spor yapıyorum korkumdan zorlayamıyorum kendimi
zaten negatif çıksada sen gününü bekle daha var bn lekelenme oldu ya ondan merak ediyorum çıkar mı diye normalde günümden bir önce yapmıştım ben testi senin son adet tarihin neydiyaaa dimi doğru soyluyosun iki tane alıyım en güzeli
yani olup olmadığını bilsem ona gore devam etsem ben spor yapıyorum korkumdan zorlayamıyorum kendimi
25 şubat canım satzaten negatif çıksada sen gününü bekle daha var bn lekelenme oldu ya ondan merak ediyorum çıkar mı diye normalde günümden bir önce yapmıştım ben testi senin son adet tarihin neydi
5 gün var cnm o zmn subat 28 cekti ya25 şubat canım sat
dikkat etmeye çalışıyorum canım bicok agır sporu bıraktım hafif hafif yapıyorum mecburen
bende meraktayım açıkçası 1 hafta kaldı
yaa ben tam tersi diye dusunmustum daha gec olmuyomuydu mart ayında:/5 gün var cnm o zmn subat 28 cekti ya
aaa kafam karıştı öyle mi oluyodu bnde adetimi bekliyorum öyle oluyor dimi hahahah çok güldüm yaa matematiğime hayranım gerçekten öyle mi oluyorduyaa ben tam tersi diye dusunmustum daha gec olmuyomuydu mart ayında:/
aaa kafam karıştı öyle mi oluyodu bnde adetimi bekliyorum öyle oluyor dimi hahahah çok güldüm yaa matematiğime hayranım gerçekten öyle mi oluyordu
o zmn evet cnm olabilir 2 gün sarkar ama bende de lekelenme olmuştu ya reglime 1 gün kala yaptıgımda iki çizgide tamamen kırmızydı belki seninde silik olur ya niyeyse hamile oldugun kesinmiş gibi geliyor bana yaa neyse ben seni umutlandırmıyım sonuçta daha ilk denemen tutmasa da ilkti drsinhahahha evet olur oyle arada banada cok oluyo en az 2 gün atar diye tahmin ediyorum:):)
senin lekelenmen ne zaman olmuştu peki konusmusmuyduk onu hatırlayamadım tam:/o zmn evet cnm olabilir 2 gün sarkar ama bende de lekelenme olmuştu ya reglime 1 gün kala yaptıgımda iki çizgide tamamen kırmızydı belki seninde silik olur ya niyeyse hamile oldugun kesinmiş gibi geliyor bana yaa neyse ben seni umutlandırmıyım sonuçta daha ilk denemen tutmasa da ilkti drsin
kac gun gecikti pekiArkadaslar sabah test yaptım negatif çıktı tekrar. Ama hala adetim başlamadı pazartesiye kadar beklicem sonra gidip kan testi yaptırcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?