en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

Kızlaar bende bugün hastalandım reglime 2 gün var sabah kalktıgımda kahverengi leke gelmisti ama bu saat oldu sökülmedi sadecw peceteye sildigimde kahverengi geliyo benimde hayaller bu ayda suya düstü

Kızlaar bende bugün hastalandım reglime 2 gün var sabah kalktıgımda kahverengi leke gelmisti ama bu saat oldu sökülmedi sadecw peceteye sildigimde kahverengi geliyo benimde hayaller bu ayda suya düstü
Cnm takip et bakalım normal kanaman gibi mi yoksa farklı mi

Cnm takip et bakalım normal kanaman gibi mi yoksa farklı mi
Suan icin farklı diyebilirim sabah kahverengi leke seklinde geldi bu saat oldu daha gelen yok sadece peceteye sildigimde kahverengi geliyo insallah regli degildir

Suan icin farklı diyebilirim sabah kahverengi leke seklinde geldi bu saat oldu daha gelen yok sadece peceteye sildigimde kahverengi geliyo insallah regli degildir
Bekle bakalım cnm hayırlısı olsun sağlıklı gelsin de 1 ay sonra gelsin önemli olan o bu vücut 1-2 ay bocalıyor sanırım bnmde öyle oluyordu en sonunda tutturdum darısı başına inşallah

Bekle bakalım cnm hayırlısı olsun sağlıklı gelsin de 1 ay sonra gelsin önemli olan o bu vücut 1-2 ay bocalıyor sanırım bnmde öyle oluyordu en sonunda tutturdum darısı başına inşallah
Ayy insallah canımm seninde hayırlısı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin

Normalden çok yoğun ve çok sancılı canım.
hamile kalmak istediğimiz dönemde oluyo cnm böyle ama sen yinede doktora git kistin fln varsa en azından eritir bnm vardı mesela o dönemde ilaca gerek kalmadan eridi senin dediğin gibi reglim değişti koyulaştı azaldı çogaldı en sonunda hamile kaldım inşallah sende bir an önce tutturursun kuzunu

canım yerleşme kanaması da olabilir benim devadetime 10 gün kala kahverengi lekelenmelerim 7 gün sürdü .ara ara pembe lekelenmeler deoldu.ama hamilelik belirtisymiş.3 günkadar devam ederse test yaptır.yerleşiş olur kanda da sonuç verir.benim adeim gelmeden idrarda da çıkmıştısonuç

ayrıca sancılar da adet belirtileri de aynen olmuştu.hamile olduğum halde.ümitsiz birşekilde adeti beklerken kanamalar azaldı ve ondan dolayı şüphelenmiştim hamile olabileceğimden.

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım ve payaşımlarınızı çok yararlı buluyırum. Bu nedenle bende size danışmak istiyorum.

Benim adetim 28 günde bir gelir ve neredeyse hiç şaşmaz. Her an adet olacakmışım gibi kasık ağrılarıma rağmen 3 gün geçti hala olmadım. Normalde göğsüm inanılmaz ağrır ve hassaslaşır şu an sadece biraz dolgunluk hissi var. Test yapıp yapmama konusunda kararsızım. 2 senelik evliyim 2 ay önce sadece 10 gün gecikti ama onda da adet oldum. Acaba yine hayal kırıklığı olur mu diye korkuyorum. Sizce testi sabah mı yapmalıyım yoksa öğlen yapsam da idrar farkeder mi?

sabah daha kesin bir sonuç verir.benim hamileyken akşam negatif sabah pozitif çıkıyordu çünkü.

evet cnm yapmalısın yoksa zaten belli olur için rahat olsun )

Günaydın canım
kessinlikle katılıyorum bak bu arada arkadasın biri benim dediğim gibi lekenlenmeden bahsetmiş sende bi test alsan mı acaba
ya sabahtan beri bende oyle bir iki yazı okudumda 8 gün var daha erken diye düşünüyorum gecikme olana kadar almiyim diyorum ama bilemedim

ya sabahtan beri bende oyle bir iki yazı okudumda 8 gün var daha erken diye düşünüyorum gecikme olana kadar almiyim diyorum ama bilemedim
neyse ben seni heyecanlandırmiyim gecikme olursa yap en iyisi ya da yap çıkmazsa değerler düşüktür bu defa yine beklersin ama en az 4 saat idrarını tutman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…