Ayy inşallah canim ya rabbim seninde kucagına almayı nasip eylesin ben ovülasyon testi yapmistim cift cizgiyi gordukten 10 gun sonra geldi kahverengi yani dün sabah hala gelen giden yok peceteye sildigim zaman arada kahverendi geliyo ovülasyon testi ne göre daha 3 gün var reglimecanım yerleşme kanaması da olabilir benim devadetime 10 gün kala kahverengi lekelenmelerim 7 gün sürdü .ara ara pembe lekelenmeler deoldu.ama hamilelik belirtisymiş.3 günkadar devam ederse test yaptır.yerleşiş olur kanda da sonuç verir.benim adeim gelmeden idrarda da çıkmıştısonuç
yaaa bak ben o 4 saat olayını bilmiyodum en mantıklısı sabah yapmak o zamanneyse ben seni heyecanlandırmiyim gecikme olursa yap en iyisi ya da yap çıkmazsa değerler düşüktür bu defa yine beklersin ama en az 4 saat idrarını tutman gerekiyor
zaten en net sabah idrarı ama regline 8 gün var ya negatif çıkabilir hemen umutsuzluğa kapılma değerlerin adet gününe yakın daha net çıkar bnmde adetime 10 gün fln varken öyle lekenlenme olmuştu sonra adet günüme 1 gün kala yaptım 2 çizgide kıpkırmızı çıktı o lekelenmeden bi kaç gün sonra evdeki testten de çıkıyo çünkü adet gününde ikisi de kıpkırmızı oluyo ayyy meraktan ölcem valla yaayaaa bak ben o 4 saat olayını bilmiyodum en mantıklısı sabah yapmak o zaman
sadece erken yapılabilecek test varmıki bu arada?
bende vallazaten en net sabah idrarı ama regline 8 gün var ya negatif çıkabilir hemen umutsuzluğa kapılma değerlerin adet gününe yakın daha net çıkar bnmde adetime 10 gün fln varken öyle lekenlenme olmuştu sonra adet günüme 1 gün kala yaptım 2 çizgide kıpkırmızı çıktı o lekelenmeden bi kaç gün sonra evdeki testten de çıkıyo çünkü adet gününde ikisi de kıpkırmızı oluyo ayyy meraktan ölcem valla yaa
o zmn sabaha yap cnm çıkarsa çıktı çıkmazsa 1 hafta daha bekleyiverbende valla
yakınımda eczane yok maalesef canım yarın öğlen alıp anca yarın sabah :/o zmn sabaha yap cnm çıkarsa çıktı çıkmazsa 1 hafta daha bekleyiver
aaaa ne işte ne evin orda yok mu yaayakınımda eczane yok maalesef canım yarın öğlen alıp anca yarın sabah :/
yürüme mesafesinde yok maalesef işyerinde evdede yetişemiyorum kapanışaaaaa ne işte ne evin orda yok mu yaa
kaç gün var regl inekızlar merakıma yenildim ve test yaptım olumsuz çıktıSiz 4 saat deyince farkına vardım idrarımı tuttum diyemem, hiç sıkışmadan testi yaptım yani. En iyisi sabah yapmak sanırım.
en az 4 saat cnm dediğin gibi en iyisi sabah ama regline kaç gün var o da önemli geç döllenmede de çıkmıyor çünkükızlar merakıma yenildim ve test yaptım olumsuz çıktıSiz 4 saat deyince farkına vardım idrarımı tuttum diyemem, hiç sıkışmadan testi yaptım yani. En iyisi sabah yapmak sanırım.
hmmm kötüymüş o zmn ben eşime söylemiştim o almıştı söylene söyleneyürüme mesafesinde yok maalesef işyerinde evdede yetişemiyorum kapanışa
yok ona söylemem kızar muhtemelen neden bu kadar erken düşünmeye başladın diyehmmm kötüymüş o zmn ben eşime söylemiştim o almıştı söylene söylene
reglim 3 gün gecikti. normalde tam zamanında gelir, oyüzden baya ümitlendim ama acaba yanlış zamanda mı yaptım onu bilemedimen az 4 saat cnm dediğin gibi en iyisi sabah ama regline kaç gün var o da önemli geç döllenmede de çıkmıyor çünkü
hahahah erkekler hep aynı sanırım bnm eşimde hep kızardı :) bnm testlerim hep negatif çıkıodu bi kez ona aldırdım o da pozitif çıktıyok ona söylemem kızar muhtemelen neden bu kadar erken düşünmeye başladın diye
o zmn sabah yap cnm daha net olur eğer yine çıkmazsa 1 hafta daha bekle ya da kan aldır sağlık ocagı yapıyo kesin kanda çıkıyor çünküreglim 3 gün gecikti. normalde tam zamanında gelir
2 ay önce de 10 gün gecikme olmuştu ama sonra geldi. Acaba yine öyle bir şey mi diye de korkuyorum çünkü sürekli kasığımda hem ağrı hem batma hissi var. başka da bir belirtim yok doğrusuo zmn sabah yap cnm daha net olur eğer yine çıkmazsa 1 hafta daha bekle ya da kan aldır sağlık ocagı yapıyo kesin kanda çıkıyor çünkü
bu da bi belirti cnm diğer belirtiler ilerleyen dönemde çıkıyor mide bulantısı fln onun dışında bir belirti olmuyor çogu zmn sen yarın testini yap olmazsa 1 hafta daha bekleyatmadan 1 bardak su iç ama iyice sıkışmış ol çünkü2 ay önce de 10 gün gecikme olmuştu ama sonra geldi. Acaba yine öyle bir şey mi diye de korkuyorum çünkü sürekli kasığımda hem ağrı hem batma hissi var. başka da bir belirtim yok doğrusu
bu da bi belirti cnm diğer belirtiler ilerleyen dönemde çıkıyor mide bulantısı fln onun dışında bir belirti olmuyor çogu zmn sen yarın testini yap olmazsa 1 hafta daha bekleyatmadan 1 bardak su iç ama iyice sıkışmış ol çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?