günaydın canım
alla alla akıntın fln yoğun olunca genelde eşli tedavi veriyorlar ama bak bakalım hayırlısı olsun canm
dersler güzel canım valla iyki gitmişim kursa bi bakarım olmazsa gitmem diyodum ama iyki de gitmişim şiddettle tavsiye ederim seneye muhakkak gitmelisin valla 10 yıl önce açıköğretim için muhasebe kursuna gitmiştim 1 kelime bile anlamıyodum düşün özel kurs bir de su anda hoca anlatıyor anlamayan bir kişi bile yok anlamayanı gözünden anlıyor gidip yanına anlatıyo özellikle düşün yani
e neymiş peki canım çok şaşırdım ya acaba doktorunu mu değiştirsengünaydın canım
test sonucunda çıkan enfeksiyon eşten gelen değilmiş ole dediler bende karıştım artık
yaa cok güzelmiş faydalı olmasına cok sevindim işini seven insanlar her yerde kendini belli ediyormuş demekki
ya sanırım benim hijyen konusundaki dikkatsizliğimden gelen bişeymiş doktoru degistiyorum zaten canım regl olduktan sonra başka doktora gidicem bakalım tabi bu ay yumurtlama donemide kaçmış oldu vardır her işte bi hayıre neymiş peki canım çok şaşırdım ya acaba doktorunu mu değiştirsen
sen sağlığına kavuşta canım bebiş gelir merak etme hijyen dikkatsizliği derken yani ilişki sonrası falan için mi dedi ne alaka ki o zman haftada 1 don değiştiren ninelerimiz enfeksiyondan diğer tarafa hızlı geçiş yaparlar enfeksiyon mikroptan ötürü olmaz mı belki aynı wc yi kullandığın için işyerinde olabiliyordurya sanırım benim hijyen konusundaki dikkatsizliğimden gelen bişeymiş doktoru degistiyorum zaten canım regl olduktan sonra başka doktora gidicem bakalım tabi bu ay yumurtlama donemide kaçmış oldu vardır her işte bi hayır
muhtemelen işyerinde olabilir evet bende cok dikkat ederim ama vardır her işte bi hayır diyorum artıksen sağlığına kavuşta canım bebiş gelir merak etme hijyen dikkatsizliği derken yani ilişki sonrası falan için mi dedi ne alaka ki o zman haftada 1 don değiştiren ninelerimiz enfeksiyondan diğer tarafa hızlı geçiş yaparlar enfeksiyon mikroptan ötürü olmaz mı belki aynı wc yi kullandığın için işyerinde olabiliyordur
ya canım doktorlar hemen hijyene bağlıyorlar ya ben ona uyuz oluyorum dediğin gibi vardır bir hayır farklı bir doktora daha git hem içinde rahat eder tedavin biter bitmez sen çalışmalara devam et bnm arkadasım adetine 1 hafta kala denme yaptı ve bebeği oldu yani Allah izin verirse yumurtlama günü falan boş yani sen yeterki sağlığına kavuş fındık kurdu bi anda gelirmuhtemelen işyerinde olabilir evet bende cok dikkat ederim ama vardır her işte bi hayır diyorum artık
inşallah canım ya ben biraz kaderciyim sanırım kaderde gelmesi varsa zaten gelir diyorum yeterki Allah nasip etsinya canım doktorlar hemen hijyene bağlıyorlar ya ben ona uyuz oluyorum dediğin gibi vardır bir hayır farklı bir doktora daha git hem içinde rahat eder tedavin biter bitmez sen çalışmalara devam et bnm arkadasım adetine 1 hafta kala denme yaptı ve bebeği oldu yani Allah izin verirse yumurtlama günü falan boş yani sen yeterki sağlığına kavuş fındık kurdu bi anda gelir
gelir cnm mrk etme dediğin gibi Allah sana onu doğru zzamanda gönderecektir :) sen farklı seylere yöne bu arada düşünme yaniinşallah canım ya ben biraz kaderciyim sanırım kaderde gelmesi varsa zaten gelir diyorum yeterki Allah nasip etsin
aynen oyle yapıyorum canım spora devam :)gelir cnm mrk etme dediğin gibi Allah sana onu doğru zzamanda gönderecektir :) sen farklı seylere yöne bu arada düşünme yani
daha önce lekelenmen oluyor muydu canımSlm kizlar biz bebek düşünüyoruz 31 marta en son adet oldum 10 gun var adetime ama 3 gundur lekenlenme oluyor kahverengi gibi 1 damla kadar test yapsam bugun belli olurmu kasik ve bel agrisi var kan testi yapicam bugun yapiyim mi sizce cikar mi
sen tatil planları yap kuzum bnce ama çalışmaya devam tabi bakarsın sürpriz olur ve günün geçmeden test yapmaaynen oyle yapıyorum canım spora devam :)
daha önce lekelenmen oluyor muydu canım
canım erken yapmamanı tavsiye ederim hamilelik düşünüyorum bende daha cok yeni ama erken yapılan testler moral bozuyor doktorlarda adet gecikmeden yapılmamasını öneriyorlarSlm kizlar biz bebek düşünüyoruz 31 marta en son adet oldum 10 gun var adetime ama 3 gundur lekenlenme oluyor kahverengi gibi 1 damla kadar test yapsam bugun belli olurmu kasik ve bel agrisi var kan testi yapicam bugun yapiyim mi sizce cikar mi
23 nisan tatil planım hazır bile canım:) gezmeye devamsen tatil planları yap kuzum bnce ama çalışmaya devam tabi bakarsın sürpriz olur ve günün geçmeden test yapma
canım erken yapmamanı tavsiye ederim hamilelik düşünüyorum bende daha cok yeni ama erken yapılan testler moral bozuyor doktorlarda adet gecikmeden yapılmamas
Saglik ocağına gittim ebe gebelik degil bir suru kötü hastalik saydi test yapmadan muayne etmeden mahfoldum aglaya aglaya hastaneye gittim özel hastaneye gittim muayene oldum yumurtalik ve rahimde bir sorun yok dedi. Dr geldikten sonra kanamam daha yogun oldu pazartesi gidip muayne olacam tekrar dua edinde kötü birsey olmasin
günaydın canımmm23 nisan tatil planım hazır bile canım:) gezmeye devam
günaydın canımmgünaydın canımmm
bn 23 nisanda muhtemelen hastanede olacagım eltim doğum yapıo yanında kalırım izmirde ailesi kızımıda gezdirmek istiyordum bakalım geceden kalırsam bakıcam caresine sen ne yaptın haftasonu
günaydınlar
birincisi dualarımız seninle ikincisi lütfen takılma böyle seylere ben bi kere adet gecikmesinden gittim dış gebelik dedi doktor yokmuş aslında bide test olmadan ole seyler konusuolar bilinçsizce maalesef takılma sen içini ferah tut herkes aynı değil maalesef empati kuramıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?