süper olur canım hem değişiklik güzeldir bnm için öyle gezmler artık 1-2 sene sonraya ya da yaza malum bal böceğim olunca romantizm yerlerde can çekişiyor :)))) akşam eşim bana sarılmış baktı bize diyorki hıhh bana yer talmamış tonuşmıcam sizinle hıhgünaydın canımm
hastane ortamı beni cok gerer genelde allah kolaylık versin sana
ben tum haftasonu gezdim valla canım cmt hava süperdi
bende 23 nisanda eşimle bozcaadaya gidicem inşaalah kafam dağılsın birazck
hahahahah güldürdün baya beni:):):):)ama olsun onunlada hayat cook güzeldir eminimsüper olur canım hem değişiklik güzeldir bnm için öyle gezmler artık 1-2 sene sonraya ya da yaza malum bal böceğim olunca romantizm yerlerde can çekişiyor :)))) akşam eşim bana sarılmış baktı bize diyorki hıhh bana yer talmamış tonuşmıcam sizinle hıhhal böyle olunca biz mecbur ailecek gidiyoruz dolasıyla romantiklik ters taklalar ata ata bakıyor yoluna
kesinlikle canım sanki o hep vardı ben ondan önce yokmuş gibiyimhahahahah güldürdün baya beni:):):):)ama olsun onunlada hayat cook güzeldir eminim
inşallah canımkesinlikle canım sanki o hep vardı ben ondan önce yokmuş gibiyiminşallah sende rahtasızlığın gecince cabucak alırsın bebişini kucagınada senden de dinlerim böyle hikayeler
Günaydın canım ;inşallah canım
günaydın canımGünaydın canım ;
aklıma geldi kontrole ne zman gideceksin hiç sormadım
ne demek canım bnm keşke faydalı olabilsem aynı doktora mı gideceksin yoksa değiştirecek misingünaydın canım
1 hafta sonra regl olucam biter bitmez gidicem inş sagol ilgin için bu arada
değiştiricem kesinlikle canım hatta bir tanıdığın doktoruna gidicem prof adam en son o baksın o da bişey yok normal bu enfeksiyonlar derse peşini bırakıcam olayın :)ne demek canım bnm keşke faydalı olabilsem aynı doktora mı gideceksin yoksa değiştirecek misin
bncede cnm enfeksiyon tehlikeli ama bütün sıkıntılşarını muhakkak anlat atlama hikayeni anlatman çok önemli çünküdeğiştiricem kesinlikle canım hatta bir tanıdığın doktoruna gidicem prof adam en son o baksın o da bişey yok normal bu enfeksiyonlar derse peşini bırakıcam olayın :)
aynen tüm tahlillerimide götürcem zaten baksın hepsinebncede cnm enfeksiyon tehlikeli ama bütün sıkıntılşarını muhakkak anlat atlama hikayeni anlatman çok önemli çünkü
Malesef o test bende negatif cikti yanilma ihtimali var malesef..erken gebelik testleri var 20 ytl ye ondan denersen %100 çıkıyormuş bir internetten bak istersen
günaydın canımmmaynen tüm tahlillerimide götürcem zaten baksın hepsine
günaydın canımm nasılsıngünaydın canımmm
iyiyim kuzum yoğun geçti biraz sen nasılsın ne yaptın doktor işlerini falangünaydın canımm nasılsın
bugun yarın regl olucam canım bitsin ondan sonra gidicem inşiyiyim kuzum yoğun geçti biraz sen nasılsın ne yaptın doktor işlerini falan
hadi bakalım hayırlısı canım ya kurtulda su virüs mirüs için rahat etsinbugun yarın regl olucam canım bitsin ondan sonra gidicem inş
günaydın canım naber nasılsınhadi bakalım hayırlısı canım ya kurtulda su virüs mirüs için rahat etsinbebişte çabuk gelsin
günaydın kuzummgünaydın canım naber nasılsın
doktor hersey yolunda dedi canım korunmanada gerek yok dedi çok şükürgünaydın kuzumm
bnde bugün sana sorcaktım naaptın ne ettin diye
ay çok sevindim canımmm sende şimdi hiiiç düşünmeden korunma.. artık ne zaman gelirse bal böceğiidoktor hersey yolunda dedi canım korunmanada gerek yok dedi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?