Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzenli mi adet oluyorsun canım. Yumurtlama zamanı belirtilerini biliyorsan farkedersin kendindeki değişiklikleriKızlar en sonuda cıldırcam bu bebiş olmuyor ya yumurtlama zamanı yakaalyamıyorum sanırım cok moralim bozuk
ben yumurta takıbı yaptırıorm klomen kullanıorm doktorm söluo anlıoKızlar en sonuda cıldırcam bu bebiş olmuyor ya yumurtlama zamanı yakaalyamıyorum sanırım cok moralim bozuk
İki gun daha bekle derim adet tarihin geçtiyse yap ama[/QUOTE][QUOTakmugan76, post: 43679635, member: 718543"]merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı ama.adetim her ay bi hafta erken geliyor bu ay erken olmadım bi haftayı gectı tam bir ay oldu adet görmedim.ama adet olacakmıs gibi ara ara agırım oluyor hafif agırım var.ama aynı adet agırısı.midem agızımda sankı tuhafım.sizce evde gebelik testi yapsam erken mı suan ve sizce sonuc ne cıkar.
Bu arada kızlar Ovulasyon testlerinin gebeliği gösterdiğini düşünmüyorum ben eczanelerde erken gebelik testleri var 20 lira falan onlardn alınıp yapılabilir
BU Ovulasyo testi nasıl kulnılıyor aldım ama bilen varsa yadımcı olabilirmi
bi test bi kere mi kullanılıyorreglı oldugun gunden saymaya baslayıp 12. gün den itiberen testi kullanmaya baslıyorsun cıft cızgıler koyulasmaya basladıgında yumurtlaama donemın basladı demek oluuyor
canım inşallah vardır yinede ben mayısta düşükyaptım eylülde kimyasal geçirdim ekim boş geçti simdi meraktan çatlıyorum :/ çok kararsızım negatıf gormek cok üzücü oluyor..Kimseyede soyleyemıyorsunumutluhatun canım testlerde 4 gün öncesine kadar test yapabılıcegın yazıyor.İstersen dene bi sende
BU sabaha bende 4 gün öncesinde yaptım negatif cıktı sonuciki tane almıstım dıgerınıde reglm gecıkırse yapıcam.
erken gebelik testımı aldın yoksa normal mi canım ?umutluhatun canım testlerde 4 gün öncesine kadar test yapabılıcegın yazıyor.İstersen dene bi sende
BU sabaha bende 4 gün öncesinde yaptım negatif cıktı sonuciki tane almıstım dıgerınıde reglm gecıkırse yapıcam.
erken gebelik testımı aldın yoksa normal mi canım ?
Arkadaşlar hani en iyi sonuc adetin geciktiği ilk gün yapılması gerekiyormuş ya gebelik testi ben polikistik overim kendiliğimdem bazen aylarca adet görmüyorum nasıl bilicem bir de polikistik overliler de bazen test hamile olmadıgı halde pozitif olabilirmiş sanırım böle brsy basına gelen var mı