Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok silik var gbi canım sen yarın hemen bi kan testi yaptır hayırlısı olsun :)
Teşekkürler tatlım Sağol geçenki hüsran olunca bunda biraz tedirginlik var üzerimde ama pazartesi günü kan vermeyi düşünüyorum bugün adet olmazsam ☺Çok silik var gbi canım sen yarın hemen bi kan testi yaptır hayırlısı olsun :)
Silik olarak var bir cizgi cnmTeşekkürler tatlım Sağol geçenki hüsran olunca bunda biraz tedirginlik var üzerimde ama pazartesi günü kan vermeyi düşünüyorum bugün adet olmazsam ☺
inş çıkar ya ne heycanlısındır simdidayanamadımarkadaşlar kanıma girdi.kan testi verdim bakalım yarına çıkar inşallah
![]()
aynen ya zaman geçmiyoinş çıkar ya ne heycanlısındır simdi
ins ya hayırlısı olur allah gönüle göre versin bende çok istiyorum bu gün bir iki basım döndü ekmek yiyorken kokusundan miğdem bulandım test yapmıyorum hayal kırıklığına uğryorum sonraaynen ya zaman geçmiyodua edin nolurrrr
![]()
Aynen sonra çok üzülüyoruz ya,allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah herkeseins ya hayırlısı olur allah gönüle göre versin bende çok istiyorum bu gün bir iki basım döndü ekmek yiyorken kokusundan miğdem bulandım test yapmıyorum hayal kırıklığına uğryorum sonra
Amin canmmAynen sonra çok üzülüyoruz ya,allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah herkese
aldınmı tahlil sonucunuAmin canmm
aldın mı tahlil sonuclarınıBi bakar mısınız kızlar ya
Aldım tatlım ama negatif 1.2 çıktı beta hcg.bugün iki gün geçti adetim bilmiyorum ne düşünmem gerek?ve azıcık açık renkli reçeteye gelen kan oldu bugün?aldınmı tahlil sonucunu
Merhaba ne zmndır hamilelik suphenız var acabaAldım tatlım ama negatif 1.2 çıktı beta hcg.bugün iki gün geçti adetim bilmiyorum ne düşünmem gerek?ve azıcık açık renkli reçeteye gelen kan oldu bugün?
En son 16 kasımda oldum bitti normal zamanda 25 veya 26günde bir adet olurum.ama bu ay 10 aralıkta görmem lazım daha adet olmadımMerhaba ne zmndır hamilelik suphenız var acaba
Aynı durumdayız ya peki senin hafif Yerleşme kanaması gibi oldu muKizlar merhaba,
Benim reglim 5 gun gecikti ve asiri bel agrim var 2 gundur. Bu sabah test yaptim ve negatif cikti. Bu durum normal mi anlam veremedim ben ya. Bebek istiyoruz reglim gecti sevindim hemen belli olmaz 3 4 gun gecmesi lazim dediler. Bugun 5 gun ama cikmadi. Kan tahlili yaptirsam yarin cikar mi ki?