en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

ya kızlar bu ovilasyon testi 3 gündür yapyorum hep tek cizgi ben bir sey anlamadım ya

20151209_183255.webp

ins ya hayırlısı olur allah gönüle göre versin bende çok istiyorum bu gün bir iki basım döndü ekmek yiyorken kokusundan miğdem bulandım test yapmıyorum hayal kırıklığına uğryorum sonra
Aynen sonra çok üzülüyoruz ya,allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah herkese

Kizlar merhaba,
Benim reglim 5 gun gecikti ve asiri bel agrim var 2 gundur. Bu sabah test yaptim ve negatif cikti. Bu durum normal mi anlam veremedim ben ya. Bebek istiyoruz reglim gecti sevindim hemen belli olmaz 3 4 gun gecmesi lazim dediler. Bugun 5 gun ama cikmadi. Kan tahlili yaptirsam yarin cikar mi ki?

Merhaba ne zmndır hamilelik suphenız var acaba
En son 16 kasımda oldum bitti normal zamanda 25 veya 26günde bir adet olurum.ama bu ay 10 aralıkta görmem lazım daha adet olmadım :((idrar testi de negatif böyle olunca biraz şüpheli oldu var mı yok mu bilemiyorum ya.eğer cumaya kadar olmazsa tekrar kan testi yaptıracam

Kizlar merhaba,
Benim reglim 5 gun gecikti ve asiri bel agrim var 2 gundur. Bu sabah test yaptim ve negatif cikti. Bu durum normal mi anlam veremedim ben ya. Bebek istiyoruz reglim gecti sevindim hemen belli olmaz 3 4 gun gecmesi lazim dediler. Bugun 5 gun ama cikmadi. Kan tahlili yaptirsam yarin cikar mi ki?
Aynı durumdayız ya peki senin hafif Yerleşme kanaması gibi oldu mu

Back
X