en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

Merhaba benım bugun 2 gun oldu gecikeli . Bel ve kasık karın sancılarım var test yapsam cıkarmıki bide gunun her saati cıkıyormu

Bence hemen yap derim, varsa çıkar. Gerçi herkeste farklılık gösterebilir. Ben 4 gün önceden yapmıştım çıktı. Günün her saati yapabilirsin. İnşallah hamilesindir canım :)

Doktora gittim. Kist cikti ama hamilelige engel degil 1 hafta daha bekleylim sonra gel gebelik varsa keseyi goruruz yoksa ilac tedavisi yapariz dedi. O sebebten dolayida kan testi yapmadi. Hala %50 sansim var ama esim cok uzuldu.

Doktora gittim. Kist cikti ama hamilelige engel degil 1 hafta daha bekleylim sonra gel gebelik varsa keseyi goruruz yoksa ilac tedavisi yapariz dedi. O sebebten dolayida kan testi yapmadi. Hala %50 sansim var ama esim cok uzuldu.
Doktara gittim kistim vardı yok artk erimiş iki tane yumurta gördü yumurtlam dönemimiş simir testi aldı rahimde kızarıklık varmış diye anlayacağın suan yok ben çok üzldüm eşim hayırlısı dedi ama hala şanşım var

Yok kanama gelmedi. Bel ve hafif kasik batmalarim var onun disinda bir belirtim yok. Kan testi yapmayi dusunuyorum bilemedim. Carsambayi beklerim herhalde. Korkuyorumda negatif cikar diye. Sen de oldu mu ?
Bende beklemedeyım senin gibi korkuyorum negatif olcak diye cumaya kadar bekliyim diyorum ya

Bende beklemedeyım senin gibi korkuyorum negatif olcak diye cumaya kadar bekliyim diyorum ya

Bendr pazartesi tekrar doktora gidicem kese hala cikmamis olursa kan testi yapcak onda da degilsem söktürücü vericek. Gebelik yoksa kistlerden adet olmuyosundur dedi.

Bendr pazartesi tekrar doktora gidicem kese hala cikmamis olursa kan testi yapcak onda da degilsem söktürücü vericek. Gebelik yoksa kistlerden adet olmuyosundur dedi.
benimde kist vardı ilk oluyor adet kist vardı 5,75 cm bayda büyüktü erdi şükkür incir ye ac karnına iyi geliyor

benimde kist vardı ilk oluyor adet kist vardı 5,75 cm bayda büyüktü erdi şükkür incir ye ac karnına iyi geliyor

Valla ben bekarkende vardi kistim hatta 1 bucuk ay kanamasinu cektim mahfolmustum. Ilaclarla gecti. Gecen ay bisi yoktu adet sancim icin acile gittik onda da bisey cikmadi. Dunde kistcikler var minik minik ama gebelige engel degil dedi. Bilmiyorum ya doktor testte yapmadi evde sende yapma dedi haftaya beraber ogreniriz dedi.

hayırlısı benim doktorda demişti gebeliğe engel değil kistler ama genelde erisin öyle yap çocuk diyen oldu ama birde hata coğu kez doğum öneriyoruz doğum yaparken kistler kaybolrmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…