Productor 6 gun önceki dıyor ustundebir dene çıkar ama erken gebelik testiyse sabah ilk idrar yapcan testi
Productor 6 gun önceki dıyor ustunde
Bna da eczacı farketmez dedı bencede riske atmayalım para cope gitmesin :))Ya herkez ilk idrarla diyo. Eczanede fark etmez dedi bana. Sen riske atma bence sabah ilk idrarla yap bence.
Merhaba benım bugun 2 gun oldu gecikeli . Bel ve kasık karın sancılarım var test yapsam cıkarmıki bide gunun her saati cıkıyormu
Bna da eczacı farketmez dedı bencede riske atmayalım para cope gitmesin :))
Doktara gittim kistim vardı yok artk erimiş iki tane yumurta gördü yumurtlam dönemimiş simir testi aldı rahimde kızarıklık varmış diye anlayacağın suan yok ben çok üzldüm eşim hayırlısı dedi ama hala şanşım varDoktora gittim. Kist cikti ama hamilelige engel degil 1 hafta daha bekleylim sonra gel gebelik varsa keseyi goruruz yoksa ilac tedavisi yapariz dedi. O sebebten dolayida kan testi yapmadi. Hala %50 sansim var ama esim cok uzuldu.
sabah yap garanti olsun ama simdi için içine sığmaz yap istersen ben eczaneleri zegin ettimProductor 6 gun önceki dıyor ustunde
tebrikkk ederimmmmmmmmmmmKızlar test yaptım hamişimmmmmm:)))))
allah analı babalı büyütsün :)Kızlar test yaptım hamişimmmmmm:)))))
Sagol darısı tum istwyenlerin basına :)tebrikkk ederimmmmmmmmmmm
amin inşşşşşSagol darısı tum istwyenlerin basına :)
Kızlar test yaptım hamişimmmmmm:)))))
Bende beklemedeyım senin gibi korkuyorum negatif olcak diye cumaya kadar bekliyim diyorum yaYok kanama gelmedi. Bel ve hafif kasik batmalarim var onun disinda bir belirtim yok. Kan testi yapmayi dusunuyorum bilemedim. Carsambayi beklerim herhalde. Korkuyorumda negatif cikar diye. Sen de oldu mu ?
Bende beklemedeyım senin gibi korkuyorum negatif olcak diye cumaya kadar bekliyim diyorum ya
Amin canım Allah hepinize nasip etsin. . Dua edicemHayirli olsun canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.
benimde kist vardı ilk oluyor adet kist vardı 5,75 cm bayda büyüktü erdi şükkür incir ye ac karnına iyi geliyorBendr pazartesi tekrar doktora gidicem kese hala cikmamis olursa kan testi yapcak onda da degilsem söktürücü vericek. Gebelik yoksa kistlerden adet olmuyosundur dedi.
benimde kist vardı ilk oluyor adet kist vardı 5,75 cm bayda büyüktü erdi şükkür incir ye ac karnına iyi geliyor
hayırlısı benim doktorda demişti gebeliğe engel değil kistler ama genelde erisin öyle yap çocuk diyen oldu ama birde hata coğu kez doğum öneriyoruz doğum yaparken kistler kaybolrmusValla ben bekarkende vardi kistim hatta 1 bucuk ay kanamasinu cektim mahfolmustum. Ilaclarla gecti. Gecen ay bisi yoktu adet sancim icin acile gittik onda da bisey cikmadi. Dunde kistcikler var minik minik ama gebelige engel degil dedi. Bilmiyorum ya doktor testte yapmadi evde sende yapma dedi haftaya beraber ogreniriz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?