Merhaba seni cok iyi anliyorum 7 ay hoyunca bende denedim hatta kimyasal dusuk yasadim sonraki 2ay hamile kaldim. Bu ay diger aylardan tek farki gun asiri degil hergun iliski oldu ve yumurtlama gununun ertesi gunde. Ayrica kimyasal dusuk sonrasi doktor inofolic verdi adet sonrasi gunde 2 defa olarak kullandim umarim yardimci olabilirim.5 aydır evliyiz 5 aydırda beklyoruzolmaması için ne eşimde ne bende neden yok ama allah nasip edecek iste düzenli adet olur 28 de bir ama gel gelelim olmadı yumurtlama günümüzde yakaladık ama olmadı bu ay tekrar deniyoruz
walla çok teşekkür ederim tesdeğin için inş artk akısına bıraktm nasipse olu gün asır denildiğinde gün aşır olarrk devam ediyoruz ama her günde denerimMerhaba seni cok iyi anliyorum 7 ay hoyunca bende denedim hatta kimyasal dusuk yasadim sonraki 2ay hamile kaldim. Bu ay diger aylardan tek farki gun asiri degil hergun iliski oldu ve yumurtlama gununun ertesi gunde. Ayrica kimyasal dusuk sonrasi doktor inofolic verdi adet sonrasi gunde 2 defa olarak kullandim umarim yardimci olabilirim.
Benimde yumurtlama don3minde bas donmelerim oldu ama nedenini hic bilmiyorum sonrasinda kayboldu ama suan yine devam ediyorwalla çok teşekkür ederim tesdeğin için inş artk akısına bıraktm nasipse olu gün asır denildiğinde gün aşır olarrk devam ediyoruz ama her günde denerim
3 gündür baş dönmem var halsızlık belkide piskolojık bilmiyorum
Tatlim birazcik daha sabredersen kesin sonuc alirsin bence cunku bende daha oncelerde meraktan erken test yapmistm pozitif cikti cok umitlendim ama sonrasinda kimyasal dusuk yasadim seninde boyle bir tatsiz durumu yasamani istememMerhaba arkadaslar yorumlarinizi okuorum da bnm adetime bir hafta var ama goguslerim acio 2 haftadr ve akintimda var acaba diorum olabilir mi kasiklarim agrio test yapsam sonuc verir mi
Cok haklısın cnm ama insan dayanamio merak ediyor. Bir hafta daha beklicem artik garanti olsun diye. Sanada gevmis olsun cnm yaTatlim birazcik daha sabredersen kesin sonuc alirsin bence cunku bende daha oncelerde meraktan erken test yapmistm pozitif cikti cok umitlendim ama sonrasinda kimyasal dusuk yasadim seninde boyle bir tatsiz durumu yasamani istemem
Tsk ederim canim insallah kalbindeki gercek olur ve testler pozitif cikarCok haklısın cnm ama insan dayanamio merak ediyor. Bir hafta daha beklicem artik garanti olsun diye. Sanada gevmis olsun cnm ya
Canım benim tam 7 günüm var ve aynı şekilde göğüs ağrısı ve akıntı var ve benim ki adetime bir buçuk hafta kala göğüs ağrım başlıyor el vuramıyorum o dereceMerhaba arkadaslar yorumlarinizi okuorum da bnm adetime bir hafta var ama goguslerim acio 2 haftadr ve akintimda var acaba diorum olabilir mi kasiklarim agrio test yapsam sonuc verir mi
insan her seferinde süpheleniyor ama inş. bu sefer hamileyizdir cnmCanım benim tam 7 günüm var ve aynı şekilde göğüs ağrısı ve akıntı var ve benim ki adetime bir buçuk hafta kala göğüs ağrım başlıyor el vuramıyorum o derece
inşallah canım ya her ay umutlanıyorum içtiğim bitti çaylarının tadı dünya işi değil çok acılar ama olsun diye aksatmıyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallahinsan her seferinde süpheleniyor ama inş. bu sefer hamileyizdir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?