en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

biz 2,5 yillik evliyiz. 2 ay kafamiza gore takildik. Sadece aralik ayinda ovulasyon testine gore birliktelik oldu

evet ilk olacak nasipse 5 ay oldu zaten evleneli biraz acele mi ettim bilmiyorum ama çocukları çok sevyrm nazo82

ne biliyim moralim bozuluyor iki gündürde tansiyonum düşüyor gibi ayaklarımın altın da kayıyor gece miğde bulantılarım var ama piskolojık sanırım nazo82

Beklersen gelmiyor, beklemezsen geliyor bu bebisler sanirim. Benim de sik idrara cikma, usume ve halsizligim var ama bu belirtilerim ayni zamanda adet belirtilerim de benim. Sadece bel agrim yok. Bi de bi anda gerilip agliyorum, 10 dk sonra hicbisey yokmus gibi guluyorum. Psikolojik sanirim ya ryhn44 cumaya kadar beklicem bakalim..

ayenen ama ben bu ay çok karalym adetim gecmeden tahlil yapmıycam çıkmayınca yıklıyorum :=) nazo82

Merhaba seni cok iyi anliyorum 7 ay hoyunca bende denedim hatta kimyasal dusuk yasadim sonraki 2ay hamile kaldim. Bu ay diger aylardan tek farki gun asiri degil hergun iliski oldu ve yumurtlama gununun ertesi gunde. Ayrica kimyasal dusuk sonrasi doktor inofolic verdi adet sonrasi gunde 2 defa olarak kullandim umarim yardimci olabilirim.

walla çok teşekkür ederim tesdeğin için inş artk akısına bıraktm nasipse olu gün asır denildiğinde gün aşır olarrk devam ediyoruz ama her günde denerim
3 gündür baş dönmem var halsızlık belkide piskolojık bilmiyorum

Benimde yumurtlama don3minde bas donmelerim oldu ama nedenini hic bilmiyorum sonrasinda kayboldu ama suan yine devam ediyor

Merhaba arkadaslar yorumlarinizi okuorum da bnm adetime bir hafta var ama goguslerim acio 2 haftadr ve akintimda var acaba diorum olabilir mi kasiklarim agrio test yapsam sonuc verir mi

Merhaba arkadaslar yorumlarinizi okuorum da bnm adetime bir hafta var ama goguslerim acio 2 haftadr ve akintimda var acaba diorum olabilir mi kasiklarim agrio test yapsam sonuc verir mi
Tatlim birazcik daha sabredersen kesin sonuc alirsin bence cunku bende daha oncelerde meraktan erken test yapmistm pozitif cikti cok umitlendim ama sonrasinda kimyasal dusuk yasadim seninde boyle bir tatsiz durumu yasamani istemem

Tatlim birazcik daha sabredersen kesin sonuc alirsin bence cunku bende daha oncelerde meraktan erken test yapmistm pozitif cikti cok umitlendim ama sonrasinda kimyasal dusuk yasadim seninde boyle bir tatsiz durumu yasamani istemem
Cok haklısın cnm ama insan dayanamio merak ediyor. Bir hafta daha beklicem artik garanti olsun diye. Sanada gevmis olsun cnm ya

Canım benim tam 7 günüm var ve aynı şekilde göğüs ağrısı ve akıntı var ve benim ki adetime bir buçuk hafta kala göğüs ağrım başlıyor el vuramıyorum o derece

insan her seferinde süpheleniyor ama inş. bu sefer hamileyizdir cnm
inşallah canım ya her ay umutlanıyorum içtiğim bitti çaylarının tadı dünya işi değil çok acılar ama olsun diye aksatmıyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…