en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

Yok kanama gelmedi. Bel ve hafif kasik batmalarim var onun disinda bir belirtim yok. Kan testi yapmayi dusunuyorum bilemedim. Carsambayi beklerim herhalde. Korkuyorumda negatif cikar diye. Sen de oldu mu ?
Benim de senin gibi olmuştu sonra adet oldu bu ayda kanam çok az hat yok denecek az oldu 3 gündürde miğde bulantısı ekmekten tiksinime kasıklarımda ağır var idraa sk çıkyorum fakat idrade yok doktora gidecem bu gün

Bende kanamada yok. Bizim ilk denememiz. Normalde bnm hic gecikmez. Belki bende gitcem bugun hastaneye esim gitmek istiyo ama bn stres yapıyorum biraz daha beklim diyorum. InsaAllah hamilesindir cnm. Güzel haberler alrsin.

Bende kanamada yok. Bizim ilk denememiz. Normalde bnm hic gecikmez. Belki bende gitcem bugun hastaneye esim gitmek istiyo ama bn stres yapıyorum biraz daha beklim diyorum. InsaAllah hamilesindir cnm. Güzel haberler alrsin.
canım 4 aydır evliym 3 aydır deniyoruz stres çok ama çok yapıyorum hata test yapınca sinirlerim bozuluyoor rabbim tüm isteyenlere versin inş sende hamilesindir doktora git bencede sonuç ne olursa olsun doktor söylüyor.ben bu gün gidecem bakalım nediyecek

Hmm.. sende yeni evlisin demek.

Hmm.. sende yeni evlisin bnm gibi. Valla tatlim gec dollenme olduysada belli olmaz 10 gun gecmesi lazim diyolar. Valla bilemiyorum canim ya herkez bisi diyo. Kafam allak bullak.

Hmm.. sende yeni evlisin demek.

Hmm.. sende yeni evlisin bnm gibi. Valla tatlim gec dollenme olduysada belli olmaz 10 gun gecmesi lazim diyolar. Valla bilemiyorum canim ya herkez bisi diyo. Kafam allak bullak.
aynen oyle herkez baska konuşyor aile cerve kafam bir bilyon oldu doktora gidyn 4 doktor sacma sapan konuşyor ya bazısı folik asist verşp oluyor bu sefer karalıyım konuşcam aklım dakileri soracam hep :)

Döllenme uzerinden en az 15 gun gecmeliymiş erkense gozukmezki dha

Canım benim adetime 4gün vardı yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı dünde kan testi yaptırdım ve 46,3 çıktı. İdrar testi 3-4gün öncesinden silikte olsa çıkıyor :)
Merhaba benım bugun 2 gun oldu gecikeli . Bel ve kasık karın sancılarım var test yapsam cıkarmıki bide gunun her saati cıkıyormu

Merhaba benım bugun 2 gun oldu gecikeli . Bel ve kasık karın sancılarım var test yapsam cıkarmıki bide gunun her saati cıkıyormu
sabah ilk idarale yapcan birde erken gebelik testi al onda çıkar belki inş var dır ama bir kaç gün daha bekle bakalım belirtileri varmı

aynen oyle herkez baska konuşyor aile cerve kafam bir bilyon oldu doktora gidyn 4 doktor sacma sapan konuşyor ya bazısı folik asist verşp oluyor bu sefer karalıyım konuşcam aklım dakileri soracam hep :)

Canim kacta gidiceksin doktora. Esim aradi ogleden sonra gidicez ben doktorla gorustum dedi.

sabah ilk idarale yapcan birde erken gebelik testi al onda çıkar belki inş var dır ama bir kaç gün daha bekle bakalım belirtileri varmı
10 gundur karın bel kasık agrılarım var canım son 3 gundurde batmalar oldu hep hiç sasmazdı reglim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…