en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

hayırlısı benim doktorda demişti gebeliğe engel değil kistler ama genelde erisin öyle yap çocuk diyen oldu ama birde hata coğu kez doğum öneriyoruz doğum yaparken kistler kaybolrmus

Bekarken gittigim doktor her bayanda kist muhakkak olur bazilari adette gider bazilari dogumda demisti. Oda korkulcak bisi yok demisti. Ama degilim galiba ya yoksa hafifte olsa cizgiler cikardi testte. Keske doktora ben deseydim kan testi yapalim diye. Varsa dogum gunu hediyesi olurdu.

inş olur canım keske yapsaydı kan testi niye yaamış anlamdım ama döleme dönemindeyse cıkmaya bilir ama için raht etcekse sağlık ocaklarıda yapıyor bu testi yaptır

Bugün bende gittim doktora.bugün tekrar kan verdirdi.bugün geçen 6.günüm yarın 1hafta olcak gecikeli

Benimde ayni ama doktor kist var gebelige engel degil ama gecikme ondanda olabilir. Pazartesiye kadar bekleyelim. O zaman da kese cikmazsa kan testi yapariz. Zaten gebelik yoksa söktürücü vercem dedi. Ama buyuk ihtimal kist bugun erken gebelik yaptim cikmadi. Artik umududa kestim yani.

umudini kesme hemen olucak dah ilk denemen

benim bugünle beraber 13 gün oluyo gecikeli bugün tekrar gidicem doktora hiç böyle olmazdı tarlusalla söktürüp olmadı klomen başlayalım dedi

Bende ogleden sonra gidicem. Hamilelik yoksa bende ilac tedavisine baslicam. Ilac icmene ragmen olmadin mi ?
yok ilaç kullanmadım tarlusal filan ama bu kadar da gecikme olmadı hiçbi zaman tekrar bi görüncem doktora klomen başlayalım dedi.senin kaçıncı günün gecikeli

Arkadaslar merhaba, reglim 2 gun gecikti. Gebelik testi icin ne kadar beklemeliyim sizce?

Normalde adetlerim duzenlidir. 28 gunde bir oluyorum. Yaptigim ovulasyon testine gore 14. Gun yani 21 Aralik yumurtlama gunumdu. O gun kasik agrimda vardi zaten. O gun ve ertesi gun birliktelik oldu. Ilk defa bu ay ovulasyon testi ile denedigim ve adetim geciktigi icin de acaba diyorum. Goguslerimin sismesi disinde herhangi bir adet belirtim yok. Belki de psikilojiktir ryhn313 bilemiyorum.

aynen bende kulandım hat doktor iki yumurta gördü o dönemde ilişkide oldu fakat ben psikolojik olarak çok taktım ve kimyasal gebelik oldum o yüzden hayırlısıyla olsun inş vardır eğer çokda merak edip sabırsızlanıyor san erken gebelik testi yapa bilirsin nazo82

Bekleyeyim diyorum biraz daha, sonra husran olmayayim. Allah, herkesin gonlune gore hayirli zamanda versin. Siz ne zamandan beri deniyorsunuz? ryhn313

Bekleyeyim diyorum biraz daha, sonra husran olmayayim. Allah, herkesin gonlune gore hayirli zamanda versin. Siz ne zamandan beri deniyorsunuz? ryhn313
5 aydır evliyiz 5 aydırda beklyoruz olmaması için ne eşimde ne bende neden yok ama allah nasip edecek iste düzenli adet olur 28 de bir ama gel gelelim olmadı yumurtlama günümüzde yakaladık ama olmadı bu ay tekrar deniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…