- 7 Haziran 2015
- 445
- 254
- 53
- 30
Canim insallah vardir sonucta idrar testleri yaniltici olabiliyor rabbim hayirlisini versin insallah gec dollenme felandir eger adet olmazsan 3-4 gun sonra tekrarlarsinHımmm:S hayırlısı o zaman yok bebiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim insallah vardir sonucta idrar testleri yaniltici olabiliyor rabbim hayirlisini versin insallah gec dollenme felandir eger adet olmazsan 3-4 gun sonra tekrarlarsinHımmm:S hayırlısı o zaman yok bebiş
Canim merak ettim tekrar test yaptin mi son durum ne :)İnş kafam karıştı en iyisi dediğin gibi beklemek çok teşekkür ederim
Benimde bugun olmam gerek iki kere normal testlerden yaptm negatif 1 hafta oncede erken gebelik predictor yaptm yine negatifti adette olmadm bide hic adet belirtisi yokyaptım negatif ama hala regl olmadım
Insallah canim ama benim ki biraz imkansiz pko hastasiym ama Allahtab umit kesilmez rabbim hayirlisini versin insallahGec döllenme fala n okudum inş öyledir
Bu ay son sansim :) cnm ameliyat olcam adetin 5. Gunu hastaneye gitmem gerekiyor buyuk olasilikla laparoskopi baya buyuk kistler 5 ay once dusuk yaptm kistlerden dolayi o yuzden bu ay cok istiyorum belki gebelikte kistler kuculur yada dogumda giderHiç belli olmaz tatlım Rabbim ol der de ne olmaz olur inş Bu ay değilse öbür ay durmak yok yola devam :)
Amin Allah hepimizin gonlundekini bize nasip eylesin hayirlisi neyse o olsun senin ilk gebeligin mi olcakHakkında hayırlısı ne ise o olsun rabbim dileğini versin
Dusugu saymazsak ilk olcak 8 aylik evliyim zaten daha yeni ama iste bir kere o duyguyu yasayinca daha cok istiyor insan :)2. olacak olursa inşş. senin
Tek tesellim o zaten cok saol canim rabbim sana ikinciyi de nasip etsin insallah ilk cocugunada saglik sihhat versin rabbimİnş rabbim hayırlısı annelik duygusunu tattırır.daha yolun başındasın sabır stres yapma 1 kere o sansı vermiş Rabbim arkası gelir merak etme :)
ben hala olmadim oldum zannediyrm bakiyorum yok mide bulantisindan oluyrm birsey yiyemiyrm ama test yaptm bugun tek cizgiydi umut etmekte istemiyrm hayirlisi bakalimben adet oldum bugun 3. gunum sende durum ne