en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

ben bu ay gene basladım bakalım rabbim büyük hayırlısın nasip eder inş

Kızlar erken gebelik testiyle ( yumurtlama tarihimizi biliyorsak kesin olarak) en erken ne zaman öğrenen var?

Kızlar erken gebelik testiyle ( yumurtlama tarihimizi biliyorsak kesin olarak) en erken ne zaman öğrenen var?
İlişkinin olduğu tarihten 1 hafta sonra dölleniyormuş yumurta 8. Gün çıkar mı bilmem ama adete 2 gün kala öğrendim ben ilişki ondan 10 gün önce olmuştu hemen hemen 10 güne belli olur diye düşünüyorum

Peki bu ovülasyon testleri de gebeliği erkenden gösterebiliyor deniyor ya ovulasyon testinde koyu t çıkmazsa ilişkiden 1 hafta sonra falan o zaman boşuna gebelik testi yapmamak mı lazım ozaten hiç çıkmaz diyebilirmiyiz?

arkadaşlar merhaba, Aklımı kurcalayan birşey var. Ovulasyon testi aldım eczaneden baya kallavi bişey bayağıda para bayıldım... Ama şimdi bu test yumurtlamayı mı çatlamayı mı gösteriyor. Gözünüzü seveyim bilen biri anlatsın ne zaman, nasıl kullanıldığını ...

arkadaşlar merhaba, Aklımı kurcalayan birşey var. Ovulasyon testi aldım eczaneden baya kallavi bişey bayağıda para bayıldım... Ama şimdi bu test yumurtlamayı mı çatlamayı mı gösteriyor. Gözünüzü seveyim bilen biri anlatsın ne zaman, nasıl kullanıldığını ...
Canım yumurtlama zamanını gösteriyor nasıl kullanıldığı kutusunda yazıyordur en doğrusu oku öyle yap. Adetlerin düzenliyse düzenli yumurtlarsın aslında vücudunu takip edersen de yumurtladığını anlarsın

Back
X