- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.086
- 133
İNsallah sagliklidir.yada yanilma degildir hayatmtebrik ederim canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İNsallah sagliklidir.yada yanilma degildir hayatmtebrik ederim canım![]()
İNsallah sagliklidir.yada yanilma degildir hayatm
İs cikisi hastanede yaptirayim diyorum beliirtilwr var gibi zaten insallah sonuc aldigim gibi paylasacagim sizinle
Kimyasaldan sonra geckmesi normal duzenin bozuluyor tatlim benimde oyle olmustu ilk ay malesefMerhaba kizlar adetimden 4 gun geciktim bugun sabah test yaptim ama negatifti husrana ugradim gecen ay kimyasal dusuk yasamistim bu ay gecikmemin nedeni sizce ne olabilir
Peki adet sokturmesi icin doktora gitmelimiyim senin sonrasinda gecikmen ne kadar olmustuKimyasaldan sonra geckmesi normal duzenin bozuluyor tatlim benimde oyle olmustu ilk ay malesef
Gitmene gerek yok bence mesela rutin kontrol yapabilirsin sokturucu de icme zaten 35gunr kadar normal kabul ediliyo kanamamin basladigi gunden hesap edersek 33gunde gelmisti mesela suanda benimde gunler duzensizlesti bide benim.doktorum sokturucuyu vermiyodu kolay kolay hani 35gunu bi doldur canim zor biliyorim amaPeki adet sokturmesi icin doktora gitmelimiyim senin sonrasinda gecikmen ne kadar olmustu
Cok tesekkur ederim tatlim ilgin icin gecen ayin 22 sinde kanamam olmustu bugune kadar 35. Gun oluyo bakalimHatta benm kimyasal gebelik gecirdigimi degerin duatugunden anladi kanaman bi haftaya gelir dedi sonra kanamam basladi agrim vardi aradim ilac ismi istedim kontrole geliyimmi dedim kimyasali dusukten saymiyoruz ble gerek yok demisti
Ozman sen git bitanem zatenonce gebelik testi yapiyorlar sonra sokturucu verir insallah hamissindir belki cikmamistir.belli mi olurCok tesekkur ederim tatlim ilgin icin gecen ayin 22 sinde kanamam olmustu bugune kadar 35. Gun oluyo bakalim
Doktora gidiyosun ya kan testi yaptirmadan sokturucu vermez iste benimki kan testi yapiyo yoksa bile on gun bekliyo belki dollenme olur diye sonra yaziyo banada gwrip gelmisti ama.insan bilemiyor hamile oldugunu olacagini en iyisi doktora git trst yptir bekle sonra kullanCtesiye kadar olmazsa kan testi mi yaptirsam acaba
Insallah canim yaa gecen ay cok husrana ugradim sinirler altust 7 aydir ugrasiyorum rabbimin dualarimi kabul edecegi gunu bekliyorumOzman sen git bitanem zatenonce gebelik testi yapiyorlar sonra sokturucu verir insallah hamissindir belki cikmamistir.belli mi olur
Edicek bitanem Rabbim.bos birakmaz kucaklarimizi cok zor ben cok iyi bilirim kac yillik evlisinInsallah canim yaa gecen ay cok husrana ugradim sinirler altust 7 aydir ugrasiyorum rabbimin dualarimi kabul edecegi gunu bekliyorum
9 aylik evliyim ama yas 32Edicek bitanem Rabbim.bos birakmaz kucaklarimizi cok zor ben cok iyi bilirim kac yillik evlisin
Hocam polikistik falab mı var sizde üzülmeyin Allah dualarımızı kabul etcek inş bir sürü kadın var aynı sorunları yasayanInsallah canim yaa gecen ay cok husrana ugradim sinirler altust 7 aydir ugrasiyorum rabbimin dualarimi kabul edecegi gunu bekliyorum
Canım nasıl belirtiler oluyor bizimlede paylasırmısın bir de adet bittikten bir sonraki gün ilişkiye girilse hamile kalma ihtimali cok zor dmiİs cikisi hastanede yaptirayim diyorum beliirtilwr var gibi zaten insallah sonuc aldigim gibi paylasacagim sizinle
Yok cok sukur herhangi bir rahatsizlik gozlemlenmedi sanirim yumutlama donemini tutturamuyoruz her bunye ayni degil anladigim kadariylaHocam polikistik falab mı var sizde üzülmeyin Allah dualarımızı kabul etcek inş bir sürü kadın var aynı sorunları yasayan
Insallah guzel sonuclar alirain sen benim icime ferahlik verdin rabbimde senin gonlune ferahlik versinİs cikisi hastanede yaptirayim diyorum beliirtilwr var gibi zaten insallah sonuc aldigim gibi paylasacagim sizinle