En erken hamilelik belirtileri

Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı minik bebeklerini gönder yarabbim..meryemm tebrikler :))

Meryem tebrik ederim canımmmmmmmmmmmmmm bayagı büyükmiş bebegin canım yaaaaaaaaaaa adetin kaç gün gecikmişti

hayırlı ugurlu olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh süper ya

ayy kızlar alemiz yaa 2009. sayfa jet hızıyla geçtiiii :)))

rabbim hepimizin dualarını kabul etsinnn...

meryemim canımm tebrik ediyorum tekrarrr

ayyyyyy kıslar ne guzel bı sey yaptık buguzel gunde ne guzel dualar ettık......ALLAH dualarımızı kabul etsınnn

Meyemcimm gözün aydınnnn!!!!sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur inşaaallaahhhhh

ehhhhhh artık tutmayın benııııııı ben gıdıyorum sızıde bırakamıyorum ıyıkı varsınız yaaaaa.......hadın bye bye

ay meryem hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah

allahım herkese versin inşaallah...

hamiş olan arkadaşlarım bilginiz vardır.. doktorumu aradım bu akşam randevu verdi gel dedi..şimdi bana vajinalultrasondan mı bakıcaktır yaa. beta değerlerine baktımm 822 ymiş benim net değerim .. genel değerlendirmede 3 haftalığa denk geliyor...3 haftalıkken normal ultrasondan mı vajinalden mi bakar acaba..

canım önce normal bakar keseyi göremezse vajinadan bakar canımm, ama korkmaa bişi olmassss

canım ben hamiş değilim ama reglim çok geçtiğinde ilk başta alttan baktı rahime gelmişmi die bakalım dedi alttan bakılıo galiba ama bilmiom sadece mantık yürütuorum

Meryemcim her doktor alttan bakmıo canım benimki karşı vajinal ultrasona karından baktı bana haftaya çarşamba görücez keseyi net olarak dedi hadi hayırlısı tatlım

regl kaç gün gecikmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…