Alla alal ne bilim asucum vardır bi bildigi belki dinlenmesi gerkiodur felan rahmin
kıslar dun doktora gıttıstım yaaaa.....mılletın doktoru calıs der benımkıde adetın bıttıkten sonra ilişkı 2 gun yasak dedı.....pazartesı kontrolum var sızcede bu ıste bı tuhaflık yok muuuuu
Lavinia ben senin durumu anlamadım ya ben gidiorum genelik testi yaptırcam diorum yapıolar direk sonucu alıorum 15 ytl sadece
yalelcim sabahn gittim tam bi fiyaskoydu..bildiğin idrar testiyle kanda baktı..yok dedin ama emin olamadı..idrarda bak dedi saçmalığa bak..bi de 30 tl.mi aldı ..bekliyorum şimdi günümü..kan man yok bundan sonra :çok üzgünüm:
Vardır bi sebebi canım yumurtaların güsel olurda inş hamiş olursun bu ayyy
lavinia üzülme belki erken diye çıkmamıştır. baksana tahlil yapanın bile kafası karışmışsa var bunda bir iş. sen en iyisi reglini bekle. belki de gelmez yerine bebiş gelir ne güseeel olıur
inşallah canım..inşallah senağlama
Lavinia ben senin durumu anlamadım ya ben gidiorum genelik testi yaptırcam diorum yapıolar direk sonucu alıorum 15 ytl sadece
canım 4 ya da 5 şubat günüm..gittim sabah sdc pozitif mi negatif mi ona baktı hem de 30 tl.sinir oldum walla..neyse şimdi günümü bekliyorumm..kafamçokkarıştı
yine ben geldim...borsanin durumunu alayim
kimler iniste, kimlerin hissesi para ediyor su an
kizlar hasta oluyorum heralde...bogazim cok kotu ve kuru oksuruk var
bu gunleri iyi degerlendirmem gerekiyo yaa
tam da sirasi simdi offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?