En erken hamilelik belirtileri

lavinia canım daha var regl gününeee, erken yapmışsın testi be gülümm... bence şuan hiç test yapma bekle gününde tekrar yaparsınnn

2009 da hamiş olmak ve bebişimi kucağıma sağsağlim almak istiyorum. Allah bana hayırlı sağlıklı bebiş verir inşallah ve hayırlı

onancım 2008. sayfada dua etmişsin canım :))))))))))

RABBİMMMMMMM;

GÜZELLER GÜZELİ ALLAHIMMM;

SEN HERŞEYİN İYİSİNİ BİLENSİNNN... SENDEN EĞER HAKKIMIZDA HAYIRLIYSA EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLI SIHHATLİİİ EVLADLAR İSTİYORUZZZ, SEN DUALARI KABUL EDERSİNNNN SEN BİZE MELEKLERİMİZİ BAĞIŞLA... SANA SÖZ VERİYORUZ RABBİMMM BEBEKLERİMİZ OLURSA ONLARI ÇOK GÜZEL YETİŞTİRECEĞİZ, BOL BOL ŞÜKRETMESİNİİ SANA DUA ETMESİNİİ İMANLI MİLLETİNE BAĞLII SAYGILI TERBİYELİ BİREYLER YETİŞTİRECEĞİZ ALLAHIMM... BİZİM SENDEN BAŞKA GİDECEK KAPIMIZZ SIĞINACAK YERİMİZ YURDUMUZ YOK! HERŞEYİ BİLEN YOKTAN VAREDEN SENSİN... NE OLUR ALLAHIMM ELLERİMİZİİ DUALARIMIZI BOŞ ÇEVİRMEE, SENİ ÇOK SEVİYORUZ ALLAHIM 2009 YILINDA NE OLUR YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜR RABBİM...

BU TOPİCTE BULUNAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZIN EVLADLARINI 2009 BİTMEDEN KUCAKLARINA ALMALARINI NASİB ET ALLAHIM...

YA LATİF İSMİNİN TECELLİSİ İLE BİZE BEBEKLERİMİZİ LUTFET RABBİMM!!!

AMİN!!!!

2009 da hamiş olmak ve bebişimi kucağıma sağsağlim almak istiyorum. Allah bana hayırlı sağlıklı bebiş verir inşallah.
tek bana değil sizlerede tabikiiiii ALLAH kimsenin kucağını boş bırakmasın

olamaz bende 2008 de etmişimmmmmmmm bananee yaaaaaaaa (((((((((( bidaa etcemmmmm

RABBİMMMMMMM;

SEN HERŞEYİN İYİSİNİ BİLENSİNNN... SENDEN EĞER HAKKIMIZDA HAYIRLIYSA EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLI SIHHATLİİİ EVLADLAR İSTİYORUZZZ, SEN DUALARI KABUL EDERSİNNNN SEN BİZE MELEKLERİMİZİ BAĞIŞLA... SANA SÖZ VERİYORUZ RABBİMMM BEBEKLERİMİZ OLURSA ONLARI ÇOK GÜZEL YETİŞTİRECEĞİZ, BOL BOL ŞÜKRETMESİNİİ SANA DUA ETMESİNİİ İMANLI MİLLETİNE BAĞLII SAYGILI TERBİYELİ BİREYLER YETİŞTİRECEĞİZ ALLAHIMM... BİZİM SENDEN BAŞKA GİDECEK KAPIMIZZ SIĞINACAK YERİMİZ YURDUMUZ YOK! HERŞEYİ BİLEN YOKTAN VAREDEN SENSİN... NE OLUR ALLAHIMM ELLERİMİZİİ DUALARIMIZI BOŞ ÇEVİRMEE, SENİ ÇOK SEVİYORUZ ALLAHIM 2009 YILINDA NE OLUR YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜR RABBİM...

BU TOPİCTE BULUNAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZIN EVLADLARINI 2009 BİTMEDEN KUCAKLARINA ALMALARINI NASİB ET ALLAHIM...

AMİN!!!!

amin hayatım allah sesini duysun herkesin bu ay son adeti olsun hamiş kalsınnn

Hadi hadi gelsin bebişler dolsun göbişlerrrrrrrrrrrrrrr 2009 hepimiz için ugurlu bi yıl olsun inşallhhhhhhhhhhhhhhhhh

lavinia canım daha var regl gününeee, erken yapmışsın testi be gülümm... bence şuan hiç test yapma bekle gününde tekrar yaparsınnn

canım kan testi yaptırdım..güya kan testi ama..hiç güven vermedi bana..kendi de emin olamadı..bekliyorum şimdi günümü..dua istiyorum..hayırlı sağlıklı bebekler istiyorum..hem kendime hem size :CüvCüv:senağlama

kızlaaaaarrrr.. sbaah çift çizgi görünce kan testi yaptırmıştım..işim çok yoğun olunca eşim gitti sonucu almaya ... mesaj göndermiş : müjdemi isterim sonuc 820.. dediii ayyyy cok mutlu oldummmmmmmmm

allahım inşallah sorunsuz bi şekilde devam eder yaa... ve bu mutluluğu allah tüm isteyenlere yaşatır inşallah

amin amişn sayfanın ilk kişisi de ben olanadım bu arad a

:)))))))))))))))))) ayy koptum bennnnnnnnnnnnn hepimiz 2008. sayfadayız yaaa yuh yaaaaaaa :)))))))))))))))))))))))

RABBİMMMMMMM;

AMİN!!!!

2009 da Allahım önce hic anne olamamıs arkadaslarıma bebek benımde bıtanecık oglusuma da guzel bı kardes nasıp etsın........hepınızı cok sevıyorum.......Allah guzel kucaklarınızı hıc bos bırakmasınnnn......

Allahım bu kulların sesini duy burdaki olan ve şuan aramızda olmayan arkadaşlarımızın yüzünü güldür çok bekletme bizi bebeklerimize kavuştur sen en ii bilensin hayırlısını nasip et yarabbimm!!sağlıklı hayırlı evlatlar bize

ay meryem hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…