bulantılarla aran nası zorluomu
normalde sigara içiomuydun peki adacım tiksindinmi yani ?
Benim canım istemio artık sadece alışkanlık akşam yemeginden sonra 2-3 fırt çekiom eşimnden o kadar ii başardım gene bi tiksinseydim ya
ecrin fatima pt33 rose anjelic sizlerin nezaman adlarınızı yazdırsanıza listeye
Ya ndk ben erkek dedın zannetttım. Duyduk duymadık demetın bu topıkte falcı ndk var cınsıyet tahmını yapıyor...........
Yaaa kızlar dün de sordum kimse cevap vermedi, bu ay yumurtlama testi yaptım , pozitif çıkıncada 2 gün üstüste ilşki oldu. Bu 7-8 gün önceydi, 3-4 gündür göğüslerim dokununca acıyor, 11 şubat adet tarihim. Bu kadar erken göğüsler acırmı?Hamilelik belirtisi olabilir mi?(bu arada adet öncesi normalde göğüslerim acımaz) Bi de dün test yaptım negatif çıktı(
Yaaa kızlar dün de sordum kimse cevap vermedi, bu ay yumurtlama testi yaptım , pozitif çıkıncada 2 gün üstüste ilşki oldu. Bu 7-8 gün önceydi, 3-4 gündür göğüslerim dokununca acıyor, 11 şubat adet tarihim. Bu kadar erken göğüsler acırmı?Hamilelik belirtisi olabilir mi?(bu arada adet öncesi normalde göğüslerim acımaz) Bi de dün test yaptım negatif çıktı(
Sağol Handancım, sabretmek öyle zor ki:)) Kendimi dinlememeye çalışıyorum ama bu göğüslerdekiağrı sürekli aklımı kurcalıyo(Şu 10gün bi geçse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?