En erken hamilelik belirtileri

Normalde sigara içiomuydun peki adacım tiksindinmi yani ?

Benim canım istemio artık sadece alışkanlık akşam yemeginden sonra 2-3 fırt çekiom eşimnden o kadar ii başardım gene bi tiksinseydim ya

normalde sigara içiomuydun peki adacım tiksindinmi yani ?

Benim canım istemio artık sadece alışkanlık akşam yemeginden sonra 2-3 fırt çekiom eşimnden o kadar ii başardım gene bi tiksinseydim ya

yok ya allah korusun gul gıbı saglıgımla nıye oynayayım esım ıcıyordu. Ama onada odada ıcmek yasak artık bebegıme zara veremem gıtsın mutfakta ıcsın

ecrin fatima pt33 rose anjelic sizlerin nezaman adlarınızı yazdırsanıza listeye

Ben yazdırmıştım ismimi ama bilgi vermediğim için silmiş sanırım, ama henüz bişey yok adet olmadım, akıntım arttı, arada belim agrıyor, midemde de arada yanma ekşime gibi şeyler oluyor birde gögüslerimde agrı var. Bilemiyorum adetime daha var eski hesaba göre 5-6 şubat gibi olmam gerek ama yeni hesaba göre 15 şubat. Yani spiral den sonra ara çok uzamıştı. Nasıl olacak hiç bilmiyorum, hiç olmasada olur bence sakıncası yok:jeyyar:

Ya ndk ben erkek dedın zannetttım. Duyduk duymadık demetın bu topıkte falcı ndk var cınsıyet tahmını yapıyor...........

kız sussssssssssssss:roflol::roflol::roflol:

tutarsa sizinkiler ozaman falcı diye ayrı bi topic açarızzzkaydirigubbakcemile3:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

Yaaa kızlar dün de sordum kimse cevap vermedi, bu ay yumurtlama testi yaptım , pozitif çıkıncada 2 gün üstüste ilşki oldu. Bu 7-8 gün önceydi, 3-4 gündür göğüslerim dokununca acıyor, 11 şubat adet tarihim. Bu kadar erken göğüsler acırmı?Hamilelik belirtisi olabilir mi?(bu arada adet öncesi normalde göğüslerim acımaz) Bi de dün test yaptım negatif çıktı(

Zeynepcim belirti içi erken bence biraz sabret canım adetine 2-3 gün kalsın bari 10 gün felan var daha adetine düşünmemeye çalış bence test için çoookkkkkkkkkk erken

Canım valla göğüslerinden belli olabilirde yanıltabilirde bu arada bu kadar ereken test çıkmaz canım zor ama beklemen lazımmm adet günün gelsin o zaman test yaparsın

canım testi çok erken yapmışsın yaaaav, göğüslerin acıması iyiye işaret inşallah hamişsindir bence testini 1 hafta sonra yap.

Sağol Handancım, sabretmek öyle zor ki:)) Kendimi dinlememeye çalışıyorum ama bu göğüslerdekiağrı sürekli aklımı kurcalıyo(Şu 10gün bi geçse...

canım çok erken test için biraz daha bekle adetin olmuş bitmiş gibi düşün. hamileleik belirtilileride ollabilir adet belirtileride her ikiside olabilir canım çok dinleme kendini vücudun tepkiler versin sen yorumlama ama her zaman için umudun da olsun inşallah:CüvCüv:sindir

merhaba arkadaşlar...nasılsınız..birkaç gündür giremiyorum nete...çok felaket hasta oldum..tam da yumurtlama günleri ....işe gidemedim evdeyim
geçmişi okuyamadım ama güzel haberler var mı 4 günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…