En erken hamilelik belirtileri

ebrubu canım arkadaşım ne oldu sana yaa geçmiş olsun. dikkat et kendine. bol bol meyve ye. vitamin al. dün bende ağrılardan epey kötüydüm bacaklarım belim okadar ağrıdıki bende işe gelmedim yattım bütün gün hala ağrıyor ama işim var gelmek zorunda kaldım

arkadşlar yerleşme kanaması kesin olucak diye bişey yok bu kişiden kişiye değişir...

kedycim sorma yaa...2 büyük serum yedim...soğuk algınlığı...ateşim düşmedi bir türlü..kuru öksürük..berbattım yani...2 gündür işe gidemiyorum
ayyy bu ağrılar inşallah güzel şeylerin habercisidir canımmm...umutlandırmak gibi olmasın ama :) inş akıntıların da artar :))
meyve konusunda da eşim sağolsun ve allah herkese benimkisi gibi bir eş nasip etsin..hastaya çok iyi bakıyo wallahi...allah mekanını cennet eylesin..sizleri de inş

sen ciddi ciddi üşütmüşsün ebrucum ya. inşallah diyorum bende bu ağrılar için ama umudumda yok açıkçası başkada hiçbir belirtim yok çünkü. hasta bakma konusunda benim eşimde süper Allah razı olsun Allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin. amin..... şimdi nasılsın peki canım. topladınmı biraz kendini

Ndk ablam aradı beni pişman olmuş felan bana kızdıgı için herkes abartıosun felan diomuş bende diince iice dellenmiş felan önemli degil dedim bende alışmalısın die söledim senin iiligin için dedim , neyse şimdi gene konuştuk aynı tas aynı hamam :)) bana dioki ayy insanlar hamileyken nası çalışıolar valla anlamıyorum eee deidm ben çalışıyorum unutuosun galiba dedim :))) ya bu sabah resmen sürünerek kalktım uyku çok fena ya geçer inş

kedycim umutlanma olmasın herzaman zaten...en fazla bunu derim bilirsin sana..mevsimsel etkiler de olabilir gerçi...ama ya tutarsa diye nasreddin hoca dan da alıntı yapayım dedim :)) senin az kaldı değil mi gününe...akıntı var mı...kasıklarda kıpırdanma falan..amaan salla gitsin
benim pro-seed geldi bugün ama kullanamadım ( hasta hasta da yapılmaz ki offf...bugün 14. gün tam
şimdi ateşim 36 ..çok zor oldu vallahi...dün gece 3 atlet değiştirdim o kadar terledim ( ve de atletle yattım ...salgın varmış aman dikkat edin
biz türkler önümüze geleni öpüyoz ..öpmeyin kimseyi :))
sen sigara içme ayrıca!!!!

canım yaa unutuyolar galiba senin de hamile olduğunu arada :))

ablan kaç yaşında canımmm, tedavi falan olmadı dimiii?

27 yaşında aramızda 2 yaş var yok olmadı tedavi ilk denemede kaldı hemen , ayıptır sölemesi benim sayemde ben hep taktik verdim ayagını dik felan yumurtlamadan felan haberi yoktu hepsini ben örettim bana yetişti valla

"önümüze geleni öpüyoruzz" süperdiii:sm_cool::sm_cool::roflol:

dimi ama ya tutarsa hihoyyyt hasta hasta gerçekten zor olur. ama ateşin düşmüş bu iyi bir haber canım. aman terli durma dikkat et kendine. haklsıın valla öpmemek lazım şapır şupur. sigaraya gelince elimden geleni yapıyom canım tekrar çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versina.s.

yaa kıslar yaa ben işteyken yazıyosunuz şu kanalda su dr var falan diye
ama şimdi hiçbişiii yooook...hazır evdeyimm oynamıcam işte ühühühühü
kedy bence sen o sigarayı yarıya kadar içtikten sonra bebişim için bu zehiri içmicem deyip söndürdüğünde güzel haberini de alacan..içime doğdu..ister uygulaaa ister uygulama sen bilin
hadi bakalım aklını çeldim bakalım naapcan
inş ilk yaktığın anda miden bulanır daha eline almazsın
amin
nokta

canım benim biliyomusun 3-4 gündür sigarayı yarım söndürüyorum. canım istemiyo fazlasını. inşallah dediğin ib olur inşallah tiksinirim şu zehirden. Rabbim hepimize güzel hamiş haberleri almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…