İnşallah çidocumm. İnşallah hepimiz.Yerleşme kanaması mutlaka olur mu kızlar[/QUOT
valla canım bi bilgim yok yerleşme kanamsı herkesde olurmu olmaz mı
Ndk ablam aradı beni pişman olmuş felan bana kızdıgı için herkes abartıosun felan diomuş bende diince iice dellenmiş felan önemli degil dedim bende alışmalısın die söledim senin iiligin için dedim , neyse şimdi gene konuştuk aynı tas aynı hamam :)) bana dioki ayy insanlar hamileyken nası çalışıolar valla anlamıyorum eee deidm ben çalışıyorum unutuosun galiba dedim :))) ya bu sabah resmen sürünerek kalktım uyku çok fena ya geçer inş
kedycim umutlanma olmasın herzaman zaten...en fazla bunu derim bilirsin sana..mevsimsel etkiler de olabilir gerçi...ama ya tutarsa diye nasreddin hoca dan da alıntı yapayım dedim :)) senin az kaldı değil mi gününe...akıntı var mı...kasıklarda kıpırdanma falan..amaan salla gitsin
benim pro-seed geldi bugün ama kullanamadım( hasta hasta da yapılmaz ki offf...bugün 14. gün tam
şimdi ateşim 36 ..çok zor oldu vallahi...dün gece 3 atlet değiştirdim o kadar terledim( ve de atletle yattım ...salgın varmış aman dikkat edin
biz türkler önümüze geleni öpüyoz ..öpmeyin kimseyi :))
sen sigara içme ayrıca!!!!
kedycim umutlanma olmasın herzaman zaten...en fazla bunu derim bilirsin sana..mevsimsel etkiler de olabilir gerçi...ama ya tutarsa diye nasreddin hoca dan da alıntı yapayım dedim :)) senin az kaldı değil mi gününe...akıntı var mı...kasıklarda kıpırdanma falan..amaan salla gitsin
benim pro-seed geldi bugün ama kullanamadım( hasta hasta da yapılmaz ki offf...bugün 14. gün tam
şimdi ateşim 36 ..çok zor oldu vallahi...dün gece 3 atlet değiştirdim o kadar terledim( ve de atletle yattım ...salgın varmış aman dikkat edin
biz türkler önümüze geleni öpüyoz ..öpmeyin kimseyi :))
sen sigara içme ayrıca!!!!
yaa kıslar yaa ben işteyken yazıyosunuz şu kanalda su dr var falan diye
ama şimdi hiçbişiii yooook...hazır evdeyimm oynamıcam işte ühühühühü
kedy bence sen o sigarayı yarıya kadar içtikten sonra bebişim için bu zehiri içmicem deyip söndürdüğünde güzel haberini de alacan..içime doğdu..ister uygulaaa ister uygulama sen bilin
hadi bakalım aklını çeldim bakalım naapcan
inş ilk yaktığın anda miden bulanır daha eline almazsın
amin
nokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?