En erken hamilelik belirtileri

kizlarrrrrrrr ben cikiorum. yeni gelen arkadaslar sizlerede gunaydinn. ndk cim insallah en kisa surede adet olursunda bebis calismalarina baslarsin. bende kan vericem. umarim yukselmistir degerim. optum sizleri

canım benimm, inşallah değerin yükselmiştirrr..

kedicimm gebelik değilse belki romatizma falan vardır canım yaa geçmezse bi görün doktora istersenn

valla ndk cım bende ondan korktum ama iç böle bişey olmamıştı romatizma olsa önceden sinyal vermezmi. kalça kemiklerim dizlerim hatta kollarım hepsi birden ağrıyolar. acaba böle bir grip falandamı var. bileniniz varmı. yada gebelikte bukadar yaygın bir ağrı olabilirmi. ya bide şu döl yatağının düşmesi olayı bunu testeden varmı arkadaşlar aranızda.

canımcım belkide ceyranda kalmışsındır, grip salgını var oda olabilir. panik yapma vitaminli şeyler meyve falan yemeye calış canımm, iyi bak kendine belkide hamilesindirrr neme lazımm delikafadulden

döl yatağı matağı hiç anlamam o işlerden inanmıyorum da böyle şeylere tortu tortu dedik te ne oldu.. lülülülülülü

gunaydın kızlar. oooo ndk erdın mı kızım sen cınsıyetlerı soylemeye baslamıssın hele de bakım benım kızım mı oglum mu olacak....................

seninde kızın olcak

naber tatlımm:1hug:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool: ayyyyyyy ya bılmıyorum ama kız olmasını ıstıyorum ıcten ıce yanı allahım elı ayagı duz saglıklı bır bebek versın aama ınsan cınsıyetınıde dusunmeeden edemıyor. neyse bosver benı ssen nasılsın ya bırsey soracagım bu reglı gecıkmesının nedenı varmıymıs.

Banada bak kıs ndk çin takvmine baktınızmı kızlar heheheh benim bütün arkadaşlarımın tuttu yani

senin de oğlanın olcakknaniknanik

hepinizinki tutuyomuşş adım falcı karıya çıkıyomuşş :roflol:

ablanla konuştunusmu handannnkaydirigubbakcemile5

canım hemen gidip kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…