kizlarrrrrrrr ben cikiorum. yeni gelen arkadaslar sizlerede gunaydinn. ndk cim insallah en kisa surede adet olursunda bebis calismalarina baslarsin. bende kan vericem. umarim yukselmistir degerim. optum sizleri
valla ndk cım bende ondan korktum ama iç böle bişey olmamıştı romatizma olsa önceden sinyal vermezmi. kalça kemiklerim dizlerim hatta kollarım hepsi birden ağrıyolar. acaba böle bir grip falandamı var. bileniniz varmı. yada gebelikte bukadar yaygın bir ağrı olabilirmi. ya bide şu döl yatağının düşmesi olayı bunu testeden varmı arkadaşlar aranızda.
gunaydın kızlar. oooo ndk erdın mı kızım sen cınsıyetlerı soylemeye baslamıssın hele de bakım benım kızım mı oglum mu olacak....................
seninde kızın olcak
naber tatlımm:1hug:
Banada bak kıs ndk çin takvmine baktınızmı kızlar heheheh benim bütün arkadaşlarımın tuttu yani
baharcan hadı hayırlısı kız reglı gecmısmıydı
yok canım 2 gün var daha
yok canım 2 gün var daha
baharcann ne diyosunnn, süper haberrrrrrrrrrrrrr ne yapmayı düşünüyorun kuşumm, istersen hemen kan testine git canımmm:sm_cool:
öyle yapıcam canımmm 11 gibi gidip kan vercem inşallah akşamada güzel haberi veririm size
Bebek (çocuk) cinsiyeti tahmini, Çin Takvimi - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
ADACIM BAK BU ÇİN TAKVİMİ HAMİLE KALDIGIN AYA VE YAŞINA GÖRE BAKIOSUN.
KIS NDK VALLA BANA HERKES OGLUN OLACAK DİO ÇİN TAKVİMİNDEDE ERKEK GÖRÜNÜO HAYIRLISI NEYSE O OLSUN HİÇ FARK ETMEZ AMA SENDE ERKEK DEDİN ŞAŞIRDIM VALLA:))
BAHARCAN HADİ HAYIRLISI CANIM ADETİN GEÇİNCE TEKRAR YAP TESTİNİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?