En erken hamilelik belirtileri

ceylan liste süperrrrrrrrrr ellerine sağlık canımmm

yine ikimizi boş bırakmışsın hehehehehehe
ne düzensiz karılarız yaww, bir tarihimiz bilem yokk :)))))))

Eylül nasılsın? Ndk okudum kız bak banada bakalım bir fal :) ama dur bi hamile kalayım di mi? Ceylan ben bugünlerde çok yoğunum silme sakıııınnn Handan sende takma kafana ablanı herkes aynı olmuyor canım sende biraz naza çek ama kendini şiiiiişt. Ay kızlar göremediklerim varsa okuyamadım hepsini herkeseee selaaam

eylülüm hoşgeldinnnn :)) iyidir gülüm yaa neler yapptın iyimisin bugün????
ceylan nasılsın bacımm..liste harika emeğine sağlık

valla Ceylancim elimden geldigi kadar dikkat ediyorum ama.. iste sonucta kadiniz.. hem ev hem is insan yoruluyor..insallah kotu bisey degildir neyseki yarin kontrolum var doktora sorarim artik

listeye şöyle bi baktımda...hepimizin günlerii peşpeşeee..hadi inşallahh gümbür gümbür geliyorusss :))):Saruboceq::dance:

aaaa aşkolsuunnn...3 gün hastalıktan giremedim wallahi siteye hemen listeden mi silindimmm ((
saka saka olur boole seyler
16 subat benim tarihhh

ceylan liste süperrrrrrrrrr ellerine sağlık canımmm

yine ikimizi boş bırakmışsın hehehehehehe
ne düzensiz karılarız yaww, bir tarihimiz bilem yokk :)))))))

Önemli değil bitanem ismi sen buldun senin ellerine sağlık ve nesli'nin yardımı olmasa yapamazdım :1hug:
Ndkcim sen bugün benle ilgilenmiyorsun senağlama
Şubatta adette olamasakta hamiş kalacağız a.s.

eylülll canım naptın senn doktora falan gittinmi canım??
canım geçen hafta ilk tahlillerde oğrendım ama bu hafta tekrar gıdıcem bana perşembe gel dedi ama dayanamıycam yarın giderim belki

onan sin adet gunun geldı mı

eylülüm hoşgeldinnnn :)) iyidir gülüm yaa neler yapptın iyimisin bugün????
ceylan nasılsın bacımm..liste harika emeğine sağlık

canım benim valla bi şey yapmadım geçen haftadan beri oturuyorum yarın bi doktora gıtsem içim rahatlayacak canım sen nasılsın

aaaa aşkolsuunnn...3 gün hastalıktan giremedim wallahi siteye hemen listeden mi silindimmm ((
saka saka olur boole seyler
16 subat benim tarihhh

canım listeyi kimseyi silmedim ocak listesini sildim ama böyle hazırlayalım derken listelerde yanlışlıkla silinenler oldu sonradan farkettim :1hug:

hoşgeldin eyllcüm biz iyiyiz asıl sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik

saol canım aslında bu kadar erken belirti olcağını bilmiyodum meğer oluyomuş kramplar var gerçi doktora söyliycem gidince adet gunumde gece hep uyandım. genelde hamilelik geçirmiş insanlar normal diyo. vucut alışıyomus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…