En erken hamilelik belirtileri

ah ebrubu ya tatlı haftada 1 kere çok zor ben tatlıya dayanamıyorum sanırım beni en çok tatlıdan uzak kalmak bozuyoooooocokacimcoook

kedyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tatlidan uzak duuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrr
kilonun azi da cogu da gebelige engeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelll
haftada 2 kez ye bariii

selam kızlar hepsini okuyamadım nutella hamile mi sanki ne :)))))))))))))) ay hayırlı haberlerini bekliyorum insallah

sizler nasılsınız varmı bi gelişmeler
ben coook hastayım (((((((((( yutkunamıyorum

deryacık gelmiş bi araa ama bişiler yazmamıs galiba kendisiyle ilgili onapıyo bilgisi olan varmı

zuzu kıs altın kuru arada geliyon neşeli neseli haber soruyon maşşalllahhh allah bizede yasatsın insallah
tuboks sen napıyon yavrum sesin cıkmıyo kıs deli gari sende hamilemiydin kıı yaf kafam karıstı massallh hamilelerimiz cok allah bereket versin :))))))))))))
kızlar bide baharcan hamilemi öle bişey okudum sanki ben hamileliğimi gögsümün agrısından anladım felan yazmıstı hamilemi kıssss:))))))))))) hadi insallahh
bakıyorumda aura arkadasım yok hehheheh:))) kızın girecegi kalmadı heheheh:)))tam deli valla bu kıs

yalel işlerinden ötürü giremiyor lavinia da bunalımda ssanırım kaydirigubbakcemile

Akrepcim geçmiş olsun yat dinlen hastasın hala dil pabuç kadar maşallah..laelaelaelaelae
Son hamile Aysıla

Akrepcim geçmiş olsun yat dinlen hastasın hala dil pabuç kadar maşallah..laelaelaelaelae
Son hamile Aysıla

aaaa aysıla massallah hayırlı olsun canım allah kucagına allamayı bnasip etsin allah olmayanlarada versin cok mutlu oldum hayırlı olsunnnnnnnnnnndelikafadulden

kıs ceylan aha gidim köyünüzden gidimde dinlenim anacım olmuyo ki bişeyler eksik sigara gibisiniz aynı ha bagımlılık yaptınız uyuslar yatamıyom burda delikafadulden:mymeka:

ama geberiyorum kafamçokkarıştıkızlar hakkınızı helal edin umarım hortlarım arada sizinle konusurum
korkmayın ha benden:jeyyar:
bööö benim benim akrep derim kaydirigubbakcemile3lülülülülülü

hade size iyi sohbetler ilerleyen saatlerde gelirim insallah :1rolleyes:

kendinize iyi bakın hasta olmayın :a015:

merhaba arkadaşlar,ben yeni katıldım aranıza.2 yıllık evliyim.3 aydır bebiş istiyoruz.ama malesef 3 deneme de başarısız.bu ay ovulasyon testi almayı düşünüyorum.test ile ilgili bilgisi olan varmı,işe yarıyor mu?hangi markaları kullandınız,fiyat ne civarlarda?

Hepinizi öpüom kıslar iyi akşamalr yarın güsel bi gün olsun inş hepimiz içn byby

geçmiş olsun akrepcim , ceylanım rahat ol tatlım inş göbişin dolacak bu ay

çatlaksın akrep he kaydirigubbakcemile3 geçmiş olsuuunnn..iileş çıbıkkk...

kızlar merhaba nasılsınız

sağol eylülcüm kimse yok herhalde şuan nutella hamileymiş tebrikleeeer ....benim de 6 şubat geri sayım başlıyoooooooor....ama ben de hiç belirti yok sadece göğüslerim hafif ağrıyor. baharcan da mı hamile ceyla doktora niye gitti arkadaşlar yoksa o da mı hamile ben de olurmuşuuuuuum.ah ahhhhhhhh:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…