En erken hamilelik belirtileri

tubacık oy oy oyyyyyyy ne tatlı bişeydir o maşallah Allahım nazarlardan saklasın içim nasıl tatlı bir duyguyla doldu. bebiş ne isterse o

yafff bu folıkasıt hapını doktorlar yazıyo mu yoksa gıdıp eczaneden mı almalıyım?nette aradım bulamadım neymiş,kaç paraymış..doktra gıtsem desem yazarmı....

amin tubacım amin cümlemize inşallah.
fd7 canım dr.a gerek yok git eczaneden al. folbiol kullanmıştım ben bir ara 1 tl paketi. kimisi tek kimisi 3 kullanıyo şuanda folıcplus kullanıyorum günde 3 tane buda 6-7 tl bişeydi sanırım. eczacıya sor nasıl kullanayım diye o sana söler

kedyyy canim ver bana kilolarini ben alirim wallahii
bol su ic canim ara ogun olustur -ogunlerini altiya cikar-az ve sIk ye cicim
abur cubur yeme
oglen et-izgara
aksam sebze yemegi yemeye dikkat et
sigara icmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

anladımm canım saol..biz gıdelım o zaman soralım bı hangısını verecek bana,,dediğine gore çeşitleri var bu ılacın...neye gore hangısını vereceklerını bılırler heralde..ya ben varya bu sıte sayesınde baya bılgılendım:)herkese cok teşekkurlerrr:teytey::dance:

kedyyy canim ver bana kilolarini ben alirim wallahii
bol su ic canim ara ogun olustur -ogunlerini altiya cikar-az ve sIk ye cicim
abur cubur yeme
oglen et-izgara
aksam sebze yemegi yemeye dikkat et
sigara icmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ah be gülüm öğlen akşam yemeklerini öle ayarlayabilsem keşke işte pek öle bir şansım yok ekmeksiz çorba içiyorum. akşamları sorun çünkü hergün canım yemek yapmak istemiyor ekmeği çok az tüketiyorum bazen hiç tatlıyı kesmeye çalışıyorum ama spor yapmadan olmuyor ama benim ona hiç zamanım yok. ben kistlerim için ilaç kullanırken kilo aldım. ama ilaçlardan ziyade ksitin metobolizmamı durdurmasıkilo aldırdı. yazın epey yürüyüşle yine verdim biraz. ama yine durdu yürüyüşşler bitti kilo veremiyorum:1no2:

kızlar iyi akşamlar. bu ay ilk denememizdi.adet tarihim 10 şubat.rahimde küçük küçük batmalar ve de seğirmeler oluyor.ama göğüslerde hiç bi belirti yok. illa ki göğüslerde ağrı oluyo mu hamile kalınca acaba:uhm: eşim bugün test alacaktı eğer unutmadıysa :) belki de psikolojik bu hissettiklerim ama bi sorayım dedim.:sm_confused:

kedycim haklisin...calisan hele de Ist da calisan bi insan icin aksam gelince yemek yapmak ne demektir bilirim...ekmek de ye canim ama tam tahil, beyaz ekmek yaramaz. tatliyi da kendine odul vererek ye (haftada 1 defa mesela) sutlu tatliyi tercih et.
benim esim gitti gecen sene diyetisyene oradan ogrendim cogunu
mesela bir meyveyi dogra yogurt ile ye..ara ogununde
ama ara ogun cok iyi geliyor. mesela yagsiz 1 tost, su mavi yesil in ivir ziviri, yogurt, 1 porsiyon meyve (porsiyon denilen 1 elma, armut, 5-7 kiraz, bir ucgen dilim karpuz, 3-4 kayisi mevsimine gore..muzu tercih etme fazla o sekerli old onermiyo)

kırmızı şeker ilk denemelerde biraz stres yapılıyor belirtileri yaşıyormuş gibi olabilir o yüzden hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…