Agzını boş koyma hiç meyve yiyiom ben habire elma portakal hem bebişlere faydalı hem sigarayı unutturuo , çubuk kreker ye böle hafif şeyler sakız felan allahım o gücü verir inş bende şu akşam fortlarını bıraksam tam süper olcak
doğru söylüyosun canım tamam 1 e düşürcem yarından itibaren söz..a.s.
nerelerdesin bacım eskilerden kimsecikler kalmadı gelgit ve asspirinle kulaklarını çınlattı vallaha gelmediğinden beri epey birr hamile çıktı hangisi desekki :jeyyar:
Senin tarihin nedir seni de listeye ekleyelim tarihini :1hug:
bravoooo tamamen bırakman umuduyla kaydirigubbakcemile5
yeni hamisler yuzustu yatıomusunuz uyurken?
daha gorunmedim ki.telefonda konustum.folik plus a basla dedi.
arkadaşlarrrr selam olsun herkeseeee.....durdum durdum kafama bışe takıldı şimdi,,ustune gorme dediğiniz şey nasıl oluyoo kaç gun suruyo o adet...ya benım ılk defa gecıkmıştı sonra oldum fakat 7 gun mutlaka gelen hastalığım ılk kez 5 . gunde bıttı...nıye kı..ya daha yenı karar verdık bebışe fakat ebnım tum duzenım bozuldu...
ben hep yüzüstü yatıyorum zararlımıymış canım
hIIIM canım sen dr a gdince mutlaka söyle ben pkoluyum düşük tehlikem nedir diye. Çünkü net bilmiyoruma ama pkoları belki hamileyken göremezse normal sanabilir. Mesela ben şuan ilaç kullanıyorum bebk olsa da bu ilaca 3 ay devam düşük olmaması için dedi bana ama :uhm: çatır çatır doğurcaksın bebişini ALLAH ın izniyle.
yeni hamisler yuzustu yatıomusunuz uyurken?
heheh ben 1.72 boyundayimmm
ama kilom 52
zayiflik da problem biliyo musunuz hamile kalinamama sebebi bazen offf[/QUO
Ebru bende 1,72 boyundayım evlenmeden önce 52 kiloydum şimdi 55 kiloyum
bilmiorum ki iste. bende uykuya yuzustu dalıorum hep.bi arkadasım yatma demisti de :uhm:
huuuuu bılen yok mu bışılerrr bu konuda arkiidişşlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?