En erken hamilelik belirtileri

Agzını boş koyma hiç meyve yiyiom ben habire elma portakal hem bebişlere faydalı hem sigarayı unutturuo , çubuk kreker ye böle hafif şeyler sakız felan allahım o gücü verir inş bende şu akşam fortlarını bıraksam tam süper olcak

ayy ebrucumm senin kaynananda benimki gibiymis.. ahahah benimki benim elimden hersey gelir oeltim bisey bilmez diye ona herseyde yardim eder.. banada kendim yapmak zorunda kalir.. aman allah saglik verdikce ben her isimi kendim yaparim.. ama kocise yaptiriyorum zorla..bu aralar suram buram agriyo yerimden kalkmiyom.

bende kendi işimi kendim yaparım .ok şükür ona muhtaç değilim salığım yerinde ama eltime farklı bana farklı davranıyor insan güceniyor hali ile iğnelemeleri olmasın beni aşağılamasında ben her işimi kendim yaparım neyse kaynana topicine dönmeden konuyu kapatalim sinirlerimizde bozulmasın boş yere

sorma valla bende 2 gündür ne bulsam yiyiyorum bide bişey daha sorucam canım akşama çorbanın içine bir tutam maydonoz atsam bişey olurmu canım istiyo ya ama tehlikelimi sanki öyle hatırlıyorum yemesemde olur yani

sen hatırladıklarını yazsana merak ediyorum hamişlerimizi, adet tarihim 18 şubat bu liste bana hiç uğur getirmedi ama artık tedaviye başlıyorum bundan sonra en azından artık daha fazla ihtimalim var

heheh ben 1.72 boyundayimmm
ama kilom 52
zayiflik da problem biliyo musunuz hamile kalinamama sebebi bazen offf

manken gibisin maşşallah harika bi hamişligin olur süper en azından benim gib top gibi olmazsın

daha gorunmedim ki.telefonda konustum.folik plus a basla dedi.

hIIIM canım sen dr a gdince mutlaka söyle ben pkoluyum düşük tehlikem nedir diye. Çünkü net bilmiyoruma ama pkoları belki hamileyken göremezse normal sanabilir. Mesela ben şuan ilaç kullanıyorum bebk olsa da bu ilaca 3 ay devam düşük olmaması için dedi bana ama :uhm: çatır çatır doğurcaksın bebişini ALLAH ın izniyle.

huuuuu bılen yok mu bışılerrr bu konuda arkiidişşlerrr

insallah canım. eger kendi doktoruma gidersem o zaten bilio. baska dr ye gidersem ona soylicem ilk sey bu olacakkaydirigubbakcemile3

yeni hamisler yuzustu yatıomusunuz uyurken?

İlk aylar bişey olmuyormuş duyduğum kadarıyla. Tehlikeli olan sırt üstü yatmakmış. KArın geriliyormul bebek gelişemiyormuş ozellikle sonraki aylarda oksijen almakta zorlanıyornuş a.s

baharcancim bende 2.5 ayliga kadar karnimin ustunde yatabiliyordum.. sonra gobis yavas yavas ciktiktan sonra zaten istesende yatamassin.. simdi valla ben ne sagimda ne solumda ne de duz uyuyabliyorum.. bebis nasil istiyorsa oyle yatarsin.. ben sola yatiinca tekmeliyo yani obur tarafa don diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…