En erken hamilelik belirtileri

akşam bir yere gittik bebek resimleri vardı bende sevdim çok tatlılard diye orada demezlermi başkasının çoçuğunu sevme yapta kendininkini sev diye hiç hayırlısı olsun diyen yok sanki ben istemiyorumda olsun

ah canım ya valla ynısını bende yaşıyorum hep o an içimden geçen fırtınaları bir bilseniz, zaten biliyosunuzda valla ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bende,boş ver bak yalnız değilsin çok zor biliyorum

zeynepcim sıkma canını hepimiz aynı durumdayız olur bebekler ya olur demi allahım verir bizede allahın yanında cok arkadaslar insallah nasıp eder

aynen canım çok sıkıldım ağlamamak için orda kendimi zor tuttum ama yapacak bir şey yok

akşam bir yere gittik bebek resimleri vardı bende sevdim çok tatlılard diye orada demezlermi başkasının çoçuğunu sevme yapta kendininkini sev diye hiç hayırlısı olsun diyen yok sanki ben istemiyorumda olsun

off şu dangalak insanlar varya çok sinir oluyorum patavatsız şeyler yaa öyle aşağı insanlrın laflarına kafa takılırmı bitanem biliyomusun böyle zamanlarda insan dostunu düşmanını öğreniyo boşver yaa offf üzmüş dangalaklar kızı yaa sakın bak haa öyle patavatsızların lafına bakıp kendini üzüp sıkıntı yapma olucak bebeklerimiz hepimizin görün bak

slm arkadaslar ben mıne ıkı aydır mıde bulantısı cekıyom kasıklarımda kasmalar var ve karnım sıs ve setrt gögüslerımden süt gelıyo test yaptırdım evde kendımde yaptım bırsey cıkmadı ve mıdemde yanma oluyo cok ıstahım cok acıldı bır anlam veremıyorum altı aylık evlıyım 5 aydır korunmuyoruz hamılekalmayı beklemek cok zor sıtres yapıyorum cok sızden yanıtlarınızı beklıyorum

kız derya nerelere gitiin allahım bitürlü denk gelmiyoruz ha kız hazırlık yaptım anlarsınya :))))))))) bide yarın banyo yaparım bgüzel kız cok heycanlıyım bana duaaa edin nolur

zeynepcim sıkma canını hepimiz aynı durumdayız olur bebekler ya olur demi allahım verir bizede allahın yanında cok arkadaslar insallah nasıp eder

sağol canım ya allah isteyen herkese versin inş. belkide diyorum kötülüğüne söylemiyorlar ama dokunuyo yani neyse üzmemeyilim kendimizide bebeişler gelsin herkese iyi geceler koçiş çağırıyo

:çok üzgünüm:slm arkadaslar ben mıne ıkı aydır mıde bulantısı cekıyom kasıklarımda kasmalar var ve karnım sıs ve setrt gögüslerımden süt gelıyo test yaptırdım evde kendımde yaptım bırsey cıkmadı ve mıdemde yanma oluyo cok ıstahım cok acıldı bır anlam veremıyorum altı aylık evlıyım 5 aydır korunmuyoruz hamılekalmayı beklemek cok zor sıtres yapıyorum cok sızden yanıtlarınızı beklıyorum

senin evlilik daha çok yeniymiş biz 3,5 yıllık evliyiz sana çok soran yoktur daha, ama iyi yapmışsın çok korunmadığına başta stres daha çok oluyo gerçekten ama ben alıştım artık çok stres yapmıyorum üzülüyorum tabi ama stres hiç yok diyebilirim

ayy cok heycanlıyım yarın 5 de beni uyutacaklar ve bebişlerimi koycaklar ayyyyyyyyy ikiz olssa valla yarını atlatsam ya hayırlısıyla insallah sitres cok zorrrrrrrr yarın bu saatler gelse size yazsamm gelirmiki yarın bu saatler

hec deme deryacım ya soda içtiriyorum hep erkek bebek istiyorum hayırlısıyla erkek annesi olmak istiyorum kızzz :))))))))))) bana dua et

bende hep erkek istemiştim doktor şaşırdı bize sordu ne istiyorsunuz diye ikimiz birden erkek dedik doktor bana baktı hadi eşini anlıyorumda sendemi dedi evet dedim o zaman müjde erkek geliyor dedi bakalım kardeşi kız istiyorum şimdi ama allah ne verirse sen bi hamiş kal belirtilerinden ben sana söyliycem kızmı erkekmi diye

canım benim bi oğlum olduğu halde ikinci olmıycakmı diye herkes soruyo bu insanlar varya başka hiç işleri yok bunların boş kafalı şeyler ya zaten olsa söyliycez inanırmısın benim adet tarihimi ezbere biliyolar yaklaştımı soruyolar hemen ben bile karıştırıyorum kaydirigubbakcemile3

millet iyice abartmış ya direk sana ne ya ne sorup duruyosun demen için uğraşıyolar heralde

akreeeppp yavaşşşşş yetişemiyom bu ne hız kızz yok anam enerji fazlalığı var bu kızda söyle bakem bebeklerimimi dedin sen nasıl yani çokmu bende istiyom ikiz banane banane kız benim dedem ikiz biliyonmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…