akşam bir yere gittik bebek resimleri vardı bende sevdim çok tatlılard diye orada demezlermi başkasının çoçuğunu sevme yapta kendininkini sev diye hiç hayırlısı olsun diyen yok sanki ben istemiyorumda olsun
ah canım ya valla ynısını bende yaşıyorum hep o an içimden geçen fırtınaları bir bilseniz, zaten biliyosunuzda valla ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bende,boş ver bak yalnız değilsin çok zor biliyorum
akşam bir yere gittik bebek resimleri vardı bende sevdim çok tatlılard diye orada demezlermi başkasının çoçuğunu sevme yapta kendininkini sev diye hiç hayırlısı olsun diyen yok sanki ben istemiyorumda olsun
zeynepcim sıkma canını hepimiz aynı durumdayız olur bebekler ya olur demi allahım verir bizede allahın yanında cok arkadaslar insallah nasıp eder
zeynepcim sıkma canını hepimiz aynı durumdayız olur bebekler ya olur demi allahım verir bizede allahın yanında cok arkadaslar insallah nasıp eder
slm arkadaslar ben mıne ıkı aydır mıde bulantısı cekıyom kasıklarımda kasmalar var ve karnım sıs ve setrt gögüslerımden süt gelıyo test yaptırdım evde kendımde yaptım bırsey cıkmadı ve mıdemde yanma oluyo cok ıstahım cok acıldı bır anlam veremıyorum altı aylık evlıyım 5 aydır korunmuyoruz hamılekalmayı beklemek cok zor sıtres yapıyorum cok sızden yanıtlarınızı beklıyorum
hec deme deryacım ya soda içtiriyorum hep erkek bebek istiyorum hayırlısıyla erkek annesi olmak istiyorum kızzz :))))))))))) bana dua et
senin evlilik daha çok yeniymiş biz 3,5 yıllık evliyiz sana çok soran yoktur daha, ama iyi yapmışsın çok korunmadığına başta stres daha çok oluyo gerçekten ama ben alıştım artık çok stres yapmıyorum üzülüyorum tabi ama stres hiç yok diyebilirim
ayy cok heycanlıyım yarın 5 de beni uyutacaklar ve bebişlerimi koycaklar ayyyyyyyyy ikiz olssa valla yarını atlatsam ya hayırlısıyla insallah sitres cok zorrrrrrrr yarın bu saatler gelse size yazsamm gelirmiki yarın bu saatler
canım benim bi oğlum olduğu halde ikinci olmıycakmı diye herkes soruyo bu insanlar varya başka hiç işleri yok bunların boş kafalı şeyler ya zaten olsa söyliycez inanırmısın benim adet tarihimi ezbere biliyolar yaklaştımı soruyolar hemen ben bile karıştırıyorum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?