En erken hamilelik belirtileri

aaaa kimler gelmişşşşş hoş geldin canım yaa hele şükür buluşabildik çatlatma iğnesimi oldun hadi bakalım hayırlısı eee neler yapıyosun kız anlatsana özledim seni

selam deryacım bende seni cok özledim valla arkandan kosussturuyorum sitede :)))) iğne oldum yarın 5de asılama oluyorumm cok korkuyorum zangır zangır titriyorum

bana teselli ver canım sana ihtiyacım var napıcam ben ya bugüün iğne vurdurmaya giderken tirtir titriyodum bayılacaktım sonra vuruldum ohbe bumuymus dedim sitres cok kötü olsa bitse su asılamada hayırlısıyla

Merhaba arkadaşlar.Pazartesi günü Kartal devlet hastanesine böbrek ağrım için gitmiştim.İğne vuracaklardı ben de bu ay korunmayı bıraktım.2 aralık da adet günümdü.İdrar tahlilinde pozitif çıktı.Onlara göre 14 günde belli oluyor! Ertesi gün kadın doğumda kan tahlili ve jinekolojik ultrasonla olmadığı görüldü.Eşim ve ben çok üzüldük ama zaten bu kadar çabuk belli olamazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…