kızlar bide carcır suyu siperm hareketlerine iyi eliyomus kesinlikle siperm azlıgı ceken kocalarınız varsa içirin
kızlar merhaba yüzdeyüzakrep canım sen aşılamamı olcan valla bende 2 ay içinde olmassa aşılama düşünüyom şimdi klomen kullanıyom 4.ayım bu 2 ay daha beklicem ona göre bakıcam belki aşılama denerim 2 ay sonra. ya aşılamayı anestezili yapıolarmı sen özeldemi yaptırıyon
kızlar bide carcır suyu siperm hareketlerine iyi eliyomus kesinlikle siperm azlıgı ceken kocalarınız varsa içirin
çarçır suyu kız alemsiniz ha güldürdünüz beni aktarlarda var sorun bakın cok işe yarıyo unutmayın[/QUOTE
Akrepcim sen isal ilacindan filanmi bahsediyorsun yoksa ne is.carcir deyinde benim akla ilk gelen ishal olduda....dogrumu
deryacım heycandan böyleyim valla içim içime sıgmıyo cok heycanlıyım
neyani oda bişimi benim eşim ikiz kızımmm naberrrrrrrr :)))))))))))))))))
yok hiç ilişki olmadı malesef cok ugrastım kız derya allah seni netmesin emi tabi başıma gelmeden bende bilmiyodum vejinusmus cinsel ilişkiye girememek demek
yok yok deryacım carcır suyunu erkek olsun diye içirmiyolar siper bol olsun diye içiriyolar sen yinede içir öle siperm eksikliği varsa
yok yok deryacım carcır suyunu erkek olsun diye içirmiyolar siper bol olsun diye içiriyolar sen yinede içir öle siperm eksikliği varsa
giremiyom valla bayılıyom aglıyom cok yerlere gittim atlatamadım irenc bişey benim durumum cok zor arkadaslar kadın bile değilsin düşün sene onun için asılamadan cok ürküyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?