En erken hamilelik belirtileri

kızlar merhaba yüzdeyüzakrep canım sen aşılamamı olcan valla bende 2 ay içinde olmassa aşılama düşünüyom şimdi klomen kullanıyom 4.ayım bu 2 ay daha beklicem ona göre bakıcam belki aşılama denerim 2 ay sonra. ya aşılamayı anestezili yapıolarmı sen özeldemi yaptırıyon

deryacım heycandan böyleyim valla içim içime sıgmıyo cok heycanlıyım
neyani oda bişimi benim eşim ikiz kızımmm naberrrrrrrr :)))))))))))))))))

adet gördüm cnm ve test yaptırdım ıyı okumamısın galıba
gecen ay gördüm yanı buay daha günüm gelmedı 10 var beklıyorum evde kendımde yaptım test ama bırsey cıkmadı :çok üzgünüm:

mavişçik hoş geldin nasıl durum yok dimi kırmızı belirtisi aman olmasın bak senin mavişi rüyamda gördüm gelicek o yakında

maviş canım insallh asılama ya gerek kalmaz de hamile kalırsın ben özel hastanede yaptırıyorum ama saglık karnemlede yardım alıyom anestesi yapıcaklar cünkü ben vejinusmusum canım malesef

çarçır suyu sipermlerin sayısını arttırıyo süper bişey gercekten işe yarıyo arkadaslara faydası oldugu için bende eşime arada içirdim cok sükür öylebi problemi yok ama ben yinede erkek sipermler daha cok olsun dedimm :)))))))))))))))))))))99

yok yok deryacım carcır suyunu erkek olsun diye içirmiyolar siper bol olsun diye içiriyolar sen yinede içir öle siperm eksikliği varsa

yok be canım adam taş gibi benim adet gecikiyo çok bide stres yapıyorum hemen olsun istiyorum beynimden atamıyorum ama adet gecikmesi için gidicem doktora cesaretimi toplayınca

giremiyom valla bayılıyom aglıyom cok yerlere gittim atlatamadım irenc bişey benim durumum cok zor arkadaslar kadın bile değilsin düşün sene onun için asılamadan cok ürküyorum

giremiyom valla bayılıyom aglıyom cok yerlere gittim atlatamadım irenc bişey benim durumum cok zor arkadaslar kadın bile değilsin düşün sene onun için asılamadan cok ürküyorum

kendini rahat bırakmayı denedinmi ne bilim sıkıntıdanmı oluyo nasıl anlamadımki neyse arkadaşım yaaa işimiz gırgır ama bu arada seni üzmeyelim boşver senin yarın senin bebekler yerleşiyo burda benim bi komşum ilk aşılamada aldı bebişini hadi hayırlısı bakalım

anneee cok heycanlıyım yarın bu saatler gelse böle yazısıyoz olsak kurtulsam su asılamadan dua edin arkadaşlar ay hamile olursam yeni yıla bebişle gircem ay anne olucam ay hamilelik giycem ay naz yapıcam ay cok havalanıcammm ay neler neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…