En erken hamilelik belirtileri

oku hepsini oku ben bu akşam yerlere yattım yaa ama akrepe tek duam yarın bebişlerinde kavuşsun kavuşucakta zaten o bizi güldürdü allahta onu güldürücek eminim ben

bence kesin tutacak öyle hissediyorum ondan çok ümitliyim, inşallah allahım hepimizi güldürür

ben salı günü gittim 1 53 olmus yumurtan dedi yani yumurtlamısız adetimide 8 de olmustum ayın sonra bana cuma geldedi yani bugum gittim yumurtalıklarım buyumuz maşallah bi sorun yok dedi 12 de hemn iğnelerini vurdur dedi catlatma ignesini bende vurdurdum yarın saat 5 de geldei bilmiyom artık napcaklar cok korkuyorum

kızım sen evde ayıl bayıl adamcağaza yaptırma git doktorlara bide üstüne para veripte yaptır olcak işmi sen kendini rahat bıraksana sıcacık evinde at kendini kocanın kollarına

ayy kızlar ne diyosunuz ya bak tutacakmı diyosunuz kesin gercekmiya bak yarın asılamadan sonra hamilelik alim ozaman hamilesin derse doktar bana ben hemen hamilelik giycemm :)))))) görmedik zornanmı görgüsüzük işte :)))))))))))))))

korkma bitanem ya sen şimdi sadece bebişlerini düşün ayyy allah onların son hazırlıklarını yapıyo bu akşam sabah sana teslim etçek ayy ne güzel yaa

canım allah yardımcın olsun merakla beklicem haberlerini dualarım seninle

ya bide söle bişi kızlar sizede oluyomu bilmiyorum hani bu aralar moda bol giyinmek gögsün altından bol iniyo ya hani kazaklar badiler elbiseler anam daha giyemedim genc kızlar giyiyo ben giyemmedim anam bikere giydim hamilesisin dediler bende eve geldim hemen cıkarttım saklıyorum öle aldıgım elbiseleri hamile olunca giycem insallah kız valla tadımıza bırakmıyolarki giyek :)))))))))

bu ay ben teferruatli calistim kizlar simdi yumurtlamamin 6. günü banada dua edin tutmus olsun kizlar valla cok meraktayim.

Akrepcim hamileyim haberlerini mutlaka bekliycem. Buraya mutlaka yaz. Hadi hayirlisi.

akrepçim bak şimdi bu akşam allahla yavrun arasında bi konuşma geçicek aynen yazıyorum iyi oku
bebek:allahım beni nereye gönderiyosun
allah:seni çok güzel biyere gönderiyorum yavrum dünyaya
bebekeki ben orda naparın yanlız başıma
allah:yanlız olmıycaksın bebeğim seni orda çok güzel biri karşılıycak
bebek ama allahım beni orda kim koruycak orda yaşamayı kim öğreticek
allah:seni karşılıycak olan güzel insan öğreticek yavrum seni bütün kötülüklerden koruycak
ve sen ona ANNE DİYCEKSİN YAVRUM
der ve akrepin bebişi bu gece allahla vedalaşıp sıcacık anneciğinin kucağına düşer huzurlu yuvasına

günaydın yawrukuşlarrrr...uykucu miskinler kalkın nann..yatıyomusunus hala bu saatte..keyifler nasııııı

ndkcımm..bebeğim şimcik rahim filmi çektiriyosun bitanem...Allah kolaylık wersinn...dua ettim sana canın acımasın diye..we bişe diyimmi..senle ilgili kısa zamanda güzel bi haber alıcakmışım gibi bişe hissediyorum...inşallah yanılmam ama zuzuu dediydi dersin,yakınn çok yakınnn göbüşündeki mercimeğin gelmesi..

aman ne olsun be canım. kasıklarım şişti iyicene, her an sökebilir reg. zaten bu gun günüm (((((((((((((((((((((( bekliyos işte olsunda biran önce bitsinde bende ovulasyon testlerime başlıyım diye.

Kızlaar ben geldiim günaydıın napıyosunuz bakalımm ??? Zuzuuu,güzel gözüm,Patricia,derya ??
neler yaptınız ndk gelmedimi daha ? Ah yavrum kimbilir nelr yaşıyo şimdi ama inşallah canı acımaz..

Bu arada ben felç durumdayım çok hastayım :çok üzgünüm::çok üzgünüm: ayakta duramıyorum oturamıyorum:çok üzgünüm: işe geldim ama eve gidicem herhalde böyle gidersem..

Not : Hala adet olmdım ben..adetr gecikmesi =2. gün :1rolleyes:

selam canım.. varmı sende bi gelişmeeeeee.. biz patır patır düküldük valla

canım benim war adetime daha epey..bakalımm bekliyorum..

yok hayatım gelmedi henüz..benim de aklım onda..ben çok halsizim..uykum filan war..kolumu kaldıramıyorumm..sen nasısın..ay kuşum bi kan testi yaptırmadın he..çatlattınbeni..geçmiş olsun canım..seninneyin war

tünaydın kızlar valla anca kalkabildim nasılsınız bugün varmı hamiş haberleri ndk ne yaptı acep

uykucuuu maaawiişşş...henüz kimseler de yokk hamişş de yok canımm

kız kan testi yaptır... daha öncede geckme oluyomuydu senin.. ah benimde bi gecse hemen yapacamda gecikmesini gec.. erken geliyor meret her seferindekötükedihüso

Aslında bu konuyu birkaç kez anlattım ama yine anlatayım.2aralıkta adet başlangıcımdı ve 16 aralıkta idrar yolları iltihabı sonucu önceden ameliyat olduğum böbreğime sancı girdi ve gece acile gittim.Acilen buzkopan iğne vuracaklardı Doktorlara hamile olabileceğimi hatırlatınca idrar tahlilinde gebeliğe baktılar ve sonuç pozitif çıktı.Çok sevinmiştik ama bu kadar çabuk sonuç alamayacağımı da biliyordum.İğneyi de vurmadılar.Ertesi gün nenehatuna Aylin hanıma gittim ve muayenede de kan testinde de gebelik çıkmadı buna da çok üzüldük.

Allaa allaa açok ilginç yaa neyse canım üzülme inş en kısa zamanda hamile kalırsın nasıl oluyo da böle yanlış çıkıyo çok kötü yaa üzülme sen inş hamile kalcaksın

Teşekkür ederim canım.Şimdi antibiyotik kullanıyorum.Yoksa iltihap geçmezse daha da sorun olurmuş.Kendimi öyle hazırladım ki hamileliğe korunmayı bırakmadan bütün tahlilleri yaptırdım diş doktoruna gittim.Saçımı bile boyattım ki sonradan sorun olur diye ama heralde titizlendikçe bir aksilik çıkıyor.Bakalım 3 ocakta belli olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…