kızlar çok hızlısınız ya çok güldüm süpersiniz
oku hepsini oku ben bu akşam yerlere yattım yaa ama akrepe tek duam yarın bebişlerinde kavuşsun kavuşucakta zaten o bizi güldürdü allahta onu güldürücek eminim ben
ben salı günü gittim 1 53 olmus yumurtan dedi yani yumurtlamısız adetimide 8 de olmustum ayın sonra bana cuma geldedi yani bugum gittim yumurtalıklarım buyumuz maşallah bi sorun yok dedi 12 de hemn iğnelerini vurdur dedi catlatma ignesini bende vurdurdum yarın saat 5 de geldei bilmiyom artık napcaklar cok korkuyorum
ben salı günü gittim 1 53 olmus yumurtan dedi yani yumurtlamısız adetimide 8 de olmustum ayın sonra bana cuma geldedi yani bugum gittim yumurtalıklarım buyumuz maşallah bi sorun yok dedi 12 de hemn iğnelerini vurdur dedi catlatma ignesini bende vurdurdum yarın saat 5 de geldei bilmiyom artık napcaklar cok korkuyorum
selam canım.. varmı sende bi gelişmeeeeee.. biz patır patır düküldük valla
yok hayatım gelmedi henüz..benim de aklım onda..ben çok halsizim..uykum filan war..kolumu kaldıramıyorumm..sen nasısın..ay kuşum bi kan testi yaptırmadın he..çatlattınbeni..geçmiş olsun canım..seninneyin warKızlaar ben geldiim günaydıın napıyosunuz bakalımm ??? Zuzuuu,güzel gözüm,Patricia,derya ??
neler yaptınız ndk gelmedimi daha ? Ah yavrum kimbilir nelr yaşıyo şimdi ama inşallah canı acımaz..
Bu arada ben felç durumdayım çok hastayım :çok üzgünüm::çok üzgünüm: ayakta duramıyorum oturamıyorum:çok üzgünüm: işe geldim ama eve gidicem herhalde böyle gidersem..
Not : Hala adet olmdım ben..adetr gecikmesi =2. gün:1rolleyes:
tünaydın kızlar valla anca kalkabildim nasılsınız bugün varmı hamiş haberleri ndk ne yaptı acep
Kızlaar ben geldiim günaydıın napıyosunuz bakalımm ??? Zuzuuu,güzel gözüm,Patricia,derya ??
neler yaptınız ndk gelmedimi daha ? Ah yavrum kimbilir nelr yaşıyo şimdi ama inşallah canı acımaz..
Bu arada ben felç durumdayım çok hastayım :çok üzgünüm::çok üzgünüm: ayakta duramıyorum oturamıyorum:çok üzgünüm: işe geldim ama eve gidicem herhalde böyle gidersem..
Not : Hala adet olmdım ben..adetr gecikmesi =2. gün:1rolleyes:
nakrens canım hamilesin yani demi anlayamadıgım eşinle neden üzüldünüz hamile oldugun içinmi kı anlayamadım
Canım istemez miyim.Hem de çok istiyorum ama devlet hastanesinin tahlil sonucu yanlış çıktı.Ona çok üzüldük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?