:teselli:canım benim yumurtalr gelişmiyodu 4 ay ilaç kullandım 4. Ayımda hamişim
arkadaşlar merhaba ben 7 aydır korunmasız ilişkiye giriyorum ama yok olmuyor her ay sanki aynı belirtileri yaşıyorum. hastalığıma çok var ama şimdiden sanki hamileymişim gibi geliyor. allah hepimize nasip etsin inş.
aslında zaman geçince hayalere girince çok güzel ama kafanda kendini hazırlammamışsan bir anda şok oluyosun napcam şimdi diyosun bu arada maviş hangi testleri yaptırdın ben daha test yaptırmadım 4 haftalıktı benim dr giitimde p.tesi gidicem tekrar gelişimine bakacakmış
Gebelik Takvimi, Gebeliğinizi Hesaplayarak Hafta Hafta Takip Hamilelik Gebelik Hesaplama Haftası
KISLAR LİNKİ BU BUNU KOPAYA YAPIŞTIR YAPIN:)=
aslında zaman geçince hayalere girince çok güzel ama kafanda kendini hazırlammamışsan bir anda şok oluyosun napcam şimdi diyosun bu arada maviş hangi testleri yaptırdın ben daha test yaptırmadım 4 haftalıktı benim dr giitimde p.tesi gidicem tekrar gelişimine bakacakmış
tebrik ederim arkadaşım adet gecikmesinden kaç gün sonra dr. a gittin benim 6 gün geçti dün saolsunlar arkadşların ısrarıyla test yaptm 2 çigiçıktı 2. silik... emin olmak için ne zaman gitmeliyim sizce dr.a keseyi ve bebeği görmek için....
bana dr bi dünya test verdi bide bizde kan uyuşmazlığı var işte guatr teesti kan saayımı falan aman ben daha dr karar veremediğim için yaptırmadım çokta üstüne düşmedim p.tesi yeni bi doktora gidicem ondan sordum sen yaptırdınmı testleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?