En erken hamilelik belirtileri

canımm doktora gittinmii?? allahın izniyle olacakkk hoşgeldin aramıza bu aradaa:1hug: bizi takip et sürekli çok şey öğreneceksin canımmmbağımlı olacaksınsırnaşık şey kaydirigubbakcemile

aslında zaman geçince hayalere girince çok güzel ama kafanda kendini hazırlammamışsan bir anda şok oluyosun napcam şimdi diyosun bu arada maviş hangi testleri yaptırdın ben daha test yaptırmadım 4 haftalıktı benim dr giitimde p.tesi gidicem tekrar gelişimine bakacakmış

ya ben sıırtın bır ılcesındeyım buradakı ınsanların 9 10 11 cocukları var ıstemedıklerı halde olmus. allhım bana bır tanesını cok gorecek galıba. ya sacmaladım ıyıce

Allahtan hiçbirzaman ümit kesilmez canlarım bende çok ümitsizdim ama allah vereceği zamanı biliyor bol bol dua edin kızlar gönülden içten

hangi testleri derken canım ben anlamadım ben sadece idrar ve kan testiyaptım hamiş olduğumu öğrendim onun dışında bişey yaptırmadım henüz daha doktorada gitmedim zaten öğreneli şurda 3 gün oldu

bana dr bi dünya test verdi bide bizde kan uyuşmazlığı var işte guatr teesti kan saayımı falan aman ben daha dr karar veremediğim için yaptırmadım çokta üstüne düşmedim p.tesi yeni bi doktora gidicem ondan sordum sen yaptırdınmı testleri

tebrik ederim arkadaşım adet gecikmesinden kaç gün sonra dr. a gittin benim 6 gün geçti dün saolsunlar arkadşların ısrarıyla test yaptm 2 çigiçıktı 2. silik... emin olmak için ne zaman gitmeliyim sizce dr.a keseyi ve bebeği görmek için....

Benim ilk doktor ziyareti 28 aralık- 3 ocak diye yazıyor ben pazartesi yada salı gidiceğime göre tam zamanı olur sanırım

Cnm selam. Hemen kan testi yaptır doktora gitmeden önce. Bende bugün öyle öğrendim hamile olduğumu. Senide tebrik ederim:CüvCüv:

4haftalıkken hamilelik kesesi halinde ultrasonda resmi çıkıyo bebişimin ilk resmi ben 4gün geçmişti 5gün dr gittim ultrasonda çıktı

canım bizde öyle bi sorun yok ama bilmiyorum henüz doktora gitmedim belki oda test filan yaptırır

Benim adet günüm çarşambaydı daha 2 gün geçti üstünden bi kaç gün daha geçsin gidicem doktora ben adetimden 2 gün önce öğrendim hamileliğimi

Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu tattırsın kimseyi evlat hasretiyle yakmasın allahıma binlerce şükürler olsun dualarım kabul oldu

HALA ADET OLMADIM yarın 13 gün olcak sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim çünkü hamile olup olmadığım hjale belirsiz idrar teslerinde negatif çıktı ama neden adet olmuyorum hala pazartesi kan testi yaptırcam ama sabırsızlanıyorum off yaa hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…