En erken hamilelik belirtileri

Mozijiku canım idrar testi en erken ne zaman yapılır sen ne zaman yapmıştın mesela?

hamile kalmayımı kolaylaştırıyor canım şuanda bile sallanıyorum gibi bide bugün akıntım var biraz

Valla olabilir cnm. Bende aynen sallanıyorum 1 haftadır. Sonuç bu :CüvCüv: inş. senide böyle görcez yakın zamanda.

Mozijiku canım idrar testi en erken ne zaman yapılır sen ne zaman yapmıştın mesela?

Cnm dün regl olmam gerekiyodu. Olmadım ve hemen akşam test yaptım. Silik çizgimi gördüm. Sabahta kan testini yaptırdım. Hamişim :CüvCüv:

Saol gelgitciğim allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin
handan kız doktora ne zaman gideceğinide mi sölüyor site hangi site kız o

ya bu yumurtalar buyuyunce mı oluyor ya nasıl ben anlamadım. normalde yumurta oluyor ama buyuyunce mı cocuk oluyopr. ya bana anlatır mısınız

tabiki canımm. yumurta oluşacakk istenilen kıvama gelecekk sonra çatlayacakk ondan sonra hamile kalacaksın. yumurtasız ya da çatlamadan hamile kalınmass.

yaşasın yumurtalarrr:sm_cool:

AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY HARİKA YA ALLAH ELİNDE GÖSTERSİNN.....a.s.

hamile kalmayımı kolaylaştırıyor canım şuanda bile sallanıyorum gibi bide bugün akıntım var biraz

hayır canımmm

folic asit
calsium ve vitamin d içeren bir ilaç

bebeğin omurilik gelişiminin sorunsuz olmasını sağlıyor. vucuda bağışıklık sağlatıyor. gebeliğe hazırlıyor seni. bebek olunca da ilk 3 ay kullanılıyor. bebeğin kemik yapısının sorunsuz olması için. ama herkes kullancak diye bi kaide yok ama çok yararlı bir ilaç

anladım ndk sagol yanı bunları buyutmek lazım. neyse ya olmazsa ılaca baslarım. ya bu sorunu olanlar var mıydı. ılac kullanıpta sorunu gıdenler. yumurtası uyusuk olupta ılacla gelıstırenler

maviş kuşum hangi site hatırlamıom ama ben bütün hamile gebe sitelerine baktım onlardan birince otomatik hesaplayıcılar var oraya giriosun bi sürü hesaplancak şey çkıkıo araştır bi canım son regl tarihini yasıosun ka. haftalık hamilesin ne zaman gitcen doktora felan yasıo

Ya kaç haftalık olduğumu öğrendiğim bi site var ama ne zaman doktora gitceğimi felan yazmıyo

anladım ndk sagol yanı bunları buyutmek lazım. Neyse ya olmazsa ılaca baslarım. Ya bu sorunu olanlar var mıydı. ılac kullanıpta sorunu gıdenler. Yumurtası uyusuk olupta ılacla gelıstırenler

canım benim yumurtalr gelişmiyodu 4 ay ilaç kullandım 4. Ayımda hamişim

anladım ndk sagol yanı bunları buyutmek lazım. neyse ya olmazsa ılaca baslarım. ya bu sorunu olanlar var mıydı. ılac kullanıpta sorunu gıdenler. yumurtası uyusuk olupta ılacla gelıstırenler

canımcım benim yumurtalarım da tembel sadece iğneyle oluşuyoo. yumurta takibindeyimm. ilaçla düzelenler de var düzelmeyenler de doktor takibi şart bunun için. bi bebeğimiz olsun da doktor takibindeyken allahın izniyle, sonra bitkisel şeylere devam edicem inşallah. bu iğneleri yerken bitkisel takviyelerden korkuyorum

arkadaşlar merhaba ben 7 aydır korunmasız ilişkiye giriyorum ama yok olmuyor her ay sanki aynı belirtileri yaşıyorum. hastalığıma çok var ama şimdiden sanki hamileymişim gibi geliyor. allah hepimize nasip etsin inş.

mavişim en büyük umudumuz bizim içinn. yumurtaları tembelken yumurta takibinde hamile kaldııı.

peşinden geleceğiz inşallahh gülümm mavişimmm mckk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…