hamile kalmayımı kolaylaştırıyor canım şuanda bile sallanıyorum gibi bide bugün akıntım var biraz
Mozijiku canım idrar testi en erken ne zaman yapılır sen ne zaman yapmıştın mesela?
ya bu yumurtalar buyuyunce mı oluyor ya nasıl ben anlamadım. normalde yumurta oluyor ama buyuyunce mı cocuk oluyopr. ya bana anlatır mısınız
Valla olabilir cnm. Bende aynen sallanıyorum 1 haftadır. Sonuç bu :CüvCüv: inş. senide böyle görcez yakın zamanda.
Cnm dün regl olmam gerekiyodu. Olmadım ve hemen akşam test yaptım. Silik çizgimi gördüm. Sabahta kan testini yaptırdım. Hamişim :CüvCüv:
AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY HARİKA YA ALLAH ELİNDE GÖSTERSİNN.....a.s.
hamile kalmayımı kolaylaştırıyor canım şuanda bile sallanıyorum gibi bide bugün akıntım var biraz
anladım ndk sagol yanı bunları buyutmek lazım. Neyse ya olmazsa ılaca baslarım. Ya bu sorunu olanlar var mıydı. ılac kullanıpta sorunu gıdenler. Yumurtası uyusuk olupta ılacla gelıstırenler
du bakım ben maviş yazcam
anladım ndk sagol yanı bunları buyutmek lazım. neyse ya olmazsa ılaca baslarım. ya bu sorunu olanlar var mıydı. ılac kullanıpta sorunu gıdenler. yumurtası uyusuk olupta ılacla gelıstırenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?