merhaba kızlar sehekercık ve mozijikı tebrık ederım bebeğinizin keyfini çıkarın canlarım bende bekelmedyım 28 aralık günüm son 2 gün sayıyorum belirtilerimi yazıyım yorum yapın başım çok ağrıyor sankı baş dönmesi değilde sallandığımı hissdeiyom yanı dengem ı sağlayamıyom tuhaf birsey var 10 günden beri kasıklarım belim ara ara ağrıyor çok üşüyorum miğdemde eşkime var ağzımın tadı yok miğdem bullanmıyor ama ne biliyim kafam çok karıştı sizce olabılırmıyım inşallah
merhaba kızlar sehekercık ve mozijikı tebrık ederım bebeğinizin keyfini çıkarın canlarım bende bekelmedyım 28 aralık günüm son 2 gün sayıyorum belirtilerimi yazıyım yorum yapın başım çok ağrıyor sankı baş dönmesi değilde sallandığımı hissdeiyom yanı dengem ı sağlayamıyom tuhaf birsey var 10 günden beri kasıklarım belim ara ara ağrıyor çok üşüyorum miğdemde eşkime var ağzımın tadı yok miğdem bullanmıyor ama ne biliyim kafam çok karıştı sizce olabılırmıyım inşallah
bende haftaya cumartesi gitmeye karar verdim kıslar netten hesaplattım ilk doktor kontrolünüzü 1 ocakta yapın dio zaten haklısın maviş keseyi göremeyiz şimdi en iisi beklemek
canım benimm. sen ilaç kullanmıyomusunnn??? vermedimi dokotrun sana ilaç falannnn???
neden oluşmamışki yaa tühh. sen yine de çalışmaları kesme be güselimm. allahtan ümit kesilmezz... acaba atıldımı yakalayamadınız mı? yoksa yumurta var da olgunlaşmamış mı?
saolun kızlar dedıklerınız bana moral oldu 3 ay oldu deniyoruz inanaın psikolojım bozuldu beklıyorum ben 28 günde adet oluyordum geçen ay 30 günde oldum şimdi 29 günümdeyim kızlar folık asııt vermişti doktor 2 ay önce bunun faydaları ne acab a siz kullanıyonuzmu
mozijiku canım hemen hemen bütün hamilelik gebelik sitelerinde var otomatik heesaplayıcılar bölümleri var orayı bul görceksin bebeginizin gelişimi , doktor ziyaretleri felan her hesaplayıcı var cnaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?