En erken hamilelik belirtileri

merhaba kızlar sehekercık ve mozijikı tebrık ederım bebeğinizin keyfini çıkarın canlarım bende bekelmedyım 28 aralık günüm son 2 gün sayıyorum belirtilerimi yazıyım yorum yapın başım çok ağrıyor sankı baş dönmesi değilde sallandığımı hissdeiyom yanı dengem ı sağlayamıyom tuhaf birsey var 10 günden beri kasıklarım belim ara ara ağrıyor çok üşüyorum miğdemde eşkime var ağzımın tadı yok miğdem bullanmıyor ama ne biliyim kafam çok karıştı sizce olabılırmıyım inşallah

varmıs hamişler okumadan yazmısım bende.geçmiş cok uzun olunca.tebrik ederim kızlar.
bu arada maviş sendemi hamilesin kız

canım işallah düşündüğümüz gibidir,bendede buna benzer şeyler vardı, inşallah canım ya

Tşk ederim cnm :) Bu yazdığın belirtiler bendede vardı aynıları. Olabilme ihtimalin var tabiki ama bende bi idrar testi yap günün geçince. Kimbilir belki yerleşmeye başlamıştır senin ufaklıkta:CüvCüv:

ayyyyyyy inanmıyorum gerekten hamişsin ben kaçırmısım yahu girsemde fazla adapte olamıyorum siteyehasta gibiyim her an bulantılarım yuzunden..cok sevindim canım.tebrik ederim allahım bekleyenlerin kucağını boş bırakmasın.

bende haftaya cumartesi gitmeye karar verdim kıslar netten hesaplattım ilk doktor kontrolünüzü 1 ocakta yapın dio zaten haklısın maviş keseyi göremeyiz şimdi en iisi beklemek

benim tam 7 haftalık oldu 6 haftalıkken vajinal ultrasonla hem keseyi hem kalp atışlarını gördük.birdahakı kontrolum 2 hafta sonra 9 haftalıkken.

gelgit maşallah allah saglık versin canım:) hamiş oldugunu örendin ne kadar sonra gittin doktora ?

benim 4+2 şimdi 5 haftalıkken gidim diorum

mozijiku canım hemen hemen bütün hamilelik gebelik sitelerinde var otomatik heesaplayıcılar bölümleri var orayı bul görceksin bebeginizin gelişimi , doktor ziyaretleri felan her hesaplayıcı var cnaım

saolun kızlar dedıklerınız bana moral oldu 3 ay oldu deniyoruz inanaın psikolojım bozuldu beklıyorum ben 28 günde adet oluyordum geçen ay 30 günde oldum şimdi 29 günümdeyim kızlar folık asııt vermişti doktor 2 ay önce bunun faydaları ne acab a siz kullanıyonuzmu

ya kızlar kusura bakmayın benımkı geldıde. soktaydım yumurta olayı olmamıs deyınce pek bırsey soramadım. ılac vermedı erken dedı cok kucukmus 8 mm falan dedı bosuna ılıskıye gırmeyın yumurtaların hıc bır tumurtlama belırtısı yok dedı. ay ya ınsanın hıc bır ıstedıgı ıstedıgı zaman olmaz mı. ne ıstesem olmuyor bu aralar.senağlamasenağlama

Ben 1. kutuyu bitirdim cnm. 2 . kutuya başladığım gün öğrendim hamile olduğumu. Darısı başına tatlım.

ya bu yumurtalar buyuyunce mı oluyor ya nasıl ben anlamadım. normalde yumurta oluyor ama buyuyunce mı cocuk oluyopr. ya bana anlatır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…