En erken hamilelik belirtileri

tamam canım mutlaka yazarım ZuZuum. ay zuzuu deyince hani bi ara reklamlar vardı ya çocuk kuzuları görünce zuzuu diyordu. o reklam gelir aklıma hep.(kıvırcık saçlı bi çocuk çok şeker bişeydi)

kaydirigubbakcemile3 ayh ewet canımm..o reklamdan soona kocim bana hep öyle zuuzuu diyodu nickim de ordan geldi yani kaydirigubbakcemile2 ben de doğurcam onnardan bitanehihoyyyt

kaydirigubbakcemile3 ayh ewet canımm..o reklamdan soona kocim bana hep öyle zuuzuu diyodu nickim de ordan geldi yani kaydirigubbakcemile2 ben de doğurcam onnardan bitanehihoyyyt

ayy canım yaa Allah sana da bana da isteyen herkese öyle çocuklar nasip etsin.sağlıklı akıllı şeker şeyler. nerde bi çocuk görsem yapışırım zaten. hele reklamlardaki süslü püslü çocuklara içim gider. şimdi bi reklam daha var şu an hatırlayamadım ne reklamı olduğunu bi anne bebeğini ilk çıplak kucağına alıyo küçükken daha sonra yavaş yavaş büyüyyo kareler bayılıyorum ona. Allah isteyen herkese nasip etsin

merhaba arkadaşlar.hamile olupta grip olan arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun.ağrı kesici olarak kullanabileceğiniz ilaç minoset yada tamol.bende geçen hafta griptim ve dra en son gidişimde kullanabileceğim ilacı sorduğumda bana bunların isimlerini söyledi.ama yinede önce drunuza danışın.genelde hamilelerin kullanabildiği ilaçlar bunlar.ayrıca bol bol portakal sıkıp taze taze suyunu için.İnşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz.

geçmişi okumadığım için bugün yeni hamilelerimiz var mı bilmiyorum.varsa hepsini kutluyorum.

slm kızlar iki gündür göz rahatsızlığımdan dolayı giremedim hepinizi çok özledim bu arada ndk gene işlettin beni alıcağın olsun :)))))) varmı hamiş haberleri zuzu hamile deme ama bu sefer inanmıycam gerçek çıkıcak :)))))

selam kızlar benim bu ay adet olmadan önce göğüslerim şişmedi hiç, ama uçlarında kaşınma ve değişik bi his var, ağzımın tadı yok pek, midem bulanıyo bazen, yemeğin tadı ağzıma geliyor yemekten sonra, idrarımın rengi çok koyu. 2 gün öncesine kadar bu ay hamile olabilirim diye düşünürken regl oldum ee iyi tamam bu ay da olmamış olabilir, takdiri ilahi ancaaaaakkk 2 gün yoğun oldum bugün çok az bişey ve kahverengi sanki yarın bitecek gibi normalde 7 gün sürer... ne bu şimdi hala bi umut var mı acaba fikri olan var mııııı?????

canım üstüne görmüşte olabilirsin ama yinede fazla ümitlenme bende geçen ay öyle oldum hatta bütün hamilelik belirtilerini yaşadım regl olduğumda ilk gün bikaç damla bişey geldi ikinci gün yoğun geldi üçüncü gün bitti ama adet bittikten sonra test yaptım negatif yani tamamen hormonlara bağlı yada psikolojik bazen öyle olabiliyo yinede adet tamamen bitince test yap bidaha

derya ve rüzgaryağmur teşekkür ederim cevaplarınız için adetim bitince test yapayım en iyisi...herkese iyi akşamlar.

asılamama yarın bir hafta oluyo cok heycanlıyım valla heycan bastı cumartesii pazarı atlatıp pazartesii test yaptırayı düşünüyorum kan testi cıkardemi yaaa bekleyemicem adet gününü ::::::)))))))

bazıları da 4-5 gün kala yapıyorlar çıkıyor sonuç. benim 4gün geçti adetim de olmadı halen. arada bir kasıklarımda ağrı var.çok uykum var yorgunluk onun dışında bi belirti yok. olmazsa biraz daha bekleyip yapayım artık.kıslarr inş. en yakın zamanda sizlerin hamile haberlerini duyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…