En erken hamilelik belirtileri

akrepçim göz doktoruna gittimya iki gündür damla kullanıyorum damlayı damlatınca görme gidiyo heryer bulanıklaşıyo bu yüzden giremedim nete iki gündür

merhaba kızlar soyle bır bakıp cıkayım dedım. bende doktora gıttım yumurtalar gelısmıyormus. ya doktor bosuna ılıskıye gırmeyın. yumurtlama durumu gozukmuyor dedı. haftaya kontrol var. daha erken dıye ılac da vermedı. neyse yaaaaaaaaaa

canımm benim ccok gecmiş olsun ilaclarını hep kullan canım ama arada gir ya sengözlerimebaksanab
özletiyon kendini kaydirigubbakcemile

canım ilaç yok bitti artık gözlük verdi 3,5 numara -tatlicadiarzu- çok bozulmuş gözlerim bide astigmat çıktı baş ağrılarım ondan oluyomuş demekki sağol sen neler yaptın belirti varmı

geçmiş olsun canım olsun tıpta herşeyin çaresi var iyi olmuş gitmişsin doktora gitmeseydin uğraşıp üzülüp durucaktın tedavi uygular doktor inşallah en kısa zamanda kavuşucaz bebişlerimize

kk ya bakmaktan bozulmuştur gözlerin ben bazen iş yerinde sabah bi açıyorum akşama kadar burdayım. evet astiğmat baş ağrısı yapar bende de var astiğmat. artık bilgisayardayken gözlük tak. geçmiş olsun derya002.

ada 32 canım ya inş. sende tez zamanda hamile alırsın. üzme kendini stresli olmamak lazım. doktora bakma sen çalışmalara devam et. burda neler neler okuyoruz.burdan okumuştum. bi arkdaşın kocasına demişler eşinin spermleri ölü sizin çocuğunuz olmaz diye. tabi onlar nasıl üzülmüşler. ama o doktorla kalmamışlar başka doktorlara gitmişler. yanılmıyorsam hamile ya da doğum yapmış. üzme kendiniii

adacım canım gecmiş olsun canım ya üzüldüm ama onun caresi cok basıt cok takma kafanı yumurta catlatıcı büyütücü igneler kullanırsın biter problem ama benim sana önerim asılama olman asılama yapılırken adetin 2 günü baslaıyolar yumurta geliştirici iğneleri ben asılama oldum ama bu iğneleri kullanmadım yumurtalıklar normal oldugu için sadece catlatma iğnesi vuruldum tavsiyemdir canım

küt küt ediyor kalbim bitmedi gitdi su halim liseli kızlar gibi pırpır uykusuz gelere talim bebek istiyommmm allahım karnımıza can ver asılamam bosa cıkmaz insallah cok heycanlı ve burugum ya hamile degilsem naparım ben yaaaaaaaaaaaa

hec deme deryacım ya kafa dagıtıyom bazen can sıkıntısı işte
belirti felan yok canım ya kasıklarım agrıyo bazen hele asılamadan 3 gün sonraki felaketti bilmiyom artık ama pazartesi ken testi yaptırsam cıkarmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…