o zaman yoktur canım yaa bidahaki aya inşallah kısmet olur 4 gün geçmiş psikolojik olarak çok adapte olduysan hamileliğe gecikebiliyo adetin hayırlısı olsun ne diyelim
canım yaa testi 1 saat önce yaptım ne kadar ağladım üzüldüm bilemezsin zaten moralim de bozuktu. sabah erkenden yapcaktım ama evde test olunca dayanamadım. 2 ay önce 5 gün gecikti gittim hormonlarımabaktırdımyumurtalıklara bişi çıkmadı. stresli bi dönemdeyim. 1 daha 10 gün geçmeyince test yapmıcam. 9 ay oldu bizede öbür ay kısmet olursa soğan kürüne başlıcam.
akrepçim göz doktoruna gittimya iki gündür damla kullanıyorum damlayı damlatınca görme gidiyo heryer bulanıklaşıyo bu yüzden giremedim nete iki gündür
o zaman yoktur canım yaa bidahaki aya inşallah kısmet olur 4 gün geçmiş psikolojik olarak çok adapte olduysan hamileliğe gecikebiliyo adetin hayırlısı olsun ne diyelim
canım yaa testi 1 saat önce yaptım ne kadar ağladım üzüldüm bilemezsin zaten moralim de bozuktu. sabah erkenden yapcaktım ama evde test olunca dayanamadım. 2 ay önce 5 gün gecikti gittim hormonlarımabaktırdımyumurtalıklara bişi çıkmadı. stresli bi dönemdeyim. 1 daha 10 gün geçmeyince test yapmıcam. 9 ay oldu bizede öbür ay kısmet olursa soğan kürüne başlıcam.
canım ya seni üzmek istemedim tabiki adet olmadığın sürece ümit var her zaman sen yine sabah idrarıyla yap bi bekle biraz daha
canımm benim ccok gecmiş olsun ilaclarını hep kullan canım ama arada gir ya sengözlerimebaksanab
özletiyon kendini kaydirigubbakcemile
gecmis olsun deryacimm. uff beklemek cok kotuu
merhaba kızlar soyle bır bakıp cıkayım dedım. bende doktora gıttım yumurtalar gelısmıyormus. ya doktor bosuna ılıskıye gırmeyın. yumurtlama durumu gozukmuyor dedı. haftaya kontrol var. daha erken dıye ılac da vermedı. neyse yaaaaaaaaaa
arkadaslar ben gıttım basım agrıyor. yatacagım sıze ıyı sohbetlet. hepınızı opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?