En erken hamilelik belirtileri

cok tesekkur edrım arkadaslar vallahı morel oldunuz bana. sızlere sordum gıdın dedınız yoksa ben erken dıye gıtmezdım. bunun ıcın de ayrıca tesekkur ederım sızler akıl vermeseydınız ben hala ugrasacaktım. bakalım artık haftaya gun aldım yıne bakalım belkı yumurtalar gec olgunlasıyordur. kendıme boyle tesellı vereyım artık(((((((((((((((

Günaydın kızlarrrrrrr:sm_cool: nasılız bugün? Ben biraz stresliyim ya. Bugün doktora gidicem ama çok korkuyorum ya hamile değilsem? Dış gebelik falansa valla bütün gece uyuyamadım yine düşünmektensenağlama

Günaydın,yahu sende tadını çıkarıcana evham yapıyosun be güzelim =)
Kaç insan var burda sadece o çift çizgiyi görmek isteyen biliyosun dimi =) Sevinçten uyuyamaman gerekirdi senin dün gece =)

pişşttt yawrukuşlarrr günayydınnn..delikafadulden.keyifler nasıı?? çidoo nerdesiinn test yaptınmıı..mozijiku geliyo sopaa haberin olsuunn..:mymeka:klava:yahu bu ne ewham kızıımm üzme bebişini annesiii..:CüvCüv:bişecik olmas Allah'ın izniynen...

E peki madem bugün gidiceksin,için rahat dönersin ve bi daha da böyle şeyler gelmemiş olur aklına ve tadını çıkarırsın =))

Günaydın zuzuuuuuu. tamam sopayı gördüm susuyorum :)

Evet beyazcım bi daha düşünmem. Artık bebeğimide strese sokmamam lazım.

Günaydın kızlar.. Moralim bozuk.. Benim kırmızılar geldi dün ( Umutlar 1 ay daha ertelendi yani..

[

Hayırlısı olsun bitanem. Hiç belirti yaşamadanda hamile kalanlar var biliyosun.

ewet de canım nadiren çıkıyo sanırsam...hiç olmasa da bi tanecik bişeyleri oluyo..bende hiçbişe yok..normal adet belirtilerim war her ay olan..geçen hafta karnımdaki 3 günlük ağrı biraz ümitlendirmişti ama meğer üşütmüşüm yoksa bitmezdi..neyse bidahaki aya inşallah..

Insallah Mozijiku yaa.. Iyi dileklerin icin tesekkurler, yeni yıla hamis olarak girmeyi cok istemistim, moralim bozuldu valla ne yalan söyleyeyim.

Herşeyin hayırlısı bitanem. Dualarım bebiş sahibi olmak isteyenlerle :Saruboceq::Saruboceq:

Insallah Mozijiku yaa.. Iyi dileklerin icin tesekkurler, yeni yıla hamis olarak girmeyi cok istemistim, moralim bozuldu valla ne yalan söyleyeyim.

Haklısın insan üzülüyor ama dediğim gibi cnm mutlaka bi zamanı var. Dua ediyorum size herzaman :Saruboceq::Saruboceq: Allah sizlerinde yüzünü güldürsün.

günaydın bayanlar simenay çok üzüldüm ama salık olsun zuzuu ya katılıyorum inşallah bu bir yıl boyunca göreceğin son kırmılar olsun inşallah moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…