ben daha 3 aylık evliyim ama herkez çocuk bekliyor
kızlar benimde yarın asılamadan 10 günüm olcak yarın test yaptıracaktım ama vaz gectim herdefasında negatif sonuc almaktan sinir oluyorum alaycı bi şekilde negatif deyip zarfı veriyolar hemsireler onlara ne ki sanki demi e tamam bende benimle oturup aglasınlar demiyorum ama biraz daha kibar olabilirler ben test yaptırmaktan korkuyorum ama yarın yaptırmıcam hem daha erken demi bide arkadaslar benim gögsüm şişti agrıyo adet olucagım zamanda agrıyodu ama bilmiyorum ki
canım benim bildiğim adetten 2-3 gün önce yapılan kan testi sonuç veriyor.ama evde yaptığın testte biraz erken olmuş onun için adetinin birkaçgün gecikmesi gerekiyor.
kızlar benimde yarın asılamadan 10 günüm olcak yarın test yaptıracaktım ama vaz gectim herdefasında negatif sonuc almaktan sinir oluyorum alaycı bi şekilde negatif deyip zarfı veriyolar hemsireler onlara ne ki sanki demi e tamam bende benimle oturup aglasınlar demiyorum ama biraz daha kibar olabilirler ben test yaptırmaktan korkuyorum ama yarın yaptırmıcam hem daha erken demi bide arkadaslar benim gögsüm şişti agrıyo adet olucagım zamanda agrıyodu ama bilmiyorum ki
ben daha 3 aylık evliyim ama herkez çocuk bekliyor
yaşım 24 eşimde çok istiyor bende ama mevlam ne zaman verirse o zaman olur bunu anlatamıyorum kimseye[/QUOTE
sıkma cAnını bebek için uğrastığınızıda söyleme bence erken daha de herkese yoksa gerçekten anlamayabiliyolar he deyince olmazki bebiş
yaşım 24 eşimde çok istiyor bende ama mevlam ne zaman verirse o zaman olur bunu anlatamıyorum kimseye
artık hayattan da soğumaya başladım
tamam canım daha şimdi gördüm.herkes hamile olmak istiyor.ya yeni bi msjn geldğini nasıl anlyrz daha yeni olduğum için pek bilmiyorum.yüzdeyüz akrep hoşbulduk.inşallah dedğin gibi olur.sendemi bebek bekliyosun
tamam canım daha şimdi gördüm.herkes hamile olmak istiyor.ya yeni bi msjn geldğini nasıl anlyrz daha yeni olduğum için pek bilmiyorum.yüzdeyüz akrep hoşbulduk.inşallah dedğin gibi olur.sendemi bebek bekliyosun
kba cım eniyisi valla şimdilik yapmıcam
baharcancım tamam testi birlikte yapalım oke insallah 2 cizgiide görürüz
kba cım eniyisi valla şimdilik yapmıcam
baharcancım tamam testi birlikte yapalım oke insallah 2 cizgiide görürüz
işallah görürsnüz şu ikinci kırmızı çizgiyi...sizlerinde en az benim kadar istediğinizi bildiğim için inanın içtenlikle diliyorum bunu kızlar..Allah hepimizin yüzünü güldürsün bugün yada yarın güldürsün sağlıklı bebekler nasip etsin bizlere..inşallah...ama umutlu olalım kızlar umudumuzu kaybetmeyelim sakın...
evet lütfen önce idrarda görelim bi hem ben artık çok güveniyorum idrar testine yoksa silik milik hiçbişey çıkmıyo yapacam idrar tahlilini alıcam 2 çizgili test sonucunu yanıma öyle gidip kan vericem bide bugün bi duvar yazısı okudum koptum gülmekten
milyonlarca spermin arasından birinci ol yumurtayı dölle;bide şu yaşadığın hayata bak-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?