En erken hamilelik belirtileri

güzelim hoşgeldin..sen beni dinleee cumaya bırak bu testii...ama inşallah pozitif haberi alırsın bu defa..:Saruboceq:

seni çok iyi anlıyorum arkadasım bende geçen ay 2 kere negatif sonucu aldım ve kız ukala ukala negatif dedi sinir oldum önce idrarda silikde olsa 2.çizgiyi görmek istiyorum o yüzden bekliyorum adet tarihimiz aynı zaten bekle önce idrar testi yapalım belki söylediklerin hamilelik belirtisidir

ben daha 3 aylık evliyim ama herkez çocuk bekliyor

öhööööööööööö bacılar daha 3 aylık evliyizde daha cok tazeyizde daha aşk yasıyoz de hösssssssssssss dee kaydirigubbakcemile3
bidede başlamıslardı ama 2 yıl oldu herkes elini ayagını cektimi hayır hep düşünmüyoz şimdilik diyoz tabiki insanlar inanmıyo ama kafalarında soru işareti kalıyo düşünmüyolarmı olmuyomu cocuk gibi şakkıdı
ama gecen salagın biri bana ne dedi ayy kızımmm kimden olmuyo bebek dedi gevzek kafalı yani yapın artık bebeği gectiler ayyy cocuk olmuyomu kim kısır sorusuna gectiler:mymeka:
ama ama napalim düşünmüyoruz demekten baska carem yok kiiişutarafagitti aynen böyle mutlu umutlu huzurlu cevap vermeye calısıyoruzsenağlama

yaşım 24 eşimde çok istiyor bende ama mevlam ne zaman verirse o zaman olur bunu anlatamıyorum kimseye

bence soylenilenlere kulaklarini tikaa. anladigim kadariyla korunmuyosunuz da. bak ben evleneli 2,5 yil bitti. 3 aydir korunmuyoruz. bence sizin icin cok erken. daha 3 aylik evlisiniz kisir denmesi icin cok cok erken. hem insan kisirda olabilir bu utanc verici bisey mi? bunlarin hepsi cehaletten kaynakli seyler. hicbiseye aldiris etme bildigini oku derim

tamam canım daha şimdi gördüm.herkes hamile olmak istiyor.ya yeni bi msjn geldğini nasıl anlyrz daha yeni olduğum için pek bilmiyorum.yüzdeyüz akrep hoşbulduk.inşallah dedğin gibi olur.sendemi bebek bekliyosun

artık hayattan da soğumaya başladım

güzelim öncelikle aramıza hoşgeldin...ya bişe sorcam sen şaşırdınmı daha 3 aylık evliyim diyosun bide hayattan soğumaya başladım diyosun nasıl iş bu boşversene evliliğinin tadını çıkar güzelim yaaa...bebekde olur elbet..daha çok yenisin ilk 1 yıl zaten olmaması normal gibi bişey..1yıldan sonra sorun varmı diye düşünebilirsin ama daha çok ama çok yenisiniz..inşallah hamile kalırsın ama bu şekilde olumsuz düşünüp böle karamsar olursan olmaz bu işler..umutlu ol birazzz...umut olmadan olmazz...

tamam canım daha şimdi gördüm.herkes hamile olmak istiyor.ya yeni bi msjn geldğini nasıl anlyrz daha yeni olduğum için pek bilmiyorum.yüzdeyüz akrep hoşbulduk.inşallah dedğin gibi olur.sendemi bebek bekliyosun

canım yeni msj ları görmek için arada F5 yap okee:))))))))))))
bende bebk istiyorum canım ocagın 5 adet günüm canım

canım arada bir f5 yaparsan gelen yeni mesajları görürsün

kba cım eniyisi valla şimdilik yapmıcam
baharcancım tamam testi birlikte yapalım oke insallah 2 cizgiide görürüz

evet lütfen önce idrarda görelim bi hem ben artık çok güveniyorum idrar testine yoksa silik milik hiçbişey çıkmıyo yapacam idrar tahlilini alıcam 2 çizgili test sonucunu yanıma öyle gidip kan vericem bide bugün bi duvar yazısı okudum koptum gülmekten

milyonlarca spermin arasından birinci ol yumurtayı dölle;bide şu yaşadığın hayata bak-tatlicadiarzu-

kba cım eniyisi valla şimdilik yapmıcam
baharcancım tamam testi birlikte yapalım oke insallah 2 cizgiide görürüz

işallah görürsnüz şu ikinci kırmızı çizgiyi...sizlerinde en az benim kadar istediğinizi bildiğim için inanın içtenlikle diliyorum bunu kızlar..Allah hepimizin yüzünü güldürsün bugün yada yarın güldürsün sağlıklı bebekler nasip etsin bizlere..inşallah...ama umutlu olalım kızlar umudumuzu kaybetmeyelim sakın...

inşallah canım saol iyi dileklerin için azimliyiz görücez Allahın izniyle

çok güzel yaaa....:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…