kızlar hiç kafanıza takmayın hamile kalamıyorum diye düşünmeyin ben 22 aydır korunmuyordum üstelik çok uğraştım yumurta çatlatma vs birçok yolu YALNIZ başıma denedim çünkü eşim istemiyordu bebek,hamile kalırsan boşanırım dedi ben de sıkıldım uğraşmayı bıraktım boşanmaya karar verdim eşimden memleketime tatile gitmiştim çok hafif bir kanamam oldu adetime 10 gün kala regl oluyorum sandım olmadım falan derken kisti var herhalde diye doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim umarım bu güzel duyguyu dileyen herkes tadar.neticede eşim şimdiden kızımıza hasret o boşanırımlar hikayeymiş :)))belli olmaz kızım doğduktan sonra belki biz boşarız babasını ehuehueheuheu diyeceğm o ki umut hep var!!!
günaydın kızlar herkeze selamlar benimde adet tarihim en geç 1 ocak yani artık bugünden itibaren geleb,ilir. ama hiçbir hamişlik belirtisi yok tamam göğüslerim çok şiş ve acıyo kasıklarımda karın alt bölgemde ağrı var ama bunlar zaten adet belirtisi oy oy ateşimde 36.4 çıkıyodu bugün36.3 eli kulağında galiba hı kızlar size bi sorum var 2 gündür miğdemin üst kısmı aşırı derecede ağrıyor normalde miğde problemim yok sizce hamilelikte böyle bi belirti olabilirmi? cevaplarsanız sevinirim.... galiba üşüttüm miğdemi dimi.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?