En erken hamilelik belirtileri

Zaman zamandır Önce Sert bir acı kahve sonra tempoo :))
Dualarını bekliyorum görüşürüz canım...

Tek sen merak etmiyorsun kiğ bende ediyorum

canım öğrendiğim zaman ilk senin özeline mesaj atarım bende.Allah sana bugün çok sağlıklı askerler göndersinki yumurtanın duvarını delip girsinler İnşallah.delip girsinlerde sende hamileler listesine gir.

ceylancım şu listeyi sen yapıyodun değilmi?benim tarihimi 24 ocak olarak değiştirebilirmisin rica etsem..bu ay kırmızıyı gördüm ya önümüzdeki aya bakalım artık:)kırmızılar gitsede çalışmalara başlasak yine:)))))

merhaba arkadaşlar,
benimde regleme 3 gün var. bugün 28.gün. hemen hemen her ay benimde yumurtlama sonrası göğüslerimde hassasiyet ve şişlik olur, regle günüm yaklaştıkça bu belirti kaybolur ve regle olurum. bu ayda aynen böyle oldu fakat göğüs uçlarım bu ay kıpkırmızı. buda bi belirti olabilirmi? (

hamilelikte göğüslerdeki pembeliğin kahverenge döndüğünü okudum ama bende bilemiyorum..ama adetine daha varmış günün geçinceye kadar kafaya takma bunu bence..kafya takıncada günü geçiyo insanın ve gerçekten belirtiler varmış gibi oluyo..inşallah hamilesindir..

umarim saglikli bir sekilde kucagina alirsin .
bu arada olmasi gereken adet tarihinden 1 gun sonra test yapip negatifi gorup daha sonra hamile oldugunu ogrenen birini duydunuz mu? yani boyle bir ornek var mi, olabilir mi?

arkadaşlar ben bu ay korunmadım en son aralık 3 te regl oldum.bebek istiyoruz bizde.ve şu 1 haftadır karnımda adet ağrısı gibi hafif bi ağrı var göğüslerimdede dolgunluk ve acı hissi var sık idrara çıkıyorum.7 aylık evliyim.dün gece eczanede satılan test ten aldım negatif çıktı.erken yaptım günüm geçmeden öğrenmek istediğim kan testi yaptırsam yarın belli olurmu hamilelik yoksa daha beklemelimiyim.

umarim saglikli bir sekilde kucagina alirsin .
bu arada olmasi gereken adet tarihinden 1 gun sonra test yapip negatifi gorup daha sonra hamile oldugunu ogrenen birini duydunuz mu? yani boyle bir ornek var mi, olabilir mi?

tam net hatırlamıyorum ama duymuştum galiba.geç döllenme olduğu zaman adetgecikmesinin ilk haftasında bile negatif sonuç çıkabiliyor.

ewe bunlar hamilelik belirtisi olabilir ama psikolojikde olabilir..adet tarihin geçtimi onuda bilmiyoruz biraz bilgi ver bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…