En erken hamilelik belirtileri

HANDANCIMMMMM canımmmmmmmmm sen iyimisin. tabiki sağlık olarak.. İnankiii çoook üzüldüm.....

İnsallah Alllah sana en yakın zaman sağlıklı bir bebek verir.. Meleğin kardeşiyle birlikte seni MUTLU eder...

Yeni yılını tüm yüreğimle kutlar daha nice yıllar sağlıkla başarıyla sevdiklerinle birlikte görmeni ve geçirmeni diliyorum... Dün rüya yarın hayaldir... Rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür, gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlar sana onu getirsin... Yeni yılın kutlu olsun

Çok güzel cnm. Dileklerine aynen katılıyorum ve hepinizi kocaman öpüyorum a.s.:1hug::enbuyukkk:Şeniz

merhaba kızlar nasılız bu gün bende durum aynı hala krımzı yok :) sevinsemmi üzxülsemmi bilemiyorum 17 gündeyim dr ilaçlarını kullandım bitti ama hala tık yok of yaa

yeni yılın herkes için hayırlara vesile olmasını temenni eder mutlu sağlıklı huzurlu bir ömür sürmenizi dilerim arkadaşlar hepinizi seviyorum
ya böle sanki ölüm döşeğindeydmiş gibi oldu ama allah muhafaza olsun artık idare edin kızlar 17 günün stresi varda

ayyyyyyyy çıldıracam yine ağrım devam ediyo kızlar acaba adet sancısımı yoksa... 10 gün oldu ya geçsin artık şu günler çıldırıcammmmmmmmmmmm

Zamanla Günler Geçiyor Her ay Bekle bekle nereye kadar daha hamiş çıkmadı mı aaaaaaaaaa..çok Ayıp :)
ZuZuuuuuuuuu naberrrrrrrrrrrrr

Arkadaşlar önceki sayfalarda da yazmıştım.Belki okumayan vardır bir daha sormak istedim.Adetime en fazla 2 gün var dün meraktan kan testi yaptırdım ve 0.10 çıktı.Yani gebelik yok.Bu ay olma ihtimali yok mu bu durumu yaşayıp da hamile olan oldu mu acaba

cnm sanırım bu çok düşük bi değer. yani negatif. Sanırım yükselme olmaz. Ama Allah bilir tabi anca bunu :1hug:

handancım çok üzüldüm canım.çok geçmiş olsun.Allah birdaha böyle acılar yaşatmasın.

kızlar şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum.sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz daha nice mutlu ve sağlık dolu yıllara.dilerim yeni yıl hepimize şans getirsin.

kızlar günler geçmek bilmiyormu bana mı öyle geliyor eskiden adet tarihimin gelmesini hiç istemezdim ama şimdi gelmesini istiyorum tarih biran önce gelsin ama kırmızılar gelmesin bende test yapım ve +++++ çıksın inşallah

suzancım canın sana bir şey sormak istiyorum izninle
isminin altındaki yazıyı (DİKKAT BEBEK VAR)) ) nasıl yazdın acaba bide yazıların altındaki o leylekli resmi nerden ekledin acaba :)))

ebru1987 okadar kalın ++++++++++++ kimsede çıkmıyor Ben silik olmasına bile razıyım sabırla bekliyoruz......
Yaşam varsa,Umut da var demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…