canım koyu renk akıntıya enfeksiyon derler. kokusuda varmı?
Akıntım çok oldu cidden yarıyor bu ay 2.kez deniyemedim 4 gün kullandım midem ağrıdı bu sefer
soğan salatası yap üstüne sumak serp haftada 2-3 kez yemeklerden önce
evet yapicam bu ay cünkü benimde bazen koyu renk akintim oluyor. üsüttüm alt taraflari galiba. hem gecen ay yumurtlama günü,ü tutturdugum halde hamamlis olmadim normalde hamileligimi engelleyecek biseyim yoktu yani 6 ay önce hamileydim ama düsük olmustu.
teşekkür ederim canım eklediğin için
bu arada herkesin yeni yılı kutlu olsun 2009 yılı herkese uğurlu gelsin bebişlede gelsin tabi
hayir kokulu degil. Dokrora gittim canim ama enfeksiyon filan yokmus
sagol canim salatasinida denerim o zaman. Bu esnada korundunmu kürü yaparken hamis kalinirsa bebege zarari olurmu o akintinin yada soganin acaba bilgin varmi tatlim.
kızlar ben en son 27 kasımda adet gordumm ve bugunn ıdrar testı yaptım 2.çizgi cok silik çıktı esıme gosterdım hamile degılsındır dedı(ecz.de calısıo esım ) buarada sancım var ve goguslerım şiş agrıyo
karar veremıyorum hamilemiyim değilmiyim die yardım lütfennnnnnnn
hımmmm.. ama koyu renk akıntı neden peki acaba? bitkisel kürlermi yapıyorsun ? ondan mı acaba:jeyyar:
arkadaşlar ben geçendede sormuştum ama net bi cevap alamadım adet günüm 3 ocak ben şimdi günüm gelmeden daha kan testi yaptırsam +++ çıkma olasılığı kaç acaba böyle yapan varmı lütfen cvp verin çünkü ben sabırsızlanıyorum yada beklemem gerekirse daha ne kadar beklicem
arkadaşlar ben geçendede sormuştum ama net bi cevap alamadım adet günüm 3 ocak ben şimdi günüm gelmeden daha kan testi yaptırsam +++ çıkma olasılığı kaç acaba böyle yapan varmı lütfen cvp verin çünkü ben sabırsızlanıyorum yada beklemem gerekirse daha ne kadar beklicem
kba malesef hamilemiz yok ama düşüğümüz var
ceylancım bemin hiç bir şekilde addet belirtilerim başlamadı bu sence iyi bir durum mudur ben anlayamıyorum da 5 i addet tarihim
Canım Hamilesin eşin nerden bilsin canım burda okadar çok silik çizgiyle gelen giden oldu ki hepsi hamiş çıktıa.s.:teytey::hooray:[/QUOTE .!.:esım ecz.de calısıo bazen hastalara kendıde yapıomus gebelık testını bole cıkınca negatıf oluyo dedı bana acaba dıom sadece 4 gun gectıgı ıcınmı acık renk cıktı pazartesı tekrar yapmayı dusunuyomm bu arada cok cok acık renktı kızlar ısıkta anca gorunuyo:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?