En erken hamilelik belirtileri

Akıntım çok oldu cidden yarıyor bu ay 2.kez deniyemedim 4 gün kullandım midem ağrıdı bu sefer
soğan salatası yap üstüne sumak serp haftada 2-3 kez yemeklerden önce

sagol canim salatasinida denerim o zaman. Bu esnada korundunmu kürü yaparken hamis kalinirsa bebege zarari olurmu o akintinin yada soganin acaba bilgin varmi tatlim.

kızlar ben en son 27 kasımda adet gordumm ve bugunn ıdrar testı yaptım 2.çizgi cok silik çıktı esıme gosterdım hamile degılsındır dedı(ecz.de calısıo esım ) buarada sancım var ve goguslerım şiş agrıyo
karar veremıyorum hamilemiyim değilmiyim die yardım lütfennnnnnnn

cANIM BENİM İLTİHAPLANMA FİLAN VARSA SOĞAN SUYU SÖKTÜRMÜŞTÜR

teşekkür ederim canım eklediğin için
bu arada herkesin yeni yılı kutlu olsun 2009 yılı herkese uğurlu gelsin bebişlede gelsin tabi

RİCA EDERİM İNŞALLAH HAMİLE KALIRIZ HEMENCİKK

EBRUUUUUUUUUUU BAŞARABİLDİNMİ

arkadaşlar ben geçendede sormuştum ama net bi cevap alamadım adet günüm 3 ocak ben şimdi günüm gelmeden daha kan testi yaptırsam +++ çıkma olasılığı kaç acaba böyle yapan varmı lütfen cvp verin çünkü ben sabırsızlanıyorum yada beklemem gerekirse daha ne kadar beklicem

sagol canim salatasinida denerim o zaman. Bu esnada korundunmu kürü yaparken hamis kalinirsa bebege zarari olurmu o akintinin yada soganin acaba bilgin varmi tatlim.

hayır korunmadım ne zararı olabilir ki Soğan ya ozaman hamilelerin hiç soğan yememesi gerektiğini düşünüyorum ama yine de tam olarak bilgim yok :teselli:

Canım Hamilesin eşin nerden bilsin canım burda okadar çok silik çizgiyle gelen giden oldu ki hepsi hamiş çıktıa.s.:teytey::hooray:

bugün yada yarın yaptırabilirsin. ama yüzde vermek imkansız. erken döllenmemi geç döllenmemi nasıl bileceksinki canım.. yarın yaptır bi belki çıkar.

Kan testinden çıkma olasılığı %100 a.s.

ceylancım bemin hiç bir şekilde addet belirtilerim başlamadı bu sence iyi bir durum mudur ben anlayamıyorum da 5 i addet tarihim

bu arada ya benim takvimde bir eksiklik var ama ben anlamadımsen yardımcı olsan bana

merhaba arkadaşlar herkese,
öncelikle yeni yıla saatler kala hepinize mutlu yıllar diliyorum:)
sorum şu; regle belirtileri ile gebelik belirtileri aynı diyolar yaaa. hani belim ağrıyodu karnım ağrıyodu regle olucam sandım meğer hamileymişim diye.... gerçekten regle ağrısı gibi nerenin ağrıdığı bilemediğin garip bi ağrı olurya hani, yani belinden aşağı her yerin ağrır acaba öyle bi ağrımı gerçekten. yoksa sadece belim ve kasıklarım ağrıyo tarzında bişeymi? biraz uzun oldu galiba:)))))

ceylancım bemin hiç bir şekilde addet belirtilerim başlamadı bu sence iyi bir durum mudur ben anlayamıyorum da 5 i addet tarihim

İnşallah hamilesindir çok merak ediyorsan test yaptır kan testi doğru çıkıyor

Sanırım takvimini yaparken yazı yazmamışsın olmuşta Yoldığım linkten olmuyor mu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…