Saol gülşah çok zor ya kendimi nerelre koycagımı bilemiyorum hep aglamak istiyorum işyerinde zor tutuyorum kendimi bende kürtaj olmam inş ya peki sonra hamile kalabildimi bi sorun oldumu anlatırmısın bana herşeyi
patcia eşim bana destek olmak için iyi görünmeye çalışıyor ama doktorda nası yıkıldıgını gördüm bana hiisettirmiyor ama oda çok kötü
hepinizden allah razı olsun saolun kıslar kimseyle paylaşamadıklarımı sizle paylaşıyorum
Haklısınız kızlar en azından hamile kalabiliyorum demekki herşeyde bi hayır vardır ,
bundan sonraki hamileligimde adetim bir hafta gecikene kadar beklicem test felan yapmıcam direk doktora gidicem sizde öle yapın kıslar ben test yapmasam bilmesem belki böle üsülmücektim haberim olmadan düşücekti belki
Saol gülşah çok zor ya kendimi nerelre koycagımı bilemiyorum hep aglamak istiyorum işyerinde zor tutuyorum kendimi bende kürtaj olmam inş ya peki sonra hamile kalabildimi bi sorun oldumu anlatırmısın bana herşeyi
patcia eşim bana destek olmak için iyi görünmeye çalışıyor ama doktorda nası yıkıldıgını gördüm bana hiisettirmiyor ama oda çok kötü
hepinizden allah razı olsun saolun kıslar kimseyle paylaşamadıklarımı sizle paylaşıyorum
günaydın kızlar herkeze selamlar bekleyiş sürüyor zuzucuk sende varmı bi gelişme bende henüz bişey yok bakalım önemli olan yarının gelip geçmesi ondan sonra artık günümüz geçti diye saymaya başlarız tabii bugün ve yarını atlatırsak çok heycanlıyım ... hayırlısı bakalım test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. zaten evde test yok olsa hemen yaparım çünki.......
GÜNAYDIN
BENİM BEBEGİM ANNESİNİ TERK ETTİ MELEK OLUP UÇTUsenağlama DÜŞTÜ BEBEGİM
Hepimizin 2009 yılında Kucaklarımız sağlıklı,akıllı bebişlerle dolsun İnşallah
Ama senin bebegin büyükmüş gülşah çok geçmiş olsun atlatmışsın ne güsel darısı başıma , benimki 4,5 haftalıktı daha o yüzden kürtaja gerek olmaz bence dimi kızlar
çok rahatladım saolun kıslar , zamanla geçicek inş
şimdi benim adet tarihlerim karıştı ya kanamam oldugu günü mü adet tarihi olarak alıcam kızalr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?