En erken hamilelik belirtileri

Haklısınız kızlar en azından hamile kalabiliyorum demekki herşeyde bi hayır vardır ,

bundan sonraki hamileligimde adetim bir hafta gecikene kadar beklicem test felan yapmıcam direk doktora gidicem sizde öle yapın kıslar ben test yapmasam bilmesem belki böle üsülmücektim haberim olmadan düşücekti belki

handancım kürtajı nasıl abartıyorlardı çok zor diye hiç de zor değil ben oldum uyuşturuyorlar hiçbirşey hissetmiyosun ki sen neden ilaç aldın o zormuş dedi bana dr parça kalabilir dedi.ben 1 hafta işe gelememiştim işe başladığımda herkes duymuştu bir tuhaf bakıyolardı sanki ama hepsi destek oldular sağolsunlar

Bizim ikimizde rh+ kanımız okudugumdan anladıgım kadarıyla uyuşuyoruz galiba

cuma günü doktora gidince her testi yaptırcam zaten ama inş kürtaj olmam ondan çok korkuyorum

beni anladıgınızı biliyorum ceylancım yoksa size anlatmazdım bidaha sitye hiç gelmezdim hissediyorum sizleri iyiki varsınız , güzel haberleride paylaşıcaz inş , sevincimide paylaştınız acımıda ..

canım yaaa... üzülürsün tabi.. ne heveslerle hamile olduğunu yaşadın içinde. ama gerçekten cok yıpratma kendini .. emin ol daha sağlıklı bebişlere kavuçacaksın.. bizde inş.. dualarımız seninlekaydirigubbakcemile5:Saruboceq:

handancım ben bu yıl hamiş kalmayı düşünüyorum dr a gittim aynı dr a hiçbir sorunun yok dedi.benim elti 4 düşük yapmış aynı yaştayız üstelik iki çocuğu var şimdi ya düşünme hiç gönlünü ferah tut tatlım

yok canım bi gelişme bende henüz..ama oldum olucam bekliyorum.. :çok üzgünüm:
GÜNAYDIN

BENİM BEBEGİM ANNESİNİ TERK ETTİ MELEK OLUP UÇTUsenağlama DÜŞTÜ BEBEGİM

handanımm...ne diyceğimi bilmiyorum..okadar üzüldüm ki okurken ben de ağladım..nolur koywerme bitanem kendini,hasta etme..hep demiyomuyuz yaradan herşeyin hayırlısını bizden iyi bilir diye..tevekkül et bitanem,belki daha kötüsünü yaşıycaktın,kimbilir..we bi başına atlatmaya çalışma..bizden de kopma sakın..

Handan2546 bizi gelişmelerden haberdar etmeyi ihmal etme Allahın izniyle kürtaja gerek kalmaz çünkü çok küçüktü meleğin
Dualarımız Seninle
Ben tubacık çok merak ediyorum nerde bu kıs

handan kürtajı bu kadar büyütme gözünde ya valla ben oldum 2.5 aylıktı bebişim hiç zor olmadı yemin ediyorum korkma bana inan...

Gülşahcım sanadaçok geçmiş olsun , ilaçı doktor verdi düşük ilacıymış tamamen düşsün die benim şu an kanamam yok kanamanı arttırıcak dedi ama çok fazla kanamam olmadı bugun hiç yok yaa kötüye işaretmi acaba sen ilaç almadan direk kürtajmı oldun ilaç almakmı kötüymüş anlamadım canım ya

handancım biyerde bi hadis okumuştum we istediğim bişey olmadığında hep bunu düşünürüm; " Olana sevin..Olmayana daha da sevin..Çünkü hakkında hayırlısı olmuştur..."

Ama senin bebegin büyükmüş gülşah çok geçmiş olsun atlatmışsın ne güsel darısı başıma , benimki 4,5 haftalıktı daha o yüzden kürtaja gerek olmaz bence dimi kızlar

ceylancım tubacıkı ben de çok merak ediyorum..hergün girerdi uzun süre oldu yok ortalarda..inşallah kötü bişey yoktur..

çok rahatladım saolun kıslar , zamanla geçicek inş

şimdi benim adet tarihlerim karıştı ya kanamam oldugu günü mü adet tarihi olarak alıcam kızalr

tam bilgi sahibi değilim ama kürtajdan sonra damladamlada olsa bir miktar kanaman olcak daha sonrada ilk adet kanaman olacak o tarih senin adet tarihin olacak diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…