Günaydınlar tüm yeni Arkadaşlarımız Hoşgeldiniz Öncellikle bu topic bağımlı yapar kopamazsınız..
Bugün Tek bir Dileğim var Melekleri için Uğraşan herkese her gün Allaha yalvarışlarımız Gerçekleşmesi Dileğiyle
Günaydınlar tüm yeni Arkadaşlarımız Hoşgeldiniz Öncellikle bu topic bağımlı yapar kopamazsınız..
Bugün Tek bir Dileğim var Melekleri için Uğraşan herkese her gün Allaha yalvarışlarımız Gerçekleşmesi Dileğiyle
günaydınnn canparelerrrrrrrrrrrrrr :))
ceylanımmmmmmmmmm doğum günün kutlu olsunnnnnnnn, rabbim yeni yaşında kucağına bir melek kondursunnnnnn. canım benimm nice senelereeeeeeeea.s. :1hug:
selamlar benim adetim 26 sında oldum 29 unda bitti ve bende sağ kasıkta ağrı bacağa doğru vuruyor ve mide bulantım ve iştah çok fazla o günden bu yana tatlı vs canım arada bir şey çekiyor ne kullanmam gerek bir şey içmiyom acaba hamilemiyim ayağıma neden vuruyor peki sizce nedir lütfen yardım sağolun allah razı olsun sizden ve hamile kalma günleri ne zaman bliyormusunuz sağolun allah hepinzin gönlüne göre versin teşekkürler birde benim sorunum mesela benim midem bulanıyorya eşiminde bulanıyor bana mağlum oluyor diyor sen ızdırap çekiyorsun bende çekiyorum diyor nedir test yaptırmadım yardımcı olun şu anda bile var bulantım
Günaydın kıslarrrr. Nasılsınız? Varmı yeni hamiş haberleri? Geçmişi okuyamadım yine almış başını gitmiş.
Ceylancımmmmm doğumgünün kutlu olsun güzelim. Nice mutlu senelere inşallah. Tez zamanda meleğin gelsin sana :1hug:a.s.
Canım sabahleyin dediğim gibi Senenin ilk doğum günü çocuğuyumsan Rabbimden diliyorum ki Hepimiz hamile kalalım :jeyyar::içelim:
Sabahleyin Güne çok üzgün başladım ama Canlarım Patricia ve Ndk Sonsuz teşekkürlerimi Sunuyorum a.s.
Neden üzgündünnki benneyaptımki
Kız sen ne yapacaksın Aşkolsun Şu biryerlerden gelecek İnatçı melek üzdü beni kaydirigubbakcemile3
Kendime geldim kaydirigubbakcemile2
Karnım ağrıyor adette olacağım ohhh ohhhh hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?