En erken hamilelik belirtileri

eylull sende hoşgeldin aramıza anlat bakalım biraz kendinden Bu ay ne belirtilerle yanımıza geldin

Son düzenleme:
eylull sende hoşgeldin aramıza anlat bakalım biraz kendinden Bu ay ne belirtilerle yanımıza geldin

Ceylancım biz beş aydır korunmuyoruz beşinci aya kadar günü gününe hasta oldum ama bu ay 8 gün geçti ve iki gün de leke geldi sonraki gün de hastalandım bu ne anlamadım aile de de üstüne görenler var şuan bunu merak ediyorum beş ay kısa bi süre ama dayanamıyorum valla yarın için doktordan randevu alcam sen de fikrini söylesene gitsem mi

Canım benim git mutlaka ama dr.a de ki 1 senedir korunmasız oluyor de yoksa dr.lar başlarından atıyorlar ben gittim 8 ay karşıma gelme dedi şubatta başka doktora gideceğim diyeceğim 1 senedir korunmuyor çünkü zaman bizim için değerli..
Allah senelerdir çeken bu hasrete sabır versin :1hug:

alemsin valla güldürdün beni çünkü eşimde aynı şeyi dedi bir senedir korunmuyoruz de dedi tamam canım ben de öyle söylerim iyi ki dedin

ohh ceylan burdasın şükür günaydın canlarım ceylancım ben bugün naptım biliyonmu sabah gittim kan testi yaptırdım sonuç 2 de çıkıcakmış belli olurmu dersin bide kaç çıkınca hamile oluyosun

bu arada doğum günüüüüüünnnn kuttluuuuuuuu olsuuuuuunnnn niceeeeeee senelereeeee ceylanımmmm bugün sana doğum günü hediyesi vereyimmi kan testi sonucu olarakkkkk :))))

Doktorlar güzellikten anlamıyorlarsa bizde burnunumuzu uzatırız pinokya misali

canım günaydın.. erken değilmi kız delü karı..kaydirigubbakcemile inşallah hamiş çıkarsın

ayy ceylanimm bugun dogum gununmus kiz kusura bakma... dogum gunun kutlu olsun melegim

Canım hiç önemli değil bizim için bol bol dua et a.s.

Dün demiştim iyi yapmışsın aferin bakalım :lepi:
bana güzel doğumgünü hediyesi için uğraşıyorsun hiç gerek yoktu kaydirigubbakcemile3

ceylan ama benim doğum günümde 16 ocak hemen arkamdan sende bana doğum günü hediyesi vericeksin tmm mı canım bu ay bebişler geliiiceekkkk

offf içim öyle demiyo ama :((( 2 de gidicem yok diycek doktor biliyorum acaba erkenmi yaptırdım ilk defa kan testi yaptırıyorum burası küçük yer olduğu için hemşire sorup durdu doktormu istedi kendinmi yaptırıyosun ((( bu arada hastanede yaptırdım karne geçiyomuş hiç para almadılar

canım günaydın.. erken değilmi kız delü karı..kaydirigubbakcemile inşallah hamiş çıkarsın

ya kızlar erkenmidir sizce en erken ne zaman belli oluyo hemşireye sordum dedim idrar testinden ne kadar önce belli oluyo önce belli oluyo ama ne kadar önce olduğunu doktor söyler dedi 2 de doktora göstericekmişim ya kızlar lütfen bilgisi olan yazsın erkenmi yaptırdım 11 i adet tarihim ama bazen çok gecikebiliyo bide kan testi değerleri kaça kadar olunca hamile oluyosun offf çok heyecan yaptım(((

Birde geçenlerde bryerde okudum gebelik öncesi çoğüu kadınlarda adet düzensizleşiyormuş..:sm_cool:

derya002 ikimiz biliyorsun peşpeşe oluyoruz biraz erken olmuş çünkü benimde normal tarihim 11 ocak ama ben 16 ocak attım kendimi çünkü geçen ay düzensizleşti..Buarada kız çocukları geç döllenir

5 ve üzeri değerler hamilelikmiş canım. ama en erken kan testi ne zaman çıkar dersen aslında senin 11 ocakmış. çıkabilir belki

derya002 bugün Bizle empati kurmanı istiyorum ne desem boş çünkü çok coşuyorsun Ne güzel inşallah tez zamanda 2.meleğine kavuşursun ama senelerdir evlat hasreti çekenlerle bizlerlerle empati kur ve Bir olsa konumuzu oku yazdıklarımızı
Üzülmeni İstemem asla

Birde geçenlerde bryerde okudum gebelik öncesi çoğüu kadınlarda adet düzensizleşiyormuş..:sm_cool:

ağzından bal damlıyo valla inşallah öyledir aslında ben bu ay vazgeçmiştim bebekten .krizden dolayı işten ayrıldım sonraya erteliyecektik ama burda sizin yazılarınızı okuyunca okadar içtenlikle istiyorsunuz ki ben de etkilendim. yani sçlusu sizsiniz olursa siz bakarsınız artık :dance:

deryacım inş hamilesindir sonucun 2.5 veya 2.8 gibi çıkarsa yanlış hatırlamıyorsam 2 veya 4 gün sonra tekrar tahlil yaptırman gerekiyor kesin sonuç için umarım yüksek çıkar

11 Ocak olanların 07 ocakta kan testinde çıkması gerekiyormuş aynı gün olduğumuzdan kendimden biliyorum ama değerlerden yine belli olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…