şuanda sarıpsarmalayabileceğin bir evladın var ya biz napalım tv'lerdeki reklamları izleyemez olduk belki bizde çok sabırsızlanıyoruz ama keşke öpüp koynuma alacağım avunacağım bir evladım olsa....a.s.
nedn cevap yok
herkez sadece tanıdıgı ilemi konusuyo
Ceylan ım söylediklerine öyle içten katılıyorum ki anlatamam....
İnşallah Allah ım bize saglıklı bebekler -hayırlı evlatlar verir. dediğin gibi tv izleyemiyorum..
bez reklamındaki bebeklere canım kaldı resmen..
Allah a dualarımda hepimize hayırlı evlat vermesi ve Filistin de ki bebeklerin savaştan kurtulması içindir.
canım hamileler de var olmak isteyenlerde benim korunmasız beşinci ayım bekliyoruz Allah yardımcın olsun
Çokkk kötüyüm Her gelen bebek bekliyoruz diyor daha yeni 2 aylık evlilerdi kendimden nefret ediyorum....
banada akıl verin arkadaşlar lütfen adet olamayalı 10 gün oldu bugün test yaptım negatif çıktı yarın sabah kan testi yaptırmaya gideceğim ama korkuyorum ya negatif çıkarsa evdeki testin negatif çıkması genede insana ümit veriyor ama kan testi kesin sonuç ya bebiş yoksa.....
benimde adet tarihim bugündü test yaptım ve yine tek çizgiyi görünce yıkıldım..göğüslerim çok ağrıyo kasıklarımda belki bebektendir diyodum ama sanırım adet..ama eşim çok kıızıyo umudunu yitirme daha zaman war belkide erken diye çıkmamıştır bi kaç gün daha bekle dio..nolur bu ay isteyen herkes hamile kalsada toplu kutlama yapsak..Allah hepimizin gönlüne göre verirde hepimiz eli yüzü düzgün ayıpsız,özürsüz hayırlı ewlatlar sahibi oluruz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?