En erken hamilelik belirtileri

Ceylan ım söylediklerine öyle içten katılıyorum ki anlatamam....
İnşallah Allah ım bize saglıklı bebekler -hayırlı evlatlar verir. dediğin gibi tv izleyemiyorum..
bez reklamındaki bebeklere canım kaldı resmen..
Allah a dualarımda hepimize hayırlı evlat vermesi ve Filistin de ki bebeklerin savaştan kurtulması içindir.

selamlar hamile kalma günleri nasıl oluyor birde bende şöyla kafamda sıcak basması gibi belirti ve aynı zamanda başka ne vitamin almam gerek bana yardımcı olurmusun teşekkürler geğirti oluyor ben folic plus kullanıyorum ben adet 26 sında olum 29 unda bitti 3 gün sürdü ve sonra bittikten sonra mide bulantısı ve sağ kasıkta ağrı bacağa doğru sebebi nedir hamilemiyim acaba . birde benim bu ara sağ kasıkta devamlı o günden bu yanaağrı var ve miden bulanıyor eşimdede aynı karnım sanki gıdıklanır gibi oluyor nedir

canım hamileler de var olmak isteyenlerde benim korunmasız beşinci ayım bekliyoruz Allah yardımcın olsun

tuba kac aydır cabalıyosun:tomato:

canım hamileler de var olmak isteyenlerde benim korunmasız beşinci ayım bekliyoruz Allah yardımcın olsun

saol canım doktora gittinmi hic benimde ortalama 3 oy ama doktora gitmedim biraz daha deneyecem adetime 7gün var gösümde agrı var adet olcam heralde bide solyumurtalıgımda sancı pıhtı halınde sarımsı akıntı gelıyo ne bunlar bilmiyorumsositososito

Çokkk kötüyüm Her gelen bebek bekliyoruz diyor daha yeni 2 aylık evlilerdi kendimden nefret ediyorum....

Ceylancım duygularıma tercümansın vallahı... iki kuzenim benden sonra evlendı
şimdi karınları kocaman.. benden 3 yas kucuk kuzenım 2.yi dogurdu....

düüşün artık aaa bir de eltim nişanlı ... insallahh o da evlenip dogurmadan biz dogururuz :)))
:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
sehamcım 5 aydır bebek istiyorum ben de.. ama ondan once hapla korundum o nedenle hala doktora gıtmedım.. bakalım bu ay da olmassa doktor kapısıını çalarım...
canım mesajını geç gördüm ondan gec yazdım

bende yeniyim , her sey gonlunuzce olsun
bende baklamadeyim
en son adet tarihim 13 aralik, hesaplayicilara gore 4 gun var adet omama ve kasik agrilarim var ve akintim fazlalasti , umutlanmakta istemiyorum , belkise adet olacagim icin olabilir.....
son hamileligimde cok fazla idraryolllari enfeksiyonu olmustum ve 8 haftalikken dusuk yapmistim ...
insallah 2009 olur...

yok canım doktora gıtmedim daha bu beşinci ay ama merak ettim valla bu hafta gitmeyi düşünüyorum

banada akıl verin arkadaşlar lütfen adet olamayalı 10 gün oldu bugün test yaptım negatif çıktı yarın sabah kan testi yaptırmaya gideceğim ama korkuyorum ya negatif çıkarsa evdeki testin negatif çıkması genede insana ümit veriyor ama kan testi kesin sonuç ya bebiş yoksa.....

kızlar ben de yeni katıldım aranıza bende hamile kalmak istiyorum beni de aranıza eklermisiniz adet tarihim 8 ocak Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.

canım belki başka nedenlerden de gecikmiş olabilir yine umutlandırmış olmıyım ama ablamın evde yaptığı ilk testde çıkmamıştı ikincide çıkmıştı inşallah hayırlısı

benimde adet tarihim bugündü test yaptım ve yine tek çizgiyi görünce yıkıldım..göğüslerim çok ağrıyo kasıklarımda belki bebektendir diyodum ama sanırım adet..ama eşim çok kıızıyo umudunu yitirme daha zaman war belkide erken diye çıkmamıştır bi kaç gün daha bekle dio..nolur bu ay isteyen herkes hamile kalsada toplu kutlama yapsak..Allah hepimizin gönlüne göre verirde hepimiz eli yüzü düzgün ayıpsız,özürsüz hayırlı ewlatlar sahibi oluruz inşallah..

:CüvCüv:
denizcim umarım öyledir bazılarında hemen çıkıyor bazılarında da sonradan çıkıyor bu test sonuçları bu yuzden umudunu yıtırme belki de şubat annesi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…