En erken hamilelik belirtileri

saol canım a.s.

kızlar bu ay ne oldu bize ben anlamıyorum ben de aynen bunalımdayım ne kadar uzulmeyelim desek de olmuyo ama ben anladım ki iyi bir doktor bizi rahatlatabiliyo ben de aynısını yapıcam doktora gidicem siz de öyle yapın

ruzgarcim, ben de ayni duygulari paylasiyorum..iki aydir stres de yapmiyorum, kafaya da takmiyorum..ama hepimizin bir sirasi var be guzelim
hayirlisini isteyecegiz, baska care yok
ben regl olmayinca daha olmam dedim bu ay 20 sinde hastalaninca nasil olur dedim kendi kendime
ama ne yapalim bu da Allah'tan
o herseyi bilendir

canım allah herşeyin en hayırlısı veriir tabi. ama eşim her ay adet tarihimi takip ediyo geçen ay adet olunca bu ay da mı olmadı ya dedi içim acıdı, hani adet olsam tamam deyip beklicem ama o da yok iyice gerildim.

mrb ben esra arnıza yen katılıyorum 1.5 senelık evlıyım 1 senedn berı bi bebişm olsun istedm ama olmadı bn kılıste oturuyorum dr gıttım iyi bi sonuç alamadım şimdi gazıantepe gıdıyorum drmdan çok memnunum bılıyorum bebişim olack ama sabırszlanıyrz galıba geçen ay klomen(yumurtlama ilacı) yazdı dr geçenlerde regl geldı bu ay yıne kullanıyorum inşlh bu ay tutar ama herkes kafana takmazsan olr dıye stresten olmuyo dıyolar valla napacağımı sasırdım umarım szlerle dertlesebılırz

hoşgeldin canımmm

selam kızlar birassdan iş çıkışı kitaplarımı alıp okula gidicemmkaydirigubbakcemile3 bi bakiimm dedimm sizee nasılsınıss canlarrrrrr ....umutsuzlukk yokkkkkkkkkk yakışmıoo bizeeeeee:1no2:kaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…