CANIM YAAA BAK AĞLAYACAM HAAA senağlamakızlar saolun doğru söylüyosunuz ama insan üzülüyo bu ay hiç kasmadım kendimi rahat bıraktım genede olmadı bende stres ve sinir yapıyorum farkında olmadan. çok sıkılıyorum.
sen sıkma canını tatlım meleklerimiz gelecek ben vallahi çok umutluyum baksana bugün 3 arkadaşın hamiş haberini aldık hergün yenileri ekleniyo sadece dogru gün doğru zamanı beklemek lazım bakalım önümüzde daha çok uzun günlerimiz olucak allahın izniyle o günlerde umutsuzluğa kapılırız bırak düşünme bile tamamlaelaelaelaelae
CANIM YAAA BAK AĞLAYACAM HAAA senağlama
20 sinde olmam gerekiyordu canım
20 sinde olmam gerekiyordu canım
canım o testler bazen hatalıda çıkabiliyo o yüzden biraz daha bekle yada istersen hemen bi dr git en iyi o rahatlatır seni olmazmı :)
kan testi yaptırmısmıydın canım yokmuymus bişey
yok yaptırmadım canım test negatif çıktı diye kestim ümidi.
ruzgarcim, ben de ayni duygulari paylasiyorum..iki aydir stres de yapmiyorum, kafaya da takmiyorum..ama hepimizin bir sirasi var be guzelim
hayirlisini isteyecegiz, baska care yok
ben regl olmayinca daha olmam dedim bu ay 20 sinde hastalaninca nasil olur dedim kendi kendime
ama ne yapalim bu da Allah'tan
o herseyi bilendir
yok yaptırmadım canım test negatif çıktı diye kestim ümidi.
kızlar bol bol dua edin hayatımızda kim bilir neleri başardık ben de bunaldım ama ne yapalım başka çare yok
mrb ben esra arnıza yen katılıyorum 1.5 senelık evlıyım 1 senedn berı bi bebişm olsun istedm ama olmadı bn kılıste oturuyorum dr gıttım iyi bi sonuç alamadım şimdi gazıantepe gıdıyorum drmdan çok memnunum bılıyorum bebişim olack ama sabırszlanıyrz galıba geçen ay klomen(yumurtlama ilacı) yazdı dr geçenlerde regl geldı bu ay yıne kullanıyorum inşlh bu ay tutar ama herkes kafana takmazsan olr dıye stresten olmuyo dıyolar valla napacağımı sasırdım umarım szlerle dertlesebılırz
hoşgeldin canımmm
tteşkr edrm. szde bi bebiş istiyosunz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?