yok yaptırmadım canım test negatif çıktı diye kestim ümidi.
dolunayy hoşgeldin canımm..inş..uğurlu geliriss sanaa
ya arkadaşlar belim ağrıyo üşüyorum yanaklarımdan ateş fışkırıyo çok kötüyüm ya eve gidebilirmiyim daha yemekte yapcam offff nedir bizm bu çilemiz ya :)))
hoşgeldin dolunay nasılsın
inşlah canım ya inşlh bu ay hepımız hamiş oluruz
herkesi bunalıma soktum ya amannn be kızdım kendime valla. hep bu RÜZGAR yada YAĞMUR un yüzünden teyzeleri.. a.s.
merhaba kızlar, bende kendimi bugün çok mutsuz hissediyorum. bu bekleyiş çok kötü. geçen ay da çok hazırlanmıştım belirtiler vardı, adet gecikmişti ama olmadı. bu ayda adetim gelmedi 4 gün oldu hala yok. akşam test yaptım yine negatif. sanki hiç pozitif göremicem. sabahtan beri burdayım dün akşam burda test yapacağımı da söyledim ama kimse bana nasılsın, test yaptınmı sonucu noldu gibi bişi sormadı ben hep herkese yardımcı olmaya çalışmıştım sizlerinde kendi derdiniz var bunu biliyorum ama yinede insan dertleşcek birini arıyo işte. sinirliyim stresliyim en iyisi bir zaman buraya gelmeyimde sizleride sıkmayım. kendinize iyi bakın inşallah çok çok müjdeli haberler alırsınız allahım tez zamanda bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. hoşçakalın..:a015:
:Saruboceq::Saruboceq:amiinnn kıss amiinnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
teskr edrm saolun iyiym bi bebişim olsa daha iyi olacam ama olacak inşlh umutsuzluk yok
Arrkadaşşlar daha önce çatlamaa iğnesi olan varmıııı??
canım benim hoşgeldin inşallah sen bize uğğur getirirsin biz sana
kızlarr uyumuşum iş yerinde :roflol: kafamı koyduğum yerde uyuyorum noluyooooo delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?