En erken hamilelik belirtileri

ya arkadaşlar belim ağrıyo üşüyorum yanaklarımdan ateş fışkırıyo çok kötüyüm ya eve gidebilirmiyim daha yemekte yapcam offff nedir bizm bu çilemiz ya :)))

eylülll canımm benimmm..iyisiinn demiiiii...valla seni böylee canı sıkkın görünce üsülüyorum yaaa..seni seviiyorummm çikolatalı pastamm benimmmmmmŞeniz

ya arkadaşlar belim ağrıyo üşüyorum yanaklarımdan ateş fışkırıyo çok kötüyüm ya eve gidebilirmiyim daha yemekte yapcam offff nedir bizm bu çilemiz ya :)))

valla haklısın canımm...ikinci mesai evde başlıo banada zorr geliooo..çözümü yok galiba bu işinnn..böyle gelmiş bölee giderrr:bbo:

amanın amanın.. ben öğleden sonra yoktum, arkadaşımla buluştum.. geçmişi okuyamadım.. son 2-3 sayfaya baktım şimdi.

sanırım rüzgaryağmur'da meleklenme var veya çok hazır durumda.. her an olabilir :)

demin bi gebe arkadaşımla beraberdim... 12 ay çaba ile doktor doktor gezmiş.. herkes, bi terslik yok - doğal yollarla bebeğiniz olacak... demiş. 12 sonunda... şimdi 7 aylık hamiş kendisi.
ve inan bana, aynen rüzgaryagmur'un triplerindeydi... hüzün-telaş-stres... bi ağlamaya hazır haller...
şimdi gelip okuyunca hatta, sandımki o hatun yazmış :)

canım benim, umutsuzluk yok.. burdan kaçmak hiç yok..... gebelik öncesi de sonrası da birlikte atıcaz stresleri :)
anlaştık mııııı?

hoşgeldin dolunay..
inşallah sen de hamiş olacaksın.. hepimiz de olucaz.
melekler sıradalar.. bekliyorlar zamanı gelsin diye... iniverecekler içimize... :):sm_cool:

Arrkadaşşlar daha önce çatlamaa iğnesi olan varmıııı??

kısss ben çatlama iğnesi olmadım ama bebeiş bu ay da olmassa çat diye ortadan çatlıycam:roflol::roflol: ne çatlamaz yumurtaymış bunlar bakkaldakiler bile eve gelene kadar kırılıyo o kadar darbeye halen sağlamlar anam ağladı artık öööö geldi bilmediğimiz ne pozisyon kaldı ne yumurtlama her haltı öğrendim valla bir ayda

:enbuyukkk:a.s.rüzgarcımmmm neden bizi sıktığını düşünüosunnn yapmaa böyleee ..hepimizz aynı durumdayısss ..ee hadi o zaman hepimizz çıkıp gidelimmmm ..şurda bir iki laf edip gülüoruss yeri gelio üsülüyoruss elbette amaa umutsuzluk yetiştirmiyoruzz yüreğimizde..yapma canım benimmm ..kısss nassı durcan girmeden allaaa allaaaa kızdırma beniii ..ben çatlıyorumm sizlerle konuşmadığımdaa....meleğin gelecek btanem inannnn.ama kaçmak kadınlar kulübü sakinlerine yakışmazzz ..yakışan inatla inançla üstüne üstüne gitmektirrrrrrrrrrr............

kızlarr uyumuşum iş yerinde :roflol: kafamı koyduğum yerde uyuyorum noluyooooo delikafadulden

Arkadaşlar bişey sorcam ben ayın 15 de adet oldum erken olmuştum 10 gün önce . Ilk adet günlerim az az geldi sonra çogaldı ve hala adetim devam ediyor sanki günden güne çogalıyor ve sancılı oluyorum hala bu nedendir acaba bilgisi olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…