kısss ben çatlama iğnesi olmadım ama bebeiş bu ay da olmassa çat diye ortadan çatlıycam:roflol::roflol: ne çatlamaz yumurtaymış bunlar bakkaldakiler bile eve gelene kadar kırılıyo o kadar darbeye halen sağlamlar anam ağladı artık öööö geldi bilmediğimiz ne pozisyon kaldı ne yumurtlama her haltı öğrendim valla bir ayda
inşlh canım ya olacak ya sakın umıtsızlenmeyelım hepımıze kısmet olack melekler yeterkı ısyan etmeyelım
Arkadaşlar bişey sorcam ben ayın 15 de adet oldum erken olmuştum 10 gün önce . Ilk adet günlerim az az geldi sonra çogaldı ve hala adetim devam ediyor sanki günden güne çogalıyor ve sancılı oluyorum hala bu nedendir acaba bilgisi olan varmı?
eyvah.. uyumak bişey değil... işyerinde uyumak da bişey değil.. kimin uyandırdığı önemli sanırım :)
walla kimse uyandırmadı,hasta da gelmemiş..oohh bi güzel uyumuşum..Allahım bu uyku halleri hayra alamet olsun nolurrr :Saruboceq::Saruboceq:
ben ismini keci koycam zaten ...babasi da oglak
ayyy babasi, docam baba olcak dii mi
innnsallahh
amanın amanın.. ben öğleden sonra yoktum, arkadaşımla buluştum.. geçmişi okuyamadım.. son 2-3 sayfaya baktım şimdi.
sanırım rüzgaryağmur'da meleklenme var veya çok hazır durumda.. her an olabilir :)
demin bi gebe arkadaşımla beraberdim... 12 ay çaba ile doktor doktor gezmiş.. herkes, bi terslik yok - doğal yollarla bebeğiniz olacak... demiş. 12 sonunda... şimdi 7 aylık hamiş kendisi.
ve inan bana, aynen rüzgaryagmur'un triplerindeydi... hüzün-telaş-stres... bi ağlamaya hazır haller...
şimdi gelip okuyunca hatta, sandımki o hatun yazmış :)
canım benim, umutsuzluk yok.. burdan kaçmak hiç yok..... gebelik öncesi de sonrası da birlikte atıcaz stresleri :)
anlaştık mııııı?
:enbuyukkk:a.s.rüzgarcımmmm neden bizi sıktığını düşünüosunnn yapmaa böyleee ..hepimizz aynı durumdayısss ..ee hadi o zaman hepimizz çıkıp gidelimmmm ..şurda bir iki laf edip gülüoruss yeri gelio üsülüyoruss elbette amaa umutsuzluk yetiştirmiyoruzz yüreğimizde..yapma canım benimmm ..kısss nassı durcan girmeden allaaa allaaaa kızdırma beniii ..ben çatlıyorumm sizlerle konuşmadığımdaa....meleğin gelecek btanem inannnn.ama kaçmak kadınlar kulübü sakinlerine yakışmazzz ..yakışan inatla inançla üstüne üstüne gitmektirrrrrrrrrrr............
ayy canım benim ya kız ağzından bal damlıyo ne güzel yazmışsın allah razı olsun senden. hepinizden canlarım muckkk
eyvah.. uyumak bişey değil... işyerinde uyumak da bişey değil.. kimin uyandırdığı önemli sanırım :)
dolunay'cım, sen ne zamandır bekliyorsun meleğini...
tabiki..... ciddiyim ben... şu önümüzdeki 2 ay içinde.. nasipse eğer.. hayırlısıyla... melekten geçilmicek burası.
tabiki..... ciddiyim ben... şu önümüzdeki 2 ay içinde.. nasipse eğer.. hayırlısıyla... melekten geçilmicek burası.
delikafadulden cok guldum yaa...
is yerinde wayyyy feci derin bir calisma olmus
mudur uyandirmadi ins. delikafadulden
ben ismini keci koycam zaten ...babasi da oglak
ayyy babasi, docam baba olcak dii mi
innnsallahh
ben 1 senedn berı ıstıyorum ama hastahanedekı dr bana korunmamı soledı 4 ay korundum baktım bole olmuyo korunarak eşimdee snırlendı gazıantepe gıttık yakalasık 4 aydan berıde dr aynı çok memnnm drmdan
amin canım inşallahhhh ya isimler bellimi bakim benimki belli nasılsa,isim bulun o zamann çabukkk
kız valla şubata şurdan hepimiz bebekle çıksak
o çatlak doktor nedenn korun demiş kendi çocuğu yok ondan mıdelikafadulden. ya bizim komşunun bi akrabası var çocukları olmadı şu an yaşlılar . bi gün onlara gitmişler bi bakmışlar ki adam kadınlara muska muska yazıyo hem de çocuğu olsun diyedelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?