En erken hamilelik belirtileri

inşlh sen çatlamadan yumurtaların çatlar

inşlh canım ya olacak ya sakın umıtsızlenmeyelım hepımıze kısmet olack melekler yeterkı ısyan etmeyelım

yok valla üzülüyorum ama isyan etmiyorum az önce ezan okunuyodu dedim ki Allahım hayırlısıysa ver dedim. burdaki herkese de nasip et dedim valla çok içten istiyorum ilk defa inşallah bu ay güzel haberler alırız

canım benim de ilk defa geçen ay öyle oldu hemde 9 gün sürdü normalde 4-5 gün sürerdi merak ettim doktora gittim kan testi yaptı yok bişey dedi kasıklarım falan da ağrıyodu ama normal yok bişey dedi

eyvah.. uyumak bişey değil... işyerinde uyumak da bişey değil.. kimin uyandırdığı önemli sanırım :)

walla kimse uyandırmadı,hasta da gelmemiş..oohh bi güzel uyumuşum..Allahım bu uyku halleri hayra alamet olsun nolurrr :Saruboceq::Saruboceq:

ayy canım benim ya kız ağzından bal damlıyo ne güzel yazmışsın allah razı olsun senden. hepinizden canlarım muckkk

hihoyyythihoyyythihoyyyt

o çatlak doktor nedenn korun demiş kendi çocuğu yok ondan mıdelikafadulden. ya bizim komşunun bi akrabası var çocukları olmadı şu an yaşlılar . bi gün onlara gitmişler bi bakmışlar ki adam kadınlara muska muska yazıyo hem de çocuğu olsun diyedelikafadulden

amin canım inşallahhhh ya isimler bellimi bakim benimki belli nasılsa,isim bulun o zamann çabukkk

bizim isim belli... sen rüzgar seçmişsin... :) bizim kız olursa yağmur olacak. ... erkek senaryosu yazmadık henüz :)

kız valla şubata şurdan hepimiz bebekle çıksak

amin arkadaşım. içime doğuyor... önümğzdeki 2 ay nurda bambaşka şeyler konuşucaz... hamişlerden belirti tüyoları almak yerine, hepberaber kendi belirtilerimizi tartışıcaz.
doğum senaryoları yapıcaz :):enbuyukkk:

valla zaten gıttı dr buradan uzulduğum tek sey o kadar zamanı boşa harcadık yaw 4 ay boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…