En erken hamilelik belirtileri

evet ama en kötüsü bu bekleme heralde.çıldıracam günler geçmek bilmiyo

haklısınn gerilio insannn...ben geçen ay 7 gün 6 gün die hevesle sayarken 5 gün öncedenn patt die geldiii şookkk oldum...mosmor olmuştum tamda bu saatlardeydi halaa unutmuyorumm gülüyorum şimdi halimee:roflol:

üüüüffff bu neya.çok kötü bişe oldu.misafir geliyomuş aradılar şimid.nerden çıktı şimdi bu.misafiri severim ama pat diyede olmazki canım.bi pazarımız var zaten.neyse kalkımde bişeler hazırlım.gittiklerinde gelirim tekrar.tabi gecenin bi yarısı.herkesi öpüyom...

ben de hala umutluyum kızlar.ama bilemiyorum ya daha 11 gün var adetime ya bu ay da tutmazsa diye çok korkuyorum. (

hosbulduk canımmmmmm muhabbet yok ya bugun herkes pek bı yorgun herhalde....hade canlanın canlarım....

hosbulduk canımmmmmm muhabbet yok ya bugun herkes pek bı yorgun herhalde....hade canlanın canlarım....

vallahii çok yoruldum bugünn bütün evi uçurdumm temizlik temizlik temizlik...bitti ama bende bittim..boş boşş ölee bakıoomm pc yekaydirigubbakcemile3

4 ay olcak kürtaj olalı ,bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum o yüzden beklemek çok zor.durup durup test yapıyorum.kafayı yicem ya yakında bakalım

ben açem o zaman....ya benım kasıklarım bı ara bı agrıyo sankım adet olcakmısım gıbı..sol bacagımı agrıtıyo ....sonra gecıyoooo...3 gundur falan bole...2-3 gunum kaldı....ümıtlenmek ıstemıyorum amma aaaa.....yınede olmuyoooo...

arkadaşlar 19unda regl olmam gerekiyordu,yarın 1 hafta olacak hala bişi gelmedi,22 ocakta test yaptım evde negatif çıktı,şimdide çok fena grip oldum ve ateşim yüksek,lütfen yardım...

benimde geçen ay senin gibi şikayetlerim olmuştu fazla ümitlenme sonra üzülürsün neden yok diye asucum

4 ay olcak kürtaj olalı ,bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum o yüzden beklemek çok zor.durup durup test yapıyorum.kafayı yicem ya yakında bakalım

canımm benim çok üsüldümmmm..sabırr bitanem sabırrrrr.haklısın beklemek yoruyor bazen insanı ama yılmak umutsuzluğa kapılmak yokk..meleklerimizin cennet kokularını içimize doya doya çekicezz hayırlısıylaa:teselli::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…