Benim hamilelik belirtisi biraz ilginc oldu veya belkide hamilelik belirtisi degildi ama icime dogdu...Bende yaklasik 10 senedir hatta belki daha fazla zamandan berio idrar yolu iltihaplanmasi var..eger yeterli su icmezsem veya üsütürsem hemen idrar yollarinda kücük yanma ve sancilar yasiyorum...
Ama bundan 7 ay önce 3 gün boyunca beni uykularimdan eden idrar yolu sancilari yasadim.Normal olmadigini düsünüp doktoruma gittim ve ilk sordugum hamile olup olmayacagimdi,doktorum hamilelik kontroöü yapmadi sadece "hamilelik sanci yapmaz " dedi gecti...
Neyse aradan 1 hafta gecmistiki bir partiye davetliydik,orda icki icme olasiligi ve icimdeki hamile olabilecegime karsi his beni test yapmaya zorladi...Gidip hemen bir test aldim veeeeeeee hamileydim...doktorum ynailmis,ben hakli cikmistim :)
Aradan zaman gecince okudum kadinlar hamilelik döneminde idrar yollari iltihaplanmasi gibi problemlerle karsilasabiliyor..Simdi allahin izni ile 7 aylik hamileyim,nasip olursa bir oglan annesi olucam :)
arkadaşlar bide sık idrara çıkıyorum idrarım koyu sarı .sıkışıyorum wc gidiyorum 1-2 damla .
Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin etsin cnm.bu arada test yaptığında adetin geçmişmiydi
canım ben varımmmm burdayımmmm.haklısın pazar olması sebebiylr galiba herkes gezmede bi biz kalmışız evde:)bugün nden kımse yok
burdayım canım geçmişi okuyodum şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?