En erken hamilelik belirtileri

Benim hamilelik belirtisi biraz ilginc oldu veya belkide hamilelik belirtisi degildi ama icime dogdu...Bende yaklasik 10 senedir hatta belki daha fazla zamandan berio idrar yolu iltihaplanmasi var..eger yeterli su icmezsem veya üsütürsem hemen idrar yollarinda kücük yanma ve sancilar yasiyorum...
Ama bundan 7 ay önce 3 gün boyunca beni uykularimdan eden idrar yolu sancilari yasadim.Normal olmadigini düsünüp doktoruma gittim ve ilk sordugum hamile olup olmayacagimdi,doktorum hamilelik kontroöü yapmadi sadece "hamilelik sanci yapmaz " dedi gecti...
Neyse aradan 1 hafta gecmistiki bir partiye davetliydik,orda icki icme olasiligi ve icimdeki hamile olabilecegime karsi his beni test yapmaya zorladi...Gidip hemen bir test aldim veeeeeeee hamileydim...doktorum ynailmis,ben hakli cikmistim :)
Aradan zaman gecince okudum kadinlar hamilelik döneminde idrar yollari iltihaplanmasi gibi problemlerle karsilasabiliyor..Simdi allahin izni ile 7 aylik hamileyim,nasip olursa bir oglan annesi olucam :)

Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin etsin cnm.bu arada test yaptığında adetin geçmişmiydi

arkadaşlar bide sık idrara çıkıyorum idrarım koyu sarı .sıkışıyorum wc gidiyorum 1-2 damla .

Eger idrarin koyu sari ise bu senin yeterli sivi almadigin anlamina geliyor,yani yeterli su icmiyorsun.Yani idrar yollari iltihaplanmasi olasiligi cok yüksek...

Ve döllenmeye gelince..Bir kadinin iki adet dönemi arasinda yani 1 ay icinde sadece 3 günlük bir döllenme süresi var..Bu dönemde iliskiye girersen hamile kalma olasiligin cok yüksek..

Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin etsin cnm.bu arada test yaptığında adetin geçmişmiydi

Cok tesekkür ederim allah bütün cocuk isteyenlere nasip etsin insallah
Benim adet dönemlerim cok düzensizdi genelde cok az adet görüyordum...Testten hemen sonra doktora tekrar gittim,6 haftalik hamile oldugumu söyledi...Ama ben bu hamilelik arasinda yine adet olmsutum ama sadece bir gün ve cok cok az gelmsiti..

kızlar nerdesınz ya ıkı gunden berı doğru durus yazısamıyoruz hafta sonu dıye galıba kızlar salı gunu dr gıdıyorum yumurtama bakacak bakalım bu ay kaç mm olacak geçen ay 12mm dı kuçk dedı drm ilacımn sayısı nı arttrdı bakalım bu ay kaç mm çok sabırszlanıyorum ya

geçmiş sayfaları okumaktan msj yazamıyorum ya.çok hızlı bu kızlarrrrrr.....ama dün bugün herkesler yavaşlamış durumda

bugün burda inler cinler top oynuyo nerdesiniz yahu...bi pazar evden çıkmayım dedim,sizide bulamıyorum sıkıldım,koçişde koltukta uyuyakaldı.beni aşkımın horlamasıyla başbaşa bırakmayııııııııınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…