arkadaşlar 19unda regl olmam gerekiyordu,yarın 1 hafta olacak hala bişi gelmedi,22 ocakta test yaptım evde negatif çıktı,şimdide çok fena grip oldum ve ateşim yüksek,lütfen yardım...
benimde geçen ay senin gibi şikayetlerim olmuştu fazla ümitlenme sonra üzülürsün neden yok diye asucum
arkadaslar ewde yaptıgımız testlerde kac gun gecince sağlıklı sonuc alınıyor?
arkadaslar ewde yaptıgımız testlerde kac gun gecince sağlıklı sonuc alınıyor?
evet canım idrar testi yaptım,kasıklarımda arada feci batmalar oluyo,ateşimde 38 e çıktı nerdeyse,geçen ay da 3 gün gecikmişti,acaba diyorum yine gecikmeli mi gelicek,ateşte olunca çok korkuyorum.ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi sadece kafam çatlıyo,daha önceden 1 kaç gün önce işaret gelirdi 1damla falan o da yok....en azından bilsem neyim offf...ıdrar testımı yaptın...bazen bu tesler yanıltabılıyo...bı arkadasımın 10 gun gecmıstı.test yaptı negatıf....sonra doktora gıttı o test yapmıs pozıtıfffff
evet canım idrar testi yaptım,kasıklarımda arada feci batmalar oluyo,ateşimde 38 e çıktı nerdeyse,geçen ay da 3 gün gecikmişti,acaba diyorum yine gecikmeli mi gelicek,ateşte olunca çok korkuyorum.ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi sadece kafam çatlıyo,daha önceden 1 kaç gün önce işaret gelirdi 1damla falan o da yok....en azından bilsem neyim offf...
4 ay olcak kürtaj olalı ,bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum o yüzden beklemek çok zor.durup durup test yapıyorum.kafayı yicem ya yakında bakalım
canim ayni seyi bende yasadim cok zor ama sevdigin seylerle ugrasmaya calis. kendini mutlu edecek seyler hoslandigin seyler yap. mesela sirf kendine özel cay demle nebiliyim kendine zaman ayir sevdigin seyleri sen daha iyi bilirsin yani acik keyif yap. bak o zman kendini daha iyi hissedeceksin hersey kafada bitiyo. canim inan bana dene bunu. fisfisfis
canım sanada gecmıs olsunnnn:a015:
sagol canim. atlattik sükür benim simdi testi gecen gün pozitif cikti. allah tüm isteyenlere nasip etsin. daha doktora gitmedim sali günü bakalim insallah saglikli ve hayirli olur canim tüm istegim bu nediyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?