En erken hamilelik belirtileri

ama bahar hastanesinde nagihan hanım var onun iyi bi doktor olduğunu duymuştum doğum yapan arkadaşlardan hastasıyla arkadaş gibiymiş yani

arkadaşlar 19unda regl olmam gerekiyordu,yarın 1 hafta olacak hala bişi gelmedi,22 ocakta test yaptım evde negatif çıktı,şimdide çok fena grip oldum ve ateşim yüksek,lütfen yardım...

ıdrar testımı yaptın...bazen bu tesler yanıltabılıyo...bı arkadasımın 10 gun gecmıstı.test yaptı negatıf....sonra doktora gıttı o test yapmıs pozıtıfffff

arkadaslar ewde yaptıgımız testlerde kac gun gecince sağlıklı sonuc alınıyor?

canım sanırım dollenmeye gore degısıyor...kımının adetınden 2 gun once yapıyo sılıkte olsa cıft cızgıyı goruyo....ben ogluma hamıleyken 9 gun beklemıstım....ama cok nettııı sonuc

shımarın adetın kaç gün geçince yaptın istersen sabahj yine yap olmazsa doktora git
bende şüpheleniyorum 2 günüm kaldı emin değilim ama çok belirtim var göğüslerim beni şüphelenditiyor uçlarının etrafındakı yuvarlak pembeleşmeye başladı koyuşamaya emin değilim allah inşallah hepimize kısa zamanda veririr

ıdrar testımı yaptın...bazen bu tesler yanıltabılıyo...bı arkadasımın 10 gun gecmıstı.test yaptı negatıf....sonra doktora gıttı o test yapmıs pozıtıfffff
evet canım idrar testi yaptım,kasıklarımda arada feci batmalar oluyo,ateşimde 38 e çıktı nerdeyse,geçen ay da 3 gün gecikmişti,acaba diyorum yine gecikmeli mi gelicek,ateşte olunca çok korkuyorum.ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi sadece kafam çatlıyo,daha önceden 1 kaç gün önce işaret gelirdi 1damla falan o da yok....en azından bilsem neyim offf...

canım bence bıran once kan testı yaptır....hamılemısın degılmısın ogren...hamıle degılsende doktora gıdıp tedavı olusun...bence daha fazla beklemeee

4 ay olcak kürtaj olalı ,bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum o yüzden beklemek çok zor.durup durup test yapıyorum.kafayı yicem ya yakında bakalım

canim ayni seyi bende yasadim cok zor ama sevdigin seylerle ugrasmaya calis. kendini mutlu edecek seyler hoslandigin seyler yap. mesela sirf kendine özel cay demle nebiliyim kendine zaman ayir sevdigin seyleri sen daha iyi bilirsin yani acik keyif yap. bak o zman kendini daha iyi hissedeceksin hersey kafada bitiyo. canim inan bana dene bunu. fisfisfis

canım sanada gecmıs olsunnnn:a015:

sagol canim. atlattik sükür benim simdi testi gecen gün pozitif cikti. allah tüm isteyenlere nasip etsin. daha doktora gitmedim sali günü bakalim insallah saglikli ve hayirli olur canim tüm istegim bu nediyim

ayyyyy cok sevındımmm tebrık ederımm...senın belırtılerın nelerdı canımm

bahar hastanesinde nagihan hanıma git bence eğer bende bi gün hamile olduğumu öğrenirsem kesinlikle ona gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…